• You are here:
  • Home »

1000e laina 12kk tai vaikka pidemmällä maksuajalla, laina tilille jopa heti

1000 euron laina on varsin tyypillisen kokoinen netistä haettava laina. Tuon ansiosta 1000e laina onkin mahdollista saada varsin monesta paikasta ja kattavasti erityyppisellä laina-ajalla. Tällä sivulla on fokuksessa erityisesti ne hyvät lainapaikat, joista 1000e lainalle on mahdollista saada pitkä laina-aika. Alla olevalta listalta kuitenkin löytyy myös paikkoja, joilta tai joiden kautta haetun tonnin lainan voi maksaa myös helpolla tavalla nopeasti pois.

HUOM: Tällä sivulla käytettävät termit “laina-aika” ja “maksuaika” tarkoittavat ainakin tässä yhteydessä samaa asiaa.

Hae 1000 lainalle maksuaikaa 12kk–15 vuotta

Rahalaitos on palvelu, joka etsii kerralla lainatarjouksia usealta eri lainafirmalta. Ja sen ansiosta, että se tekee tuota, niin voi sen kautta myös hakea vaikkapa 1000e lainalle todella kattavasti erilaisia laina-aikoja. Lyhyin mahdollinen Rahalaitoksen kautta haettava maksuaika on vuosi ja pisimmillään laina-aikaa voi hakea jopa 15 vuotta. Voi tosin olla, että esimerkiksi yli 5 vuoden maksuajan saaminen voi olla haastavaa.

Rahalaitoksen avulla voi etsiä lainoja, jos ikää on vähintään 20 vuotta, ja lainaa Rahalaitoksen kautta voi hakea helposti ilman vakuuksia. Ja sekin on vielä Rahalaitoksessa oikein kivaa, että lainatarjousten etsiminen ei velvoita yhdenkään mahdollisesti saadun lainatarjouksen ottamiseen. Kokeile Rahalaitoksen palvelua.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Mikäli 1000e lainalle valitsisi 2 vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausierä olla 46€ ja lainasta kokonaisuudessa takaisinmaksettava summa 1107€. Tämä lainaesimerkki on viitteellinen.

1000e laina melko nopeasti, laina-aikaa esimerkiksi 6 tai 12kk

Rahalaitos voi olla varsin nopea lainapaikka, mutta jos haluaa 1000e lainan vielä nopeammin, niin voi esimerkiksi Creditstar olla parempi valinta. Tämä paikka ei nimittäin kilpailuta lainahakemuksia vaan voi myöntää lainaa suoraan itse. Creditstarilta lainaa hakiessa voi valita laina-aikaa 30 päivästä eteenpäin ja 12 kuukauteen asti, ja koska haluttua maksuaikaa voi vaihtaa kuukauden ns. hyppäyksin, niin on myös esimerkiksi 6kk mahdollinen laina-aika.

Credistarilta voi hakea lainaa, mikäli ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Lainaesimerkki Creditstarilta: Jos ottaisi 1000e lainalle 6kk laina-ajan ja nopean lainahakemuksen käsittelyn, niin voisi kuukausierä palvelun lainalaskurin mukaan olla 208,30€. Eli tuon perusteella yhteensä pitäisi takaisin maksaa 1249,8€.

1000€ laina jopa heti ja pitkällä maksuajalla

Vippi-palvelua voi suositella erityisesti niille, jotka haluavat 1000 euron lainan mahdollisimman nopeasti. Vippi voi nimittäin kello 07–23 maksaa lainan heti moneen pankkiin. Ja vaikka Vipin lainaa voisikin muuten ehkä luonnehtia pikavipiksi, niin on siinä perinteisistä pikavipeistä erona se, että sille voi saada varsin pitkän laina-ajan. Vipin laskurin perusteella nimittäin 1000€ lainalle voi saada 30 kuukauden maksuajan.

Vipiltä voi hakea lainaa, mikäli on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainaesimerkki Vipiltä: Jos ottaisi 1000e lainan tuolla mainitulla 30kk maksuajalla, niin olisi kuukausierä Vipin lainalaskurin mukaan 49€. Eli yhteensä takaisinmaksettavaa tulisi 30*49€ = 1470€. Tämäkin lainaesimerkki kannattaa ajatella viitteellisenä.

Etsi edullista pitkän laina-ajan lainaa

Freedom Rahoitus on Rahalaitoksen tapaan palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa oman lainahakemuksen ja noin löytää erityisen edullisen lainan. Rahalaitoksella ja Freedom Rahoituksella voi kuitenkin olla hieman eroja siinä, minkä lainayhtiöiden suhteen ne kilpailuttavat lainahakemuksen, joten myös tätä palvelua voi olla hyvä idea testata, kun etsii edullista 1000e lainaa.

Rahalaitoksen tapaan myös Freedom Rahoituksen kautta voi 1000 euron lainalle hakea laina-aikaa 1–15 vuotta. Freedom Rahoitusta on kokemusteni perusteella erittäin helppo käyttää. Freedom Rahoituksen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Kokeile nyt Freedom Rahoitusta.

Lainaesimerkki Freedom Rahoitukselta: Jos 1000e lainalle valitsisi 5 vuotta laina-aikaa, niin voisi tavalliseksi kuukausieräksi muodostua 21€ ja kokonaisuudessa lainasta pitäisi tuon mukaisesti maksaa takaisin 1275€. Tämä esimerkki on lainan korkojen suhteen varsin positiivinen.

Joustava 1000e laina

1000 euron lainan haluavan näkökulmasta Ferratumin etuna voi pitää erityisesti sitä, miten joustavasti siltä haetun lainan voi maksaa takaisin: kyseisen kokoisen lainan voi nimittäin täällä maksaa takaisin vaikka kolmessa erässä tai jopa 55:ssä erässä. Lisäksi Ferratumin lainassa on joustavaa se, että siltä otetun 1000e lainan päälle voi nostaa lisää lainaa, jos käykin ilmi, ettei 1000 euroa riittänyt.

Ferratumin 1000€ lainan alaikäraja on 22 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Esimerkki Ferratumilta: Mikäli 1000e lainan maksaisi pois niin, että tavallinen kuukausierä olisi 200€ ja viimeinen erä pienempi, niin olisi maksueriä yhteensä 6 ja takaisin pitäisi yhteensä maksaa 1128,32 euroa.

Kaikki tällä sivulla mainitut lainaesimerkit on poimittu lainapalveluiden verkkosivustoilta tätä sivua tehdessä. Palvelut voivat tehdä myöhempiä muutoksia korkoihinsa, joskin pikavippien korkokatot rajoittavat niitä. Ja kuten esille tuotua, niin lainaesimerkit kannattaa ottaa viitteellisinä – ainakin lainahakemusten kilpailuttajien kohdalla voi olla isoja eroja siinä, minkälaisia lainatarjouksia eri hakijat saavat.