instantor laina – lainapäätös nopeasti instantorilla näiltä lainapalveluilta (2021)

Instantor on palvelu, joka tekee lainan, kuten pikavipin tai joustoluoton, hakemisesta huomattavasti helpompaa ja mukavampaa kuin se muuten olisi. Instator tekee ainakin hyvin pitkälti automaattisesti lainapäätöksen hakijan tilitapahtumien perusteella. On siis helppo ymmärtää, miksi monet netistä lainaa hakevat suosivat instantoria. Ongelma on vaan siinä, että iso osa lainapalveluista ei käytä instantoria sivullaan. Olen kuitenkin poiminut tähän alle niitä, jotka sitä hyödyntävät. Lisäksi sivun lopussa on mainittuna paikkoja, jota kannattaa harkita, jos mikään instantoria käyttävä paikka ei anna lainaa tai ei muuten vaan innosta.

Blue Finance – pikavippi instantorilla

Blue Financelta voi hakea pikavippiä instantorilla. Kyseistä pikavippiä voi hakea 100€–500€, eli Blue Financen lainasummat voisivat toki olla isompiakin. Hyvää on sitten se, että Blue Financen pikavippi on mahdollista saada melko helposti ja se voidaan maksa nopeasti tilille. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainasto – kätevä paikka hakea lainaa instantorin kanssa

Lainastolla näyttää olevan tapana vähän vaihdella sitä, miten monille se antaa lainaa. Vuoden 2021 alun perusteella se on nyt kuitenkin taas vähän helpottanut lainan saamista – ainakin, jos hakee sen lainatuotteista “Pikavippiä”. Lainaston pikavipin minimi on 100 euroa ja maksimi 600 euroa. Tuon pikavipin lisäksi Lainastolla on myös joustoluotto.

Mainitun joustoluoton lainaraja voi olla jopa 3000 euroa, mutta uutena asiakkaana raja taitaa alussa olla 500 euroa. Lainaston joustoluotolta voi nostaa lainaa 100 eurosta alkaen. Lainastolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt Lainaston vippiä.

Ei sopivaa lainapaikkaa? Kilpailuta lainahakemus helposti ja löydä halpa laina

Aktiivisten instantoria käyttävien lainapaikkojen määrä on ollut huomattavassa laskussa, joten voi ehkä olla hyvä idea harkita lainahakemusten kilpailuttamiseen keskittyvää lainapalvelua. Ainakin Omalaina-palvelussa se on yllättävän helppoa ja nopeata (aikaa lainahakemuksen aloittamisesta tarjousten saamiseen meni ainakin itselläni alle 5 minuuttia).

Omalainan avulla voi saada lainaa jopa 60 000€ ja sen kautta voi löytää erityisesti vanhoihin pikavippeihin verrattuna jopa todella halpaa lainaa.

Omalainaakin voi käyttää, jos ikää on vähintään 18 vuotta, mutta käytännössä täältä lienee huomattavasti ylempänä mainittuja paikkoja heikommat mahdollisuudet saada luottoa, jos ikää on esimerkiksi alle 20v. Kokeile nyt Omalainaa

Lisää lainapalveluita (ehkä tästä löytyy jotain sopivaa)

Tietoa listan lainapaikoista: Mikäli listalla olevan lainapaikan kautta ei voi hakea lainaa yli 10 000 euroa, niin on ihan hyvät mahdollisuudet siihen, että siltä saa lainaa nopeasti. Toisaalta taas sitten isompaa lainaa tarjoavien palveluiden avulla voi löytää varsin pienen koron lainan. Tuo voi olla hyvä juttu esimerkiksi siinä tapauksessa, jos haluaa maksaa pikavipit ja muut pienet ja mahdollisesti isomman koron lainat pois.

Muista lainata järkevästi:

Koska instantor tekee lainan hakemista niin helppoa ja nopeata, niin tulee joskus lainapäätöksiä sen avulla helposti haettua suuremmin miettimättä lainan hakemisen järkevyyttä. Tätä on kuitenkin syytä välttää, sillä hakemismetodista riippumatta laina pitää aina pyrkiä maksamaan takaisin.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten nopeasti instantorin kanssa voi saada lainapäätöksen?

Käytännössä heti, eli esimerkiksi minuutin tai parin sisällä siitä, kun aloitti lainan hakemisen.

Miksi lainaa instantorin avulla myöntävien lainapalvelujen määrä on vähentynyt?

Iso syy tuohon on se, että monet lainapalvelut, jotka ovat käyttäneet instantoria, ovat käytännössä myöntäneet pikavippejä, ja niiden korkoja on viime aikoina rajoitettu varsin paljon. Lainafirmojen on siis nykyään aiempaa vaikeampi tehdä kannattavaa bisnestä myöntämällä pikavippejä – käyttivät ne sitten instantoria tai eivät.

Parantaako instantorin käyttäminen mahdollisuuksia saada lainaa?

Ei välttämättä itsessään, mutta varsinkin perinteisesti instantoria käyttävät lainapalvelut ovat olleet varsin valmiita antamaan melko monille myönteisen lainapäätöksen.