• You are here:
 • Home »

Kertalaina netistä – Hae kertalainaa 500e – 70 000e näin

Kertalainan voi ajatella olevan joustoluoton vastakohta. Kertalainalla voidaan siis tarkoittaa sen tyyppistä lainaa, jonka koko lainamäärän saa kerralla ja jonka päälle ei voi helposti ottaa lisää lainaa (ainakaan samalta lainafirmalta). Kertalainan voikin siis ajatella olevan hyvä rahoitusratkaisu niissä tilanteissa, joissa tietää ennakolta tarkalleen sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan. Lisäksi kertalaina voi soveltua erityisen hyvin niille henkilöille, joilla voi olla taipumuksia ottaa liian helposti lisälainaa vanhan päälle, jos se on tehty helpoksi. Alla listattuna lainapaikkoja, joiden kautta voi helposti hakea kertalainaa.

Lendo – Hanki hyvät lainatarjoukset

Lendolla on yksi selkeä etu verrattuna perinteisiin lainapalveluihin. Tämä palvelu ei nimittäin varsinaisesti tarjoa lainaa itse, vaan sen sijaan se kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen nopeasti. Näin hakija voi äkkiä nähdä, minkä tyyppisillä ehdoilla lainaa on saatavilla. Tämän voi olettaa olevan järkevää erityisesti kertalainaa etsivien kohdalla, sillä he ovat ehkä keskimääräistä tiedostavampia korkojen suhteen. Lendon kautta lainatarjouksia voi saada 500 euron - 60 000 euron summille. Hae lainaa Lendon kautta.

Kertalainan hyviä puolia:

 • Voi saada todella kattavasti eri summilla
 • Voi arvioida ennakolta, miten suuria kuukausierät ovat -> järkevä taloudenpito helpompaa
 • Pienempi riski siitä, että ottaa uutta lainaa
 • Korko monesti pienempi kuin joustoluoton tyyppisellä lainalla
 • Voi saada nopeasti tilille (erityisesti netin kautta haettavan kertalainan tapauksessa)

Näin haet kertalainaa Lendolta:

 • Kerro palvelun vertailuautomaatille paljonko lainaa haluat ja miten pitkällä maksuajalla
 • Kirjoita lainahakemukseen tarvittavat tiedot
 • Aloita lainatarjousten vertailu!

Erityistä huomioitavaa:

 • Lainatarjouksissa voi olla melko paljon vaihtelua
 • Voi olettaa, että mitä isomman lainasumman otat, niin sen kauemmin rahojen saaminen tilille kestää (Lendon sivuilla mainitaan lainan saamisen ajaksi muutama tunti – muutama päivä)
 • Monista perinteisistä pankeista otettavista lainoista poiketen, Lendon kautta otetut lainat saa ilman vakuuksia ja takaajia

Toinen paikka hakea kertalainaa

Myös Zmartan kautta voi hakea kertalainaa. Täältäkin sitä haetaan sillä logiikalla, että lainapalvelu pyrkii etsimään lainaajalle parhaita lainatarjouksia useilta eri lainayhtiöiltä. Lainaa Zmartan kautta voi hakea 1000€ - 60 000€. Zmartan avulla voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Zmartankin (ja seuraavaksi esiteltävien lainapaikkojen) kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Hae nyt lainatarjouksia Zmartalta.

Ja myös täältä lainatarjouksia kertalainaa varten

Edullista ja muutenkin hyvää kertalainaa etsivien kannattaa mahdollisesti tutustua myös Rahalaitokseen. Tämän lainapalvelun avulla voi hakea lainatarjouksia jopa 70 000€ lainasummia varten. Ja toisaalta minimisumma, jolle tarjouksia voi hakea, on 500€. Rahalaitoksen avulla voi saada lainatarjouksia, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja säännölliset tulot. Lisäksi luottotietojen pitää olla kunnossa. Hae nyt lainatarjouksia Rahalaitokselta.

Kertalaina jopa heti

Bondora poikkeaa noista ylempänä mainituista lainapaikoista siinä, että siltä voi hakea suoraan lainaa. Tuo siis sen sijaan, että se olisi palvelu, joka kilpailuttaisi lainahakemuksia. Kiitos tuon eron, Bondoralta voi saada kertalainaa jopa todella nopeasti: itse olen yleensä saanut rahat tältä palvelulta alle 30 minuutissa. Bondoralta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 10 000€ verran, ja laina-aikaa siltä voi hakea vähintään 3 kuukautta ja jopa 5 vuotta. Bondoran alaikäraja on 18 vuotta. Kokeile nyt Bondoraa.