Järjestelylaina – Yhdistä lainat ja hae järjestelylainaa netistä heti näin

Järjestelylaina on laina, jolla maksetaan kaikki muut lainat pois. Ideana on se, että tämän järjestelylainan korko on matalampi kuin muiden lainojen painotettu keskikoro ja mahdollisesti myös muut maksuehdot ovat parempia. Tällä tavoin lainaongelmasta on helpompi selvitä kuin se olisi ollut, jos olisi maksanut aiempia lainoja pois siinä muodossa kuin ne alun perin olivat. Yleensä järjestelylaina otetaan silloin, kun on tullut otettua liikaa pikavippejä tai kalliskorkoisia kulutusluottoja / joustoluottoja ja ne aiheuttavat maksuvaikeuksia. Järjestelylainan nimen voikin nähdä sisältävän viestin siitä, että sillä pyritään hoitamaan raha-asiat järjestykseen.

Järjestelylaina ei kuitenkaan ratkaise ongelmaa vaan se on vain ensimmäinen askel kohti ratkaisua. Luonnollisestihan järjestelylaina pitää vielä itse maksaa pois ja tässä voi mennä varsin kauan. Järjestelylaina on kuitenkin lähtökohtaisesti huomattavasti parempi idea kuin se, että antaisi velkaongelma syventyä. Järjestelylainasta puhutaan joskus myös yhdistelylainana. Tuo nimitys juontaa ideasta siitä, että lainat yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi (eli ”yhdistelylainaksi”) ja sitä sitten maksetaan, kunnes se on kuitattu. Kaikista parhaimmilla ehdoilla olevia järjestely- / yhdistelylainoja saa todennäköisesti pankista – jos semmoinen myönnetään hakijalle. Järjestelylainaa voi kuitenkin hakea myös netistä. Yksi vahva suositus tähän seuraavaksi ja sen jälkeen muita paikkoja hakea sitä. Netistä järjestelylainan hakemista tukee ainakin helppous ja nopeus.

Hae täältä järjestelylaina / yhdistelylaina

Kun menee Lendon sivuille, niin huomaa sen lainahakemuksen yhteydessä pienen ruudun, jonka vieressä lukee ”yhdistän nykyisiä lainojani”. Tästä voi päätellä, että Lendo on paikka, jossa suhtaudutaan varsin myönteisesti järjestelylainan myöntämiseen. Joskin tarkasti ottaen Lendo ei myönnä lainaa itse vaan sen sijaan se etsii monilta eri pankeilta / rahoituslaitoksilta parhaat lainatarjoukset. Tämäkin on erittäin hyvä juttu yhdistelylainaa etsiessä, sillä sen tapauksessahan on tärkeää juuri se, että korko olisi mahdollisimman paljon edullisempi kuin vanhojen lainojen korko. Hyvää tältä paikalta lainan hakemisessa on myös se, että lainaa voi hakea 500€ - 60 000€ (sadan euron välein). Eli moni varsin vakavakin velkaongelma voi ratketa tämän palvelun kautta saatavalla lainalla. Maksuaikaa lainoille voi puolestaan ottaa 1 – 15 vuotta. Nämä pikavippeihin verrattuna erittäinkin pitkät laina-ajat ovat tärkeässä roolissa siinä, että kuukausierän voi pitää tasolla, jolla järjestelylainaa voi maksaa vaikka eteen tulisikin huonoja yllätyksiä raha-asioissa. Hanki nyt lainaa Lendon avulla.

Näin haet järjestelylainaa:

 • Mene Lendon sivuille
 • Täytä lainahakemukseen, miten paljon lainaa haluaisit ja miten pitkäksi aikaa
 • Rastita ”yhdistän nykyisiä lainojani” -ruutu
 • Merkitse avautuvaan kohtaan kuinka suuren määrän kokonaislainasta aiot käyttää lainojen yhdistämiseen
 • Täytä tarvittavat henkilötiedot ja tiedot työtilanteesta (näitä varten avautuu ruudut, kun valitset ”työsuhteen muoto” – valikosta tilannettasi kuvaavan vaihtoehdon).
 • Käynnistä vertailu ja etsi itsellesi sopivin järjestelylaina

Kuka voi mahdollisesti saada yhdistelylainan Lendon kautta

 • Ikää vähintään 18 vuotta
 • Vakituiset tulot
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Ja lisäksi riittävän kokoisen lainan saamisen näkökulmasta on tietenkin toivottavaa, että tulot ovat sopivassa suhteessa haettavaan lainasummaan nähden.

Järjestelylainan hakeminen Lendon kautta ei vaadi vakuuksia tai takaajia ja se on ilmaista. Mikäli lainan haluaa mahdollisimman halvalla korolla, niin kannattaa harkita sen hakemista rinnakkaishakijan kanssa. Lainatarjousten katsominen ja tutkiminen ei sido mihinkään. Lendon kautta saatujen lainojen vuosittainen nimelliskorko alkaa tavallisesti noin 8% tasosta. Lendon etusivun kautta näkyvien lainaesimerkkien suhteen on aiemmin käytetty hieman alle tuon 8% olevaa nimelliskorkoa, ja nyt (syyskuu 2019) laskurin nimelliseksi koroksi on vaihdettu 5%.

