Hae 1000e laina heti tilille tai löydä halpa 1000 euron laina

1000 euron laina on varsin tyypillisen kokoinen netistä haettava laina. Tuon ansiosta 1000e laina onkin mahdollista saada varsin monesta paikasta ja kattavasti erityyppisellä laina-ajalla. Tällä sivulla on fokuksessa erityisesti ne hyvät lainapaikat, joista 1000e lainalle on mahdollista saada pitkä laina-aika. Alla olevalta listalta kuitenkin löytyy myös paikkoja, joilta tai joiden kautta haetun tonnin lainan voi maksaa myös helpolla tavalla nopeasti pois.

HUOM: Tällä sivulla käytettävät termit “laina-aika” ja “maksuaika” tarkoittavat ainakin tässä yhteydessä samaa asiaa.

Hae 1000e lainalle maksuaikaa 12kk–15 vuotta

Rahalaitos on palvelu, joka etsii kerralla lainatarjouksia usealta eri lainafirmalta. Ja sen ansiosta, että se tekee tuota, niin voi sen kautta myös hakea vaikkapa 1000e lainalle todella kattavasti erilaisia laina-aikoja. Lyhyin mahdollinen Rahalaitoksen kautta haettava maksuaika on vuosi ja pisimmillään laina-aikaa voi hakea jopa 15 vuotta. Voi tosin olla, että esimerkiksi yli 5 vuoden maksuajan saaminen voi olla haastavaa.

Rahalaitoksen avulla voi etsiä lainoja, jos ikää on vähintään 20 vuotta, ja lainaa Rahalaitoksen kautta voi hakea helposti ilman vakuuksia. Ja sekin on vielä Rahalaitoksessa oikein kivaa, että lainatarjousten etsiminen ei velvoita yhdenkään mahdollisesti saadun lainatarjouksen ottamiseen. Testaa Rahalaitoksen palvelua.

Lainaesimerkki Rahalaitokselta: Mikäli 1000e lainalle valitsisi 2 vuoden laina-ajan, niin voisi kuukausierä olla 46€ ja lainasta kokonaisuudessa takaisinmaksettava summa 1104€. Tämä lainaesimerkki on viitteellinen.

Monille hakijoille lainaa

Vaikka 1000e lainaa onkin mahdollista hakea monesta paikasta, niin on senkin kohdalla mahdollista, että sitä ei ole helppo saada. Erityisen tuon jutun huomioiden Sambla voi olla oikein hyvä paikka 1000 euron lainan hakemiseen. Samblan kautta lainaa hakiessa vaikuttaisi nimittäin olevan poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet sen löytämiseen.

Samblan avulla voi hakea 1000e lainalle laina-aikaa 12 kuukaudesta alkaen ja enintään 20 vuotta. Samblan alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Samblan kautta.

Samblalta esimerkki: 1000 euron laina kahden vuoden laina-ajalla voisi tarkoittaa yhteensä 1080€ maksettavaa.

1000e laina heti tilille

Vippi-palvelua voi suositella erityisesti niille, jotka haluavat 1000 euron lainan mahdollisimman nopeasti. Vippi voi nimittäin kello 07–23 maksaa lainan heti moneen pankkiin. Ja vaikka Vipin lainaa voisikin muuten ehkä luonnehtia pikavipiksi, niin on siinä perinteisistä pikavipeistä erona se, että sille voi saada varsin pitkän laina-ajan. Vipin laskurin perusteella nimittäin 1000€ lainalle voi saada 30 kuukauden maksuajan.

Vipiltä voi hakea lainaa, mikäli on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainaesimerkki Vipiltä: Jos ottaisi 1000e lainan tuolla mainitulla 30kk maksuajalla, niin olisi kuukausierä Vipin lainalaskurin mukaan 49€. Eli yhteensä takaisinmaksettavaa tulisi 30*49€ = 1470€. Tämäkin lainaesimerkki kannattaa ajatella viitteellisenä.

Etsi edullista pitkän laina-ajan lainaa

Zmarta on Rahalaitoksen tapaan palvelu, jonka avulla voi kilpailuttaa oman lainahakemuksen ja noin löytää erityisen edullisen lainan. Rahalaitoksella ja Zmartalla voi kuitenkin olla hieman eroja siinä, minkä lainayhtiöiden suhteen ne kilpailuttavat lainahakemuksen, joten myös tätä palvelua voi olla hyvä idea testata, kun etsii edullista 1000e lainaa.

Rahalaitoksen tapaan myös Zmartan kautta voi 1000 euron lainalle hakea laina-aikaa 1–15 vuotta. Zmartaa pitäisi olla erittäin helppo käyttää. Zmartan käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta. Testaa nyt Zmartaa.

Lainaesimerkki Freedom Rahoitukselta: Jos 1000e lainalle valitsisi 5 vuotta laina-aikaa, niin voisi tavalliseksi kuukausieräksi muodostua 21€ ja kokonaisuudessa lainasta pitäisi tuon mukaisesti maksaa takaisin 1260€. Tämä esimerkki on lainan korkojen suhteen varsin positiivinen.

Lisää paikkoja, joista voi hakea 1000e lainaa esimerkiksi vuoden maksuajalla

Vinkki taulukon tulkitsemiseen: Mikäli lainafirman suurimmaksi mahdolliseksi lainasummaksi on merkitty summa, joka on yli 10 000 euroa, niin ei lainaa todennäköisesti voi saada omalle pankkitilille asti yhtä nopeasti kuin paikoista, jossa maksimisumma on tuota pienempi. Toisaalta niistä paikoista, joissa maksimi on tuota enemmän, voi monesti löytää edullisemman ja pidemmän maksuajan 1000 euron lainan.

1000e laina ilman vakuuksia tai takaajia

Yksikään tällä sivulla mainittu lainapalvelu ei vaadi vakuuksia tai takaajaa lainalle. 1000 euron lainan hakeminen on siis tuostakin näkökulmasta varsin helppoa.

1000e nettilainojen lainamuoto: Netistä haettavat 1000 euron lainat ovat nykyisellään vähintäänkin oikeastaan poikkeuksetta joko kulutusluottoja tai sitten joustoluotolta nostettavia lainoja.

Kaikki tällä sivulla mainitut lainaesimerkit on poimittu lainapalveluiden verkkosivustoilta tätä sivua tehdessä. Palvelut voivat tehdä myöhempiä muutoksia korkoihinsa, joskin pikavippien korkokatot rajoittavat niitä. Ja kuten esille tuotua, niin lainaesimerkit kannattaa ottaa viitteellisinä – ainakin lainahakemusten kilpailuttajien kohdalla voi olla isoja eroja siinä, minkälaisia lainatarjouksia eri hakijat saavat.