instantor laina – lainapäätös nopeasti instantorilla näiltä lainafirmoilta (2019)

Instantor on palvelu, joka tekee lainan, kuten pikavipin tai joustoluoton, hakemisesta huomattavasti helpompaa ja mukavampaa kuin se muuten olisi. Instator tekee ainakin hyvin pitkälti automaattisesti lainapäätöksen hakijan tilitapahtumien perusteella. On siis helppo ymmärtää, miksi monet netistä lainaa hakevat suosivat instantoria. Ongelma on vaan siinä, että iso lainapalveluista ei käytä instantoria sivullaan. Olen kuitenkin poiminut tähän alle niitä, jotka sitä hyödyntävät. On hyvä huomata, että lainapalveluilla on myös jotain omia kriteerejä lainan myöntämiselle, eli se että ei saa yhdestä paikasta lainaa instantorilla ei tarkoita sitä, etteikö sitä toisesta paikasta voisi saada sillä.

Suomilimiitti – joustoluotto instantorilla

Suomilimiitiltä voi hakea vähintään 21 vuotiaana 2000€ rajalla olevaa joustoluottoa, jonka kautta lainaa nostaessa pienin mahdollinen nosto on 10€ ja tuosta eteenpäin nostettavia lainasummia voi vaihdella 10€ välein. Koska kyseessä on joustoluotto, niin voi luonnollisesti lainarajan puitteissa tehdä uusia lainanostoja vanhan päälle. Suomilimiitti ei ole ilmeisesti käytännyt instantoria kovin pitkään, joten ei kannata antaa vanhojen mielikuvien palvelusta häiritä, jos silloin totesi, ettei lainan hakeminen olisi valtavan helppoa. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Credigo – kulutusluotto / pikavippi instantorilla

Credigo myöntää kooltaan 100 – 2500€ lainoja instantorin käyttäjille. Noita skaalan alkupäästä löytyviä lainoja voisi varmaan kutsua termillä ”pikavippi” ja isompia lainoja sitten termillä ”kulutusluotto”. Koska Credigon lainat ovat kertalainoja, niin näkee niitä hakiessa helposti sen mimmoiseksi kuukausierä muodostuisi millaisellakin laina-ajalla. Kuukausierien melko hillittynä pitämisessä auttaa eittämättä se, että Credigon lainat ovat varsinkin pikavipeiksi varsin halpoja ja lisäksi laina-ajat ovat melko pitkiä. Credigon alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Limiitti – täälläkin kaiketi instantor laina

Myös Limiitti käyttää kaiketi instantoria lainapäätöstä varten, vaikka ei sitä mitenkään ihmeemmin sivuillaan näytä mainostavakaan. Ainakin joku helposti automaattisia lainapäätöksiä antava järjestelmä täällä pitäisi olla käytössä, ja toisaalla luki, että se olisi nimenomaan instantor. Kuitenkin, Limiitti myöntää käytännössä joustoluottona toimiva lainarajoja, joiden raja on joko 500€ tai 2000€. Ainakin periaatteessa tämän palvelun alaikäraja taitaa olla vain 18 vuotta. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Vivus – koroton pikavippi instantorilla

Vivus on monille tuttu paikka, josta voi hakea lainaa instanorin avulla. Uusille asiakkaille täältä myönnetään 10 – 400€ pikavippejä ja sitten, kun on ollut asiakkaana jo jonkun aikaa, niin nousee lainarajaksi vähän yli 2000€. Tuo uuden asiakkaan korkeintaan 400€ pikavippi on koroton, mikä tietysti suosii Vivukselta lainan hakemista. Vivukselta lainaamisen ikäraja on 20 vuotta. Monista muista firmoista poiketen Vivus tuntuu olevan melko valmis antamaan lainaa opiskelijalle, eli jos tuo on tilanne ja haluaa käyttää instantoria, niin on Vivusta ehkä erityinen syy harkita. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ekstraluotto - lainaa 10 - 2100€ instantorilla

Myös Ekstraluotolta on mahdollista hakea lainaa instantorin kanssa. Alaikäraja lainan saamiselle täältä on 21 vuotta. Ja lainasummat toimivat, niin että hyväksytylle lainaajalle myönnetään joustoluotto, jonka lainakatto on 2100€. Tuon joustoluoton kautta voi sitten nostaa lainaa omalle pankkitilille alkaen 10€ summista. Ja jos huomaa, että lainaa tarvitsee alkuperäistä nostoa enemmän, niin sitä voi lainakaton puitteissa myös nostaa lisää itselle. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Risicum - myös täällä instantor

Risicumin kautta voi lainaa saada parhaassa tapauksessa jopa 5000€, ja täällä on lisäksi käytössä instantor. Risicumin suhteen on kuitenkin hyvä huomata se, että täällä on ilmeisesti ainakin joskus tapana se, että pelkkä instantor ei riitä lainan saamisen vaan tulot pitää vahvistaa muutenkin. Lisäksi Risicum näyttää myös ylipäätänsä olevan melko kitsas antamaan lainaa. Plussaa tässä palvelussa on puolestaan moniin muihin nopeisiin lainapaikkoihin verrattuna matalat korot. Alaikäraja Risicumilla on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Risicumilta.

Muista lainata järkevästi:

Koska instantor tekee lainan hakemista niin helppoa ja nopeata, niin tulee joskus lainapäätöksiä sen avulla helposti haettua suuremmin miettimättä lainan hakemisen järkevyyttä. Tätä on kuitenkin syytä välttää, sillä hakemismetodista riippumatta laina pitää aina pyrkiä maksamaan takaisin.