• You are here:
  • Home »

Helpot lainat – Hae näiltä lainaa helposti ja nopeasti netistä

Netissä toimivien lainafirmojen kohdalla on yllättävän paljon vaihtelua sen suhteen, miten yksinkertaista sekä nopeata niiltä on hakea lainaa. Lisäksi vaihtelua on myös varsin paljon siinä, miten valmiit lainafirmat ovat antamaan lainaa hakijoille. Tälle sivulle on listattu muutamia niistä paikoista, joilta lainan hakemisen pitäisi olla erityisen helppoa ja jotka myös vaikuttavat olevan varsin valmiit myöntämään lainaa monille hakijoille. 

Blue Finance - pienehkö laina monille

Blue Finance näyttää höllentäneen sen lainanantokriteereitä, ja nyt täältä tuntuu olevan melko monilla hyvät mahdollisuudet saada ainakin pieni laina. Käytännössä tuo "pieni laina" on tässä tapauksessa 100€–500€ kokoinen pikavippi. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ainalaina - erittäin helppo

Päivitys 2.7.2020: Ainalaina kertoo keskeyttäneensä lainan myöntämisen vuoden loppuun asti. Ainalainalta lainaa hakiessa tuli vähän semmoinen olo, että "eikö ne oikeasti tarvitse enemmän tietoja". Mutta ilmeisesti eivät, sillä vaikka Ainalainan lainahakemus oli erittäin lyhyt ja helppo täyttää, niin se yhdistettynä pankkitunnuksien käyttämiseen toi heti lainapäätöksen. 

Muun hyvän päälle, Ainalaina myös vaikuttaa antavan monille hakijoille lainaa. Toki täältä lainaa hakiessa pitää tosin ikää olla yli 21 vuotta, mikä on vähän korkeampi ikäraja kuin monessa muussa paikassa. Ainalaina voi myöntää lainaa 50 eurosta alkaen.

Tämän pitäisi olla helppo laina - Saldolimiitti

Limiitti muutti hiljattain brändiänsä niin, että sen nettisivuilla puhutaan nyt Saldolimiitistä. Se mikä ei kuitenkaan näytä onneksi muuttuneen on, että siltä näyttää olevan edelleen varsin hyvät mahdollisuudet saada lainaa nopeasti.

Lainaa (Saldo)limiitin kautta voi saada 300 - 2000€, joskin sillä varaukselle, että jostakin syystä välillä uusien asiakkaiden suurin mahdollinen lainasumma on 500€. Ilmeisesti se, että miten paljon juuri oma lainaraja on, selviää vain hakemalla lainapäätös (jonka siis onneksi pitäisi olla erittäin nopeata ja helppoa). Tämä paikkaa käyttää niin sanottua joustoluottoa lainamuotona, eli jos vaikka nostat ekaksi 400€ itselle, niin voit sitten oman lainarajan puitteissa nostaa myös uutta lainaa vanhan päälle. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Credigo - positiivinen kokemus

Päivitys 2.7.2020: Credigo ei tällä erää hyväksy lainahakemuksia. Myös Credigo on kokemusteni perusteella varsin kiva lainapalvelu. Täältä nimittäin sai lainapäätöksen ja lainatut rahat erittäin nopeasti, laina oli maltillisesti hinnoiteltua ja sille sai kivan pitkän laina-ajan, joka auttoi pitämään kuukausierät kohtuullisina. Tätä nykyä Credigolta voi saada lainaa 500 - 5000€ ja palvelun alaikäraja on 20 vuotta.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja

Mikäli yltä ei löytynyt sopivaa lainapaikkaa, niin ehkä tältä listalta löytyy. Monista näistä ei kyllä ole yhtä helppoa hakea ja saada lainaa kuin ylempänä listatuista.

Lainan saamisen helppous ei ole syy lainan ottamiselle

Lainafirmat tietysti haluavat, että heiltä haetaan paljon lainoja ja näin ollen ne monesti pyrkivät tekemään lainan hakemisesta ja saamisesta melko helppoa. On kuitenkin hyvä muistaa, että lainaa ottavan henkilön näkökulmasta kolikon kääntöpuoli on se, että lainaamisen helppous voi helposti johtaa ylivelkaantumiseen. Kannattaa siis aina pysähtyä helponkin lainan kohdalla ainakin hetkeksi ennen lainan itselle nostamista ja pohtia lainan ottamisen järkevyyttä.