Joustoluotto heti – Päätös lainasta ja joustoluotto heti tilille netistä (2019)

Joustoluoton idea on siinä, että lainan hakijalle voidaan myöntää eräänlainen lainaraja, jonka puitteissa voi nostaa uuttaa lainaa vanhan päälle. Joustoluotto soveltuukin hyvin niihin tilanteisiin, joissa ei ole vielä ihan tarkkaa varmuutta siitä, miten paljon lainaa tarvitsee. Esimerkiksi jotkut remontit tai vaikkapa kodinkoneiden ostaminen voivat olla tämän tyyppisiä tilanteita. Joustoluottoa on mahdollista saada monista pankeista, mutta jos siitä haluaa saada lainapäätöksen heti ja myös rahat heti tilille, niin kannattaa hyvin todennäköisesti hakea joustoluotto netistä. Alla tähän tarkoitukseen soveltuvia lainapaikkoja.

Suomilimiitti - 2000€ joustoluotto heti

Paljon mainostavan Suomilimiitin joustoluotto on varsin tavallinen. Eli käytännössä lainaajalle voidaan myöntää 2000€ joustoluotto, jonka miniminosto on vain 10€. Suomilimiitiltä voi lainapäätöksen joustoluotosta saada käytännössä heti ja lisäksi ainakin moniin pankkeihin myös lainatut rahat pitäisi saada heti. Voidakseen saada joustoluoton Suomilimiitiltä, pitää ikää olla ainakin 21 vuotta. Hae nyt Suomilimiitiltä lainaa.

Suomilimiitin verkkosivujen perusteella sen lainojen suurin todellinen vuosikorko on 167,90%.

Limiitti - joustoluotto nopeasti

Myös Limiitti tarjoaa joustoluottoa netin kautta. Tästä palvelusta hakija voi saada joko 500€ tai 2000€ rajalla olevan joustoluoton. Tämän palvelun etuna on erityisesti se, että kun lainatilin on avannut, niin lainatililtä voi nostaa uuttaa lainaa myös yöaikaan. Tähän harva muu joustoluotto pystyy. Myös Limiitiltä pitäisi saada päätös joustoluotosta heti ja myös lainatut rahat normaalisti käytännössä heti lähes kaikkiin pankkeihin (Ålandsbanken ei onnistu). Limiitiltä voi periaatteessa saada lainaa jo 18 vuotiaana. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Limiitin verkkosivujen perusteella sen lainojen todellinen vuosikorko on 49,77% - 131,66%.

Blue Finance - joustoluotto helposti

Siinä missä Limiitiltä tuntuu olevan jonkunlaiset mahdollisuudet saada joustoluotto jo alle 20 vuotiaana, niin tuntuvat ne mahdollisuudet Blue Financella olevan varsin hyvät. Täältä nimittäin vaikuttaa voivan 18 ja 19 vuotias saavan lainaa varsin usein. Myös Blue Financen joustoluoton yläraja on 2000€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum  - koroton joustoluotto

Ferratumilta on mahdollista saada todella halpa joustoluotto, sillä yritys tarjoaa uusille asiakkaille 30 päivän ajan korotonta laina-aikaa. Tätä halvempaa lainaa ei toki oikein voi mistään saada. Tosin tässä tapauksessa on syytä tiedostaa se, että toisesta nostosta alkaen Ferratum perii nostopalkkiota. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta ja sen joustoluoton raja on 2000€. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ferratumin nettisivujen perusteella siltä haettava uusi joustoluotto on koroton, eli 0% korolla, 30 päivää, tämän jälkeen todellinen vuosikorko voi olla enintään 216,20%.

Eurolimiitti - joustoluottoa jopa 4000€

Eurolimiitti on osa samaa firmaa kuin ylempänä mainittu Suomilimiitti, mutta täältä voi kuitenkin saada isomman joustoluoton. Uutena asiakkaana täältä nimittäin voidaan myöntää joustoluotto 3000€ rajalla ja sitten, kun on ollut asiakkaana jonkun aikaa ja hoitanut asiansa hyvin, niin voi joustoluoton raja nousta peräti 4000 euroon. Vaikka Eurolimiitiltä voikin saada isompaa lainaa kuin Suomilimiitiltä, niin on tämän palvelun alaikäraja samat 21 vuotta kuin Suomilimiitiltä. Myös täältä saa päätöksen joustoluotosta heti. Hae nyt lainaa Eurolimiitiltä.

Eurolimiitin nettisivujen perusteella sen lainojen todellinen vuosikorko on 122,56% - 435,03%.

Vielä yksi helppo joustoluotto

Credit24:n verkkosivujen perusteella saa helposti käsityksen siitä, että yritykseltä haetaan vain yksi yksittäinen laina, mutta käytännössä tuntuu olevan kuitenkin, niin että lainaa voi nostaa vanhan päälle, jolloin voidaan puhua joustoluotosta. Joustoluottoa täältä voi saada jopa 4000€ asti ja lainaaminen tuntuu olevan helppoa sekä nopeata. Credit24:n ikäraja on 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Credit24:n verkkosivun perusteella sen lainojen todelliset vuosikorot ovat 49,85% - 153,63%.

HUOM: Tarkista aina viimeisimmät korkotiedot ja muut ehdot lainapalvelun verkkosivuilta!

Joustoluoton edut:

Joustoluoton etuna on ennen kaikkea sen helppous ja mukautuvuus. Jos esimerkiksi päätätkin ostaa hieman paremman puhelimen tai pesukoneen, niin voi joustoluotto tuoda tässä tilanteessa tarvittavan liikkumavaran, kun taas kertalainan kohdalla ensimmäinen lainasumma rajaisi sen, mitä voit ostaa.

Joustoluoton huonot puolet

Joustoluoton huonona puolena tuntuu olevan se, että jostakin syystä sen korot ovat ainakin netistä hakiessa hieman korkeammat kuin monien toisen tyyppisten lainojen. Ehkäpä lainan antajat ajattelevat, että joustoluottoon sisältyy niiden näkökulmasta enemmän riskiä, jolloin ne haluavat paikata sitä koroilla.

Näin haet joustoluoton netistä:

Joustoluottoa voi hakea kaikista yllä olevista paikoista omien pankkitunnuksien avulla. Kirjaudut vain niillä sisään halutussa lainapaikassa, kerrot muutamia tietoja itsestäsi hakijana, annat lainajärjestelmille tarvittavat käyttöoikeudet ja saat lainapäätöksen käytännössä heti. Myös lainatut rahat siirtyvät normaalisti useimpiin pankkeihin lähes heti.

Voiko joustoluoton saada useasta paikasta:

Kuten yltä voidaan nähdä, niin mikään näistä paikoista ei tarjoa valtavan kokoisia joustoluottoja. Eli esimerkiksi mistään näistä ei ole mahdollista saada 5000€ joustoluottoa, mutta on kuitenkin hyvä tiedostaa, että mikään ei estä hakemasta joustoluottoa useammalta eri lainafirmalta. Silloin, kuten muutenkin, on toki tärkeätä huolehtia siitä, että voi myös maksaa lainan takaisin.