• You are here:
  • Home »

Helppo yhdistelylaina – näistä paikoista voi hakea ja mahdollisesti saada helposti yhdistelylainaa

Jos yhdistelylainaa hakee pankista, niin voi sen saaminen olla vähän haastavaa. Onneksi kuitenkin netin kautta on useammasta eri paikasta helppo hakea yhdistelylainaa, ja parhaassa tapauksessa tuo helppo hakeminen vieläpä yhdistyy siihen, että yhdistelylainaa on myös hyvät mahdollisuudet saada. Tällä sivulla on lyhyessä esittelyssä muutama hyvältä vaikuttanut paikka, joiden kautta voi hakea helposti yhdistelylainaa.

Omalaina – helppo hakea ja ihan hyvät mahdollisuudet saada

Omalainan lainahakemuksen täyttämisessä menee ehkä suunnilleen 5 minuuttia, ja kun hakemuksen on täyttänyt, niin voi siihen alkaa saamaan heti vastauksia. Ja koska Omalainan kautta on näyttänyt olevan ihan hyvä todennäköisyys saada lainatarjouksia yhdistelylainaa varten, niin voi se voi olla oiva paikka kokeiltavaksi, kun etsii helppoa yhdistelylainaa.

Omalainan avulla voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Laina-aikaa Omalainalta voi summasta riippuen saada jopa 5–20 vuotta, mutta luonnollisesti myös lyhyemmät laina-ajat ovat mahdollisia. Omalaina ei vaadi vakuuksia tai takaajaa, ja alaikäraja sillä on 18 vuotta. Kokeile nyt Omalainaa.

FreedomRahoitus – yllättävän helppo

FreedomRahoitus on sivustonsa perusteella ollut olemassa vuodesta 1999. Tuon perusteella voisi ehkä arvata, että lainan hakeminen sen avulla ei ole yhtä helppoa kuin uudempia lainapalveluiden. Kyseinen arvaus olisi kuitenkin väärä: FreedomRahoituksen kanssa voi hakea lainaa todella helposti ja myös tämä palvelu voi näyttää mahdollisia lainatarjouksia heti.

FreedomRahoituksen avulla voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000. Laina-aikaa FreedomRahoituksen kautta lainaa etsiessä voi hakea 1–15 vuotta. Hae lainaa FreedomRahoituksen kanssa.

Advisa – erikoistunut lainojen yhdistämiseen

Kun menee FreedomRahoituksen tai Omalainan sivuille, niin saattaa nähdä niiden puhuvan lainahakemuksen kilpailuttamisesta tai lainojen vertailemisesta. Tuosta huolimatta niiden kautta voi siis myös etsiä yhdistelylainaa. Advisa sen sijaan tekee heti alusta selväksi, että sen fokus on siinä, että se etsii lainatarjouksia lainojen yhdistämistä varten.

Advisan selkeän keskittymisalueen lisäksi tämän palvelun vahvuutena on erityisesti se, miten helppo sitä on käyttää. Lisäksi Advisan avulla on vaikuttanut olevan ihan OK mahdollisuudet löytää lainatarjouksia. Advisan kanssa voi hakea lainaa 500€–60 000€ ja laina-aikaa sen avulla voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 18 vuotta. Advisan avulla voi etsiä lainaa, jos on täysi-ikäinen. Kokeile nyt Advisaa.

Rahalaitos – yhdistelylainaa jopa 70 000€

Rahalaitos voi olla hyvä valinta erityisesti siinä tapauksessa, että ylempänä mainittujen palveluiden 60 000 euron katto yhdistelylainalle ei riitä. Tämän palvelun kautta voi nimittäin hakea jopa 70 000 euron verran yhdistelylainaa. Minimi on täällä 500 euroa. Rahalaitokselta voi etsiä lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja laina-aikaa tämän palvelun avulla voi hakea 1–15 vuotta. Hae lainaa Rahalaitoksen kanssa.

Kysymyksiä ja vastauksia yhdistelylainoista

Miksi yhdistelylainaa kannattaa etsiä lainahakemuksen kilpailuttajan kautta?

Ensimmäinen syy on se, että se on kätevä tapa saada nopeasti käsitys siitä, onko netin kautta mahdollista saada yhdistelylaina ja jos on, niin millä ehdoilla. Tuo siis sen takia, että kilpailuttajat ikään kuin lähettävät lainahakemuksesi reaaliajassa useille lainafirmoille. Toinen iso syy kilpailutuspalvelun käyttämiseen on se, että sen avulla voi mahdollisesti parantaa omia mahdollisuuksia löytää edullinen yhdistelylaina.

Kaikki tällä sivulla mainitut palvelut ovat siis kilpailutuspalveluita.

Onko sillä, että netistä voi hakea helposti yhdistelylainaa huonoja puolia?

Vaikka netistä voikin nykyään monesti saada varsin halpaa yhdistelylainaa, niin pystyvät pankit luultavasti halutessaan tarjoamaan vielä halvempaa lainaa lainojen yhdistämistä varten. Tuo on tietysti sen ansiota, että ne voivat kerätä kattavammat tiedot hakijasta ja sen avulla varmistua paremmin maksukyvystä. Eli jos etsit halvinta mahdollista yhdistelylainaa, niin kannattaa ehkä aloittaa pankista ja vasta sitten, jos sieltä ei saa myönteistä lainapäätöstä, niin siirtyy netin vaihtoehtojen pariin.

Myönnetäänkö kaikille yhdistelylainaa?

Ei. Valitettavasti varsinkin moni isoa yhdistelylainaa hakeva jää ilman lainatarjouksia.

Vaatiiko yhdistelylainan hakeminen rekisteröitymistä tai muuta vastaavaa?

Ei, kokemusteni perusteella kaikkien tällä sivulla mainittujen lainapalveluiden kautta voi etsiä lainaa ilman rekisteröitymistä. Ne eivät myöskään esimerkiksi vaadi pankkitunnuksia. Luonnollisesti sitten, jos löytää sopivan yhdistelylainan, niin pitää todentaa se, että on se kuka on lainahakemuksessa sanonut olevansa.