Blue Finance Arkilaina – tietoa ja hyödyllisiä kokemuksia Blue Financesta

Blue Financen Arkilaina on ehkä tämä hetken paras pikavippi. Uutuutensa takia se ei kuitenkaan ole vielä monille kovin tuttu. Löydätkin tältä sivulta tietoa ja kokemuksia, jotka voivat auttaa päättämään onki Arkilaina juuri sinulle oikea laina.

Perustiedot Arkilainasta:

Lainasummat: Arkilainaa voi saada 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa. Haettavaa ja mahdollisesti saatavaa lainasummaa voi vaihtaa sadan euron välein. Lainasummat tosiaan menevät noin, vaikka Blue Financen verkkosivustolle menemällä voisikin kuvitella, että ainoa mahdollinen lainasumma on 300 euroa. Alla on kuva Blue Financen lainahakemuksesta, siinä näkyvät kaikki valittavissa olevat lainasummat.

Korot ja kulut: Arkilainan peruskorko on normaalisti alle 30%. On kuitenkin hyvä huomata se, että noiden niin sanotusti tavallisten korkojen päälle tulee lisäkuluja, mikäli haluaa, että lainan saa äkkiä itselle.

Koska lainaa voi saada: Arkilainaa on mahdollista hakea seitsemänä päivänä viikossa ja saada kello 7–23.

Miten nopeasti lainan voi saada tilille: Mikäli valitsee sen, että haluaa lainahakemuksen käsiteltävän mahdollisimman nopeasti ja rahat mahdollisimman nopeasti tilille, niin pitäisi Blue Financen pikavippi voida saada omalle pankkitilille jopa alle 15 minuutissa. Tätä näkemystä tukevat omat kokemukseni Blue Financelta lainaamisesta. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että luultavasti ainakin S-Pankkiin ja Ålandsbankeniin voi olla vaikea saada lainaa heti Blue Financelta, tai mistään muualtakaan.

Mikä on Arkilainan alaikäraja? 18 vuotta.

Miten laina maksetaan takaisin? Tavallinen maksutapa on se, että laina kuitataan neljässä erässä.

Blue Financeen / Arkilainaan liittyviä kokemuksia

Omien kokemusteni perusteella Blue Finance on varsin hyvä lainapalvelu. Ja kokemusteni perusteella erityisen hyvää Blue Financessa on se, miten helposti siltä voi hakea sekä saada lainaa. Lisäksi, kuten esille tuotua, Blue Financelta voi myös saada lainan jopa heti tilille.

Blue Financella oli jossain vaiheessa haasteita sen kanssa, että ilmeisesti kaikki asiakkaat eivät ainakaan pyytämättä saaneet laskuja (niiden pitäisi normaalisti tulla sähköpostilla). Nyt kuitenkin viime aikoina on näkynyt vähemmän kommentteja siitä, että laskua ei olisi näkynyt. Eli toivottavasti Blue Finance on saanut homman toimimaan myös laskutuksen suhteen.

Mikäli laskutusta ei oteta huomioon, niin ainakaan omiin silmiini ei ole osunut mitään tuoreita, negatiivisia kokemuksia Blue Financesta tai Arkilainasta. Hae nyt Arkilainaa.