Helpot lainat – Hae näiltä lainaa helposti ja nopeasti netistä

Netissä toimivien lainafirmojen kohdalla on yllättävän paljon vaihtelua sen suhteen, miten yksinkertaista sekä nopeata niiltä on hakea lainaa. Lisäksi vaihtelua on myös varsin paljon siinä, miten valmiit lainafirmat ovat antamaan lainaa hakijoille. Tälle sivulle on listattu muutamia niistä paikoista, joilta lainan hakemisen pitäisi olla erityisen helppoa ja jotka myös vaikuttavat olevan varsin valmiit myöntämään lainaa monille hakijoille. 

Tämän pitäisi olla helppo laina - Saldolimiitti

Limiitti muutti hiljattain brändiänsä niin, että sen nettisivuilla puhutaan nyt Saldolimiitistä. Se mikä ei kuitenkaan näytä onneksi muuttuneen on, että siltä näyttää olevan edelleen varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa nopeasti.

Lainaa (Saldo)limiitin kautta voi saada 100 - 2000€, joskin sillä varaukselle, että jostakin syystä välillä uusien asiakkaiden suurin mahdollinen lainasumma on 500€. Ilmeisesti se, että miten paljon juuri oma lainaraja on, selviää vain hakemalla lainapäätös (jonka siis onneksi pitäisi olla erittäin nopeata ja helppoa). Tämä paikkaa käyttää niin sanottua joustoluottoa lainamuotona, eli jos vaikka nostat ekaksi 150€ itselle, niin voit sitten oman lainarajan puitteissa nostaa myös uutta lainaa vanhan päälle. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Iso ja helppo laina - Ostosraha

Ostosraha osoittautui varsin helpoksi paikaksi hakea ja saada lainaa, kun sitä sen kautta päädyin hakemaan vuoden 2018 loppupuolella (osittain tästä syystä se on myös mielestäni vuoden 2019 paras pikavippi). Tämän paikan erityisvahvuus on se, että vaikka siltä vaikuttaakin olevan todella helppo hakea lainaa, niin se myöntää varsin mukavan kokoisia lainoja. Lainasummat nimittäin alkavat 400 eurosta ja nousevat aina 10 000€ asti. Ostosrahalta haettava laina on kulutusluotto ja sen takaisin maksaminen tapahtuu lähtökohtaisesti kuukausittaisissa erissä 1 - 8 vuoden maksuajalla. Pisimmät maksuajat ovat tarjolla, jos lainaa ottaa ainakin 2000€. Ostosrahan ikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Ferratum - osaamista kokemuksella

Se, että Ferratum on palvellut todella suurta joukkoa lainaa hakevia henkilöitä, näkyy epäilemättä siinä, miten helpoksi lainan hakeminen on palvelussa tehty - ainakin yrityksen joustoluoton suhteen. Sen lisäksi, että tuota joustoluotto-lainaa on todella helppo hakea, niin on sen etuna myös se, että ainakin nyt tätä tekstiä näpytellessä, palvelu myöntää uusille asiakkaille alkuun korotonta laina-aikaa 30 päivää ja ensimmäisen noston joustoluotolta ilman nostopalkkiota. Ferratumin joustoluoton luottoraja on 2000€. Ikäraja palvelussa on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Helppo ja nopea - Suomilimiitti

Moni on varmaan törmännyt Suomilimiitin mainoksiin ja firmalla onkin hyvä syy mainostaa, sillä täältä lainan hakeminen tuntuu olevan erityisen helppoa ja lainaa myös tuntuu saavan aika lähelle heti. Täältä lainaa voidaan myöntää joustoluoton kautta 10 - 2000€, ja voidakseen saada lainaa, pitää hakijalla olla ikää ainakin 21 vuotta. Tätä tekstiä kirjoittaessa Suomilimiitti tarjoaa ensimmäinen noston omalta joustoluotolta ilman nostopalkkiota. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Blue Finance - helppo koroton pikavippi

Blue Financelta voi hakea korotonta pikavippiä varsin helposti. Tuota korotonta lainaa voi saada 100 - 300€, eli mitään miljoonia täältä ei irtoa, mutta jos tuo enintään 300€ kattaa rahantarpeen, niin voi tämä siis luonnollisesti olla hyvä lainapaikka. Tuon mainitun korottaman pikavipin lisäksi Blue Financella on myös joustoluotto, jonka raja on 2000€, mutta sen korko on jopa vipiksi varsin kova. Blue Financen erikoisominaisuus on se, että se myöntää lainaa jo 18 vuotiaille henkilöille. Todella harva muu lainafirma on tätä valmis tekemään vuonna 2019. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainan saamisen helppous ei ole syy lainan ottamiselle

Lainafirmat tietysti haluavat, että heiltä haetaan paljon lainoja ja näin ollen ne monesti pyrkivät tekemään lainan hakemisesta ja saamisesta melko helppoa. On kuitenkin hyvä muistaa, että lainaa ottavan henkilön näkökulmasta kolikon kääntöpuoli on se, että lainaamisen helppous voi helposti johtaa ylivelkaantumiseen. Kannattaa siis aina pysähtyä helponkin lainan kohdalla ainakin hetkeksi ennen lainan itselle nostamista ja pohtia lainan ottamisen järkevyyttä.