Lainaa heti ilman vakuuksia – kulutusluotto, joustoluotto ja pikavippi heti ilman vakuuksia

Netistä haettavien lainojen vahvuutena voi niiden nopeuden lisäksi pitää sitä, että ne saa monesti kokonaan ilman vakuuksia. Näin on sekä isompien että pienempien lainojen kohdalla. Pienempiä lainoja voi monesti kutsua niiden perinteisellä nimellä ihan vaan pikavipeiksi, kun taas isommista lainoista puhutaan monesti joko joustoluottona tai kulutusluottona sen perusteella, mikä sen toimintalogiikka on. Joustoluoton voi nähdä olevan eräänlainen luottotili, jonka kautta lainaa saa nostaa niin kauan, kunnes joustoluoton raja tulee vastaan ja kulutusluoton taas voi nähdä olevan enemmän kertalaina. Pikavipistä kulutusluoton erottaa yleensä ennen kaikkea lainan pienempi korko sekä lainan isompi koko. Vaikka näitä eri lainamuotoja siis yhdistääkin se, että niitä kaikkia voi saada ilman vakuuksia, niin on kaikkiin niihin annettu erillinen suositus alla, sillä niiden kohdalla on myös edellä kuvattuja eroja.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Ostosraha on harvoja netissä lainaa tarjoavia tahoja, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan kulutusluottoihin. Ja vaikka ehkä Ostosraha-nimestä voisi äkkiseltään saada tunteen, että tämän palvelun kautta ei voi saada kovin isoa lainaa, niin osoittautuu tämä epäilys onneksi täysin vääräksi. Näin on, sillä Ostosrahan kautta voi hakea jopa 10 000€ euron lainan heti ilman vakuuksia. Toisaalta toki sitten myös lainaa voi ottaa jo 400 eurosta alkaen, eli mikään pakko ei täältä kovin isoa kulutusluottoa ole ottaa. Sen lisäksi, että Ostosrahan kautta saa lainan täysin ilman vakuuksia, niin saa sen myös ilman takaajia. Tämäkin toki auttaa siinä, että lainaa on helppoa ja nopeaa hakee. Maksuaikaa Ostosrahan kautta haetuille kulutusluotoille voi ottaa 1 – 8 vuotta, mutta kuitenkin niin, että pisimpien mahdollisten laina-aikojen pituudet ovat osittain suhteessa lainasummiin. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 1000 euron kulutusluotolle voi ottaa korkeintaan 3 vuotta maksuaikaa. Ensimmäinen lainasumma, jolle voi valita minkä tahansa laina-ajan, on 2000 euroa.

Ostosrahan kautta haettujen lainojen suurin mahdollinen vuosikorko on 49,92%. Etusivun lainalaskurin perusteella esimerkiksi vuodeksi otetun 5000 euron kulutusluoton kuukausierä olisi 512,20€ ja otetusta lainasta pitäisi takaisin maksaa kokonaisuudessaan 6146,40€. Ostosrahan kautta voi kulutusluottoa hakea, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt kulutusluotto Ostosrahalta.

Joustoluotto ilman vakuuksia

Hyvänä vaihtoehtona netistä haettavan joustoluoton tapauksessa voi pitää Ferratumin ”joustava”-tuotetta. Kyseisen joustoluoton tapauksessa lainan hakija saa netin kautta nopeasti 2000 euron lainrajalla olevan joustoluoton, jonka kautta voi nostaa lainaa heti tilille. Tämä joustoluotto ei siis vaadi minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia tai edes mitään isoa hakemusta, mutta lainan hakijalla pitää kuitenkin olla ikää ainakin 21 vuotta. Lisäksi lainan saadakseen ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

Tämän joustoluoton vahvuutena kilpailijoihin verrattuna voi nopeuden lisäksi pitää erityisesti helppoa käytettävyyttä ja sitä, että uusi lainan ottaja saa 30 päivän verran korotonta laina-aikaa. Koska Ferratumin korot ovat korottoman (0%) laina-ajan jälkeen varsin korkeat (jopa yli 200%), niin kannattaa joustoluotto pyrkiä maksamaan kokonaisuudessa pois mahdollisimman nopeasti. On kuitenkin hyvä tietää, että jos tuohon ei pysty, niin pystyy lainaa myös maksamaan varsin pienillä lyhennyksillä – kuukausittainen minimilyhennys on vain 10% (vähintään 100 euroa) avoinna olevasta lainasummasta. Hae nyt joustoluotto Ferratumilta.

Pikavippi ilman vakuuksia – 100€ - 700€ heti

Blue Financelta voi hakea isompaa lainaa (joustoluoton kautta voi lainata jopa 5000€) sekä pikavipin muodossa pienempää lainaa. Tuota pikavippiä voi saada 100 - 700€, ja sitä voi hakea ja saada todella nopeasti. Luonnollisesti mitään vakuuksia tai takaajia ei tuon kokoiselle lainalle tarvitse. Hienoa on kuitenkin se, että tuosta huolimatta Blue Financen pikavipin korko ei ole mitenkään valtava, vaan itse asiassa moniin sen kilpailijoihin verrattuna melko matala. Kivaa tässä lainassa on myös se, että näinkin pienen pikavipin voi maksaa kätevästi pois varsin pienissä erissä, sillä maksuaikaa lainalle saa 360 päivää. Tätä pikavippiä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta ja vaikuttaa siltä, että myös jopa opiskelija voi saada tämän kyseisen lainan. Hae nyt pikavippi Blue Financelta.