• You are here:
 • Home »

Järjestelylaina – Yhdistä lainat ja hae järjestelylainaa netistä heti näin

Järjestelylaina on laina, jolla maksetaan kaikki muut lainat pois. Ideana on se, että tämän järjestelylainan korko on matalampi kuin muiden lainojen painotettu keskikorko ja mahdollisesti myös muut maksuehdot ovat parempia. Tällä tavoin lainaongelmasta on helpompi selvitä kuin se olisi ollut, jos olisi maksanut aiempia lainoja pois siinä muodossa kuin ne alun perin olivat. Yleensä järjestelylaina otetaan silloin, kun on tullut otettua liikaa pikavippejä tai kalliskorkoisia kulutusluottoja / joustoluottoja ja ne aiheuttavat maksuvaikeuksia. Järjestelylainan nimen voikin nähdä sisältävän viestin siitä, että sillä pyritään hoitamaan raha-asiat järjestykseen.

Järjestelylaina ei kuitenkaan ratkaise ongelmaa vaan se on vain ensimmäinen askel kohti ratkaisua. Luonnollisestihan järjestelylaina pitää vielä itse maksaa pois ja tässä voi mennä varsin kauan. Järjestelylaina on kuitenkin lähtökohtaisesti huomattavasti parempi idea kuin se, että antaisi velkaongelma syventyä. Järjestelylainasta puhutaan joskus myös yhdistelylainana. Tuo nimitys juontaa ideasta siitä, että lainat yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi (eli ”yhdistelylainaksi”) ja sitä sitten maksetaan, kunnes se on kuitattu. Kaikista parhaimmilla ehdoilla olevia järjestely- / yhdistelylainoja saa todennäköisesti pankista – jos semmoinen myönnetään hakijalle. Järjestelylainaa voi kuitenkin hakea myös netistä. Yksi vahva suositus tähän seuraavaksi ja sen jälkeen muita paikkoja hakea sitä. Netistä järjestelylainan hakemista tukee ainakin helppous ja nopeus.

Hae täältä järjestelylaina / yhdistelylaina

Omalaina on mielestäni vuoden 2020 paras paikka hakea järjestelylaina. Tähän vaikuttavat esimerkiksi lainan hakemisen helppous siltä ja se, että sen kautta voi saada sekä varsin edullista lainaa että myös lainaa pitkällä maksuajalla. Ja myös se on järjestelylainojen näkökulmasta positiivista, että Omalainalta onnistuvat jopa varsin isot lainat: sen kautta voi saada lainaa jopa 60 000€. Omalaina kilpailuttaa siltä lainaa hakevan henkilön lainahakemuksen, mikä voi auttaa sen erityisen halvan järjestelylainan löytämisessä. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Näin haet yhdistelylainaa Omalainan kautta:

 • Täytä ensin etusivulla halutut tiedot, siirryt tämän jälkeen varsinaiseen lainahakemukseen
 • Varsinaisen lainahakemuksen lopusta löytyy kohta ”Lainan käyttötarkoitus”, valitse sieltä ”lainojen yhdistäminen”

"Lainojen yhdistäminen" teksti näkyy kokonaisuudessaan, kun valikon klikkaa auki.

Kuka voi saada lainan Omalainan kautta:

 • Ikää vähintään 18 vuotta

Kuten lainan hakijalle asetettujen vaatimusten vähäisyydestä voidaan nähdä, niin Omalainalta voivat oikeastaan kaikki täysi-ikäiset hakea yhdistelylainaa. On kuitenkin syytä mainita, että todennäköisesti esimerkiksi opiskelijastatus ja nuori ikä käytännössä vaikeuttavat lainatarjousten saamista samoin kuin erityisesti maksuhäiriömerkintä. Mutta koska lainan hakeminen on ilmaista ja Omalainan kautta voi saada lainatarjouksia heti näkyviin eikä lainaa ole pakko ottaa, niin ei lainaa hakemalla voi oikein hävitä mitään. 

Omalainan nettisivujen mukaan sen kautta saatavien lainojen nimelliset vuosikorot alkavat tasosta 4,19% ja voivat olla enintään 20%. Hae nyt lainaa Omalainan kautta.

Muita paikkoja hakea järjestelylainaa

Jos itse olisin hakemassa yhdistelylainaa vuonna 2020, niin aloittaisin sen hakemisen Omalainan kautta. Omalaina ei kuitenkaan ole ainoa paikka, mistä sitä voi hakea. Tästä syystä myös muutama muu suositus seuraavaksi. Koska kaikkien näiden palveluiden käyttäminen on ilmaista ja nopeaa, niin voi aivan hyvin niiden kaikkien kautta hankkia parhaat lainatarjoukset ja sitten valita sen, mikä on omaan tarkoitukseen paras vaihtoehto.

Etsi järjestelylainaa 1000€–60 000€ Zmartan avulla

Näin haet järjestelylainaa Zmartan kautta:

 • Mene etusivulle, valitse haluamasi lainasumma sekä laina-aika ja klikkaa hakevasi lainaa
 • Täytä kysytyt perustiedot
 • Kun pääset alasivulle, jolla kysytään lainan käyttötarkoituksesta, valitse "lainojen yhdistely" ja anna tarvittavat tiedot
 • Viimeistele hakemus

Kuka voi mahdollisesti saada lainan Zmartan kautta:

 • Ikää ainakin 20 vuotta
 • Säännölliset tulot (vähintään 750€ kuukaudessa) töiden tai eläkkeen kautta
 • Ei maksuhäiriömerkintää
 • Vakituinen asuinpaikka Suomessa

Zmartan sivuilla kerrotaan, että sen kautta saatavien lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat välillä 4,99% - 38%. Vaihteluvälin ollessa noin iso, kannattaa vertailla rauhassa mahdollisia lainatarjouksia. Hae nyt lainaa Zmartan kautta.

Owi – järjestelylainaa jopa 60 000 euroa

Voit halutessasi myös hakea järjestelylainaa suoraan Owi-sivuston kautta. Eli siis tämän nettisivuston, jolla nyt olet. Oheisella hakemuksella voi nimittäin hakea järjestelylainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Halutun laina-ajan puolestaan voi valita väliltä 1–15 vuotta.

Kun valitset hakemuksesta halutun lainasumman ja laina-ajan näet arvion siitä, miten halpaa lainaa voisi ehkä löytyä. On kuitenkin hyvä huomata, että kyseiset lainaesimerkit ovat varsin positiivisia, ja itselle mahdollisesti saadut lainatarjoukset voivat poiketa melko huomattavasti niistä. Onneksi kuitenkin lainatarjousten etsiminen on maksutonta eikä velvoita yhdenkään mahdollisesti löydetyn luoton vastaanottamiseen.

Yllä olevalla lainahakemuksella on ihan hyvät mahdollisuudet löytää lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja on säännölliset tulot. Tämä lainahakemus on toteutettu yhteistyössä Rahoitun kanssa, joka on jo varsin pitkään tehnyt lainahakemusten kilpailuttamista.

Lisää paikkoja hakea järjestelylainaa netistä

Yksikään yllä olevista paikoista ei vaadi lainaa hakevalta henkilöltä vakuuksia. Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista voi myös hakea lainaa ilman takaajaa, mutta on hyvä huomata, että niin sanottu rinnakkaishakija voi alentaa järjestelylainan kustannuksia.

Lisää aiheeseen liittyvää luettavaa tällä sivustolla: maksa pikavipit kerralla pois ja katkaise pikavippikierre.