Kertalaina netistä – Hae kertalainaa 100e–70 000e näin, rahat tilille jopa heti

Kertalainan voi ajatella olevan joustoluoton vastakohta. Kertalainalla voidaan siis tarkoittaa sen tyyppistä lainaa, jonka koko lainamäärän saa kerralla ja jonka päälle ei voi helposti ottaa lisää lainaa (ainakaan samalta lainafirmalta). Kertalainan voikin siis ajatella olevan hyvä rahoitusratkaisu niissä tilanteissa, joissa tietää ennakolta tarkalleen sen, minkä verran lainaa tulee tarvitsemaan. Lisäksi kertalaina voi soveltua erityisen hyvin niille henkilöille, joilla voi olla taipumuksia ottaa liian helposti lisälainaa vanhan päälle, jos se on tehty helpoksi. Alla listattuna lainapaikkoja, joiden kautta voi hakea helposti kertalainaa.

Blue Finance: 100€–500€ kertalaina

Jos tarvitsee vain pienen kertalainan, niin voi Blue Finance olla oikein hyvä vaihtoehto. Tästä paikasta nimittäin onnistuvat esimerkiksi 100€, 300€ ja 500 euron kertalainat. Blue Financelta on varsin helppo hakea lainaa, ja lainaa se voi myöntää, jos hakijalla on ikää vähintään 18 vuotta. Hae nyt laina Blue Financelta.

Hae isompaa kertalainaa

Tällä Owi-sivuston ja Salus Groupin yhteisellä vertailulomakkeella voi etsiä kooltaan 1000€–60 000€ kokoista kertalainaa. Laina-aikaa tällä vertailulla voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Kun täytät hakemukseen halutun lainasumman ja ajan, niin näet mahdollisen arvion siitä, miten halvan lainan voisit mahdollisesti löytää. Hakemuksen täyttäminen on varsin helppoa ja nopeata.

Kiva huomata: Voit etsiä lainatarjouksia kertalainaa varten maksutta eikä tarjousten etsiminen velvoita lainan ottamiseen. Tarjouