Helppo vippi – Katso mistä löytyy helpoin pikavippi 2021

Netissä toimivien lainafirmojen kohdalla on yllättävän paljon vaihtelua sen suhteen, miten yksinkertaista sekä nopeata niiltä on hakea lainaa. Lisäksi vaihtelua on myös varsin paljon siinä, miten valmiit lainafirmat ovat antamaan lainaa hakijoille. Tälle sivulle on listattu muutamia niistä paikoista, joilta lainan hakemisen pitäisi olla erityisen helppoa ja jotka myös vaikuttavat olevan varsin valmiit myöntämään lainaa monille hakijoille.

Helpoin vippi

Taskulaina on varsin tuoreiden kokemusten perusteella erittäin helppo lainapaikka. Se nimittäin vaikuttaa kyselevän hyvin vähän asioita lainahakemuksessa, ja lisäksi siltä näyttää olevan hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Taskualainalta voi hakea uutena asiakkaana lainaa 100 eurosta alkaen ja 300 euroon asti. Taskulainan alaikäraja on 20v. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Toinen helppo pikavippi

Blue Financelta voi hakea lainaa 100€–500€, ja monista sen kilpailijoista poiketen se myös myöntää pieniä lainoja varsin monille hakijoille. Blue Finance voikin siis olla erityisen hyvä valinta pienestä lainasta kiinnostuneille.

Verrattain monille annettavien myönteisten lainapäätösten lisäksi Blue Financen vahvuutena on esimerkiksi se, että siltä on vaivan näkökulmasta varsin helppo hakea lainaa. Vaikuttaa tosin olevan niin, että Blue Finance lisäsi hiljattaisen uudistuksen myötä hieman lisää kyselyjä sen hakulomakkeeseen. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Myös täällä pitäisi olla tarjolla varsin helppo vippi – Saldolimiitti

Limiitti muutti hiljattain brändiänsä niin, että sen nettisivuilla puhutaan nyt Saldolimiitistä. Se mikä ei kuitenkaan näytä onneksi muuttuneen on, että siltä näyttää olevan edelleen ainakin melko hyvät mahdollisuudet saada lainaa nopeasti.

Lainaa (Saldo)limiitin kautta voi saada 300 – 2000€, joskin sillä varaukselle, että jostakin syystä välillä uusien asiakkaiden suurin mahdollinen lainasumma on 500€. Ilmeisesti se, että miten paljon juuri oma lainaraja on, selviää vain hakemalla lainapäätös (jonka siis onneksi pitäisi olla erittäin nopeata ja helppoa). Tämä paikkaa käyttää niin sanottua joustoluottoa lainamuotona, eli jos vaikkapa nostat ekaksi 400€ itselle, niin voit sitten oman lainarajan puitteissa nostaa myös uutta lainaa vanhan päälle. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Kilpailuta lainahakemus helposti

Nykyään on selkeästi aiempaa vähemmän pikavippipaikkoja, joista myönnetään monille lainaa. Ilmeisesti kyse on ihan vaan siitä luottojen korkokatot ovat, ihan ymmärrettävästi, saaneet monet lainafirmat aiempaa varoivaisemmiksi. Ja ainakin siinä tapauksessa, että tuntuu, ettei itse saa mistään varsinaista pikavippiä, voi olla hyvä idea testata lainahakemuksen kilpailuttamista. Tuo näyttää olevan ihan hyvä ja melko nopea tapa löytää lainaa.

Omien kokemusteni perusteella Rahalaitos on erityisen helppo paikka tehdä kilpailuttamista: sen sivustolla täytettävän lainahakemuksen tekee muutamassa minuutissa ja esimerkiksi ilman pankkitunnuksia tai rekisteröitymistä. Muun hyvän päälle lainahakemukseen voi vieläpä saada heti lainapäätöksiä. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Testaa nyt Rahalaitosta.

Lainan saamisen helppous ei ole syy lainan ottamiselle

Lainafirmat tietysti haluavat, että heiltä haetaan paljon lainoja ja näin ollen ne monesti pyrkivät tekemään lainan hakemisesta ja saamisesta melko helppoa. On kuitenkin hyvä muistaa, että lainaa ottavan henkilön näkökulmasta kolikon kääntöpuoli on se, että lainaamisen helppous voi helposti johtaa ylivelkaantumiseen. Kannattaa siis aina pysähtyä helponkin lainan kohdalla ainakin hetkeksi ennen lainan itselle nostamista ja pohtia lainan ottamisen järkevyyttä.

Kysymyksiä ja vastauksia:

Mitä tietoja helposti pikavippiä myöntävät tahot kysyvät? Yleensä ihan vain muutaman perustiedon hakijasta. Tuon lisäksi pitää kuitenkin käyttää pankkitunnuksia tai mahdollisesti mobiilivarmennetta, jotta laina voidaan maksaa hakijan tilille.

Mitkä asiat voivat estää pikavipin saamisen? Monesti ongelmia tuottaa erityisesti ikä – monen lainapalvelun alaikäraja on yli 20 vuotta – tai sitten mahdollinen maksuhäiriömerkintä. Esimerkiksi yhdistelylainoihin verrattuna pikavipin kohdalla on kuitenkin selkeästi vähemmän syitä siihen, miksi sitä ei myönnettäisi.