Paras joustoluotto – valitse joustoluotto heti tilille tai löydä halvin joustoluotto nopeasti netistä

Joustoluoton idea on siinä, että lainan hakijalle voidaan myöntää eräänlainen lainaraja, jonka puitteissa voi nostaa uuttaa lainaa vanhan päälle. Joustoluotto soveltuukin hyvin niihin tilanteisiin, joissa ei ole vielä ihan tarkkaa varmuutta siitä, miten paljon lainaa tarvitsee. Esimerkiksi jotkut remontit tai vaikkapa kodinkoneiden ostaminen voivat olla tämän tyyppisiä tilanteita.

Joustoluottoa on mahdollista saada monista pankeista, mutta jos sitä haluaa erityisen nopeasti, niin on hyvä idea hakea joustoluottoa netistä. Alla on ensin esitelty kokemusteni perusteella tällä erää paras joustoluotto, joka on mahdollista saada heti ja sitten paikkoja, joiden kautta voi saada nopeasti edullisen joustoluoton. Mikäli painottaa halpaa korkoa nopeuden edelle, niin voi jokin noista alempana listatuista paikoista olla omasta näkökulmasta vielä parempi paikka hakea netistä joustoluottoa kuin ensimmäiseksi esitelty.

Paras joustoluotto, jonka voi saada heti tilille

Vipillä on tarjolla kaksi eri joustoluottoa: vippiluotto, jota voi saada enintään 500 euroa ja ihan vaan joustoluottona tunnettu toinen laina, jota voi saada enintään 2000€. Koska nämä kaksi luottoa ovat muilta asioilta kuin luoton ylärajaltaan yhteneviä, niin käsitellään niitä jatkossa tällä sivulla yhdessä.

Vipin joustoluottoa saadakseen tarvitsee pankkitunnukset, mutta myöhemmin joustoluotolta voi tehdä nostoja myös vaikkapa tekstiviestillä. Tämä voi siis olla erityisen helppo joustoluotto. Toinen selkeä Vipin joustoluoton etu on se, että siltä voi saada lainaa heti tilille. Käytännössä tuo heti tarkoittaa sitä, että Vipin joustoluotto voi olla pankkitilillä noin 10 minuutissa.

Huomioiden Vipin joustoluoton edut voi todeta, että se on kokonaisuudessaan paras joustoluotto, jonka voi saada käytännössä kirjaimellisesti heti. Myös omat kokemukseni tukevat tätä päätelmää.

Ensimmäistä kertaa joustoluottoa Vipiltä hakiessa/ottaessa on pienin mahdollinen lainasumma 300€. Myöhemmillä kerroilla joustoluotolta pitäisi voida nostaa lainaa jo 100 eurosta alkaen. Vipiltä voi hakea lainaa, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Vipin joustoluoton tavallinen todellinen vuosikorko on noin 30%, mutta lainojen korkokattojen ansiosta sen pitäisi olla tällä hetkellä vielä tuotakin matalampi. Hae nyt joustoluottoa Vipiltä.

Löydä nopeasti netistä halpa joustoluotto

Miksi nämä ovat hyviä paikkoja löytää edullinen joustoluotto: kaikki tältä vertailulistalta löytyvät paikat kilpailuttavat lainahakemuksia, eli ne siis pyrkivät etsimään hyviä lainatarjouksia jopa erittäin monilta lainapalveluita. Tuo vertailu voi tietysti auttaa siinä, että löytää halvan koron joustoluoton tai muun lainan.

Näiden paikkojen kautta voi monesti saada lainatarjouksen joustoluotosta jopa parissa minuutissa, ja monesti rahatkin on mahdollista saada pankkitilille asti yhdessä arkipäivässä. Eli sen lisäksi, että näistä paikoista on mahdollista löytää halpa joustoluotto, niin voivat ne myös olla varsin nopeita paikkoja saada joustoluotto.

Kokemuksia joustoluotosta:

Itselleni on kertynyt usean vuoden ajalta kokemuksia monesta eri netin kautta haettavasta joustoluotosta. Kokonaisuudessa kokemukseni ovat olleet melko hyviä, sillä joustoluotto voi tuoda omaan talouteen liikkumavaraa. Joustoluotto on myös usein erittäin kätevä tapa saada nopeasti rahaa käyttöönsä. Joustoluottoa voikin tavallaan hyvinkin verrata netin kautta toimivaan luottokorttiin.

Kokemusteni perusteella joustoluoton mahdollinen huono puoli on puolestaan se, että sen helppous voi olla jopa liian suurta: kun joustoluotolta voi nostaa hetkessä rahaa omalle tilille, niin saattaa joustoluottoa tulla käytettyä silloinkin, kun olisi ehkä ihan fiksua jättää nostamatta. Tuo asia kannattaa tiedostaa jo ennen kuin hakee joustoluottoa.