Lainan itselleen saamisen nopeuden suhteen Lendolla kerrotaan, että sen voi saada jopa muutamassa tunnissa toisesta ääripäästä mainitaan sitten muutama päivä.

Muita paikkoja hakea järjestelylainaa

Jos itse olisin hakemassa yhdistelylainaa näin vuonna 2019, niin aloittaisin sen hakemisen Lendon kautta. Lendo ei kuitenkaan ole ainoa paikka, mistä sitä voi hakea. Tästä syystä myös muutama muu suositus seuraavaksi. Koska kaikkien näiden palveluiden käyttäminen on ilmaista ja nopeaa, niin voi aivan hyvin niiden kaikkien kautta hankkia parhaat lainatarjoukset ja sitten valita sen, mikä on omaan tarkoitukseen paras vaihtoehto.

Rahalaitos: 500€ - 70 000€

Näin haet järjestelylainan Rahalaitokselta:

 • Täytä hakemukseen tietosi ja halutun lainan tiedot
 • Klikkaa ruutu ”haluan yhdistää vanhoja lainojani”
 • Kerro hakemuksessa paljonko lainasummasta aiot käyttää yhdistämiseen

Kuka voi saada lainan Rahalaitoksen kautta:

 • Ikää ainakin 20 vuotta
 • Vuosituloja vähintään 7200 euroa
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Rahalaitoksen nettisivuston mukaan sen kautta voi saada parhaassa tapauksessa lainaa jo 4,5% nimellisellä vuosikorolla ja suurin mahdollinen nimellinen vuosikorko, joka täältä saatavalla lainatarjouksella voi olla, on 20%. Nimellinen vuosikorko on lähes aina jonkun verran matalampi kuin todellinen vuosikorko, sillä todellinen vuosikorko sisältää myös ns. sivukulut. Valitettavasti Rahalaitos ei tällä hetkellä näytä kertovan etusivullaan sen kautta saatavien lainojen todellisia vuosikorkoja. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen kautta

Omalaina 100€ - 60 000€ - järjestelylainasta tarjouksia jopa heti

Näin haet yhdistelylainaa Omalainan kautta:

 • Täytä ensin etusivulla halutut tiedot, siirryt tämän jälkeen varsinaiseen lainahakemukseen
 • Varsinaisen lainahakemuksen lopusta löytyy kohta ”Lainan käyttötarkoitus”, valitse sieltä ”lainojen yhdistäminen”

"Lainojen yhdistäminen" teksti näkyy kokonaisuudessaan, kun valikon klikkaa auki.

Kuka voi saada lainan Omalainan kautta:

 • Ikää vähintään 18 vuotta

Kuten lainan hakijalle asetettujen vaatimusten vähäisyydestä voidaan nähdä, niin Omalainalta voivat oikeastaan kaikki täysi-ikäiset hakea yhdistelylainaa. On kuitenkin syytä mainita, että todennäköisesti esimerkiksi opiskelija-status ja nuori ikä käytännössä vaikeuttavat lainatarjousten saamista samoin kuin erityisesti maksuhäiriömerkintä. Mutta koskea lainan hakeminen on ilmaista ja lainatarjoukset saat heti näkyviin eikä lainaa ole pakko ottaa, niin ei lainaa hakemalla voi oikein hävitä mitään. 

Omalainan nettisivujen mukaan sen kautta saatavien lainojen nimelliset vuosikorot alkavat tasosta 4,19% ja voivat olla enintntään 20%. Omalainalta voi alkaa saamaan lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Zmarta 1000€ - 60 000€

Näin haet järjestelylainaa Zmartan kautta:

 • Mene etusivulle ja klikkaa kohdasta ”Vertaa nyt”, eteen avautuu valikko, josta voit valita tuotteeksi ”lainojen yhdistäminen”.
 • Täytä avautuva hakemus loppuun ja hae parhaat lainatarjoukset yhdistelylainaa varten

Kuka voi saada lainan Zmartan kautta:

 • Ikää ainakin 20 vuotta
 • Säännölliset tulot töiden tai eläkkeen kautta
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Zmartan sivuilla kerrotaan, että sen kautta saatavien lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat välillä 4,99% - 38%. Vaihteluvälin ollessa noin iso, kannattaa vertailla rauhassa mahdollisia lainatarjouksia. Hae nyt lainaa Zmartan kautta.

Yhdistälainoja-palvelu, jopa 60000€

Yhdistälainoja on Lendon rinnakkaispalvelu, eli tähän pätevät lähtökohtaisesti samat vaatimukset ja jutut kuin Lendoon. Kuitenkin moni juuri lainoja niputtava tykkää tästä palvelusta / brändistä erityisen paljon. Järjestelylainaa tämän palvelun kautta voi siis (Lendon tapaan) hakea 500 - 60 000€. Hae nyt lainaa Yhdistälainoja-palvelulta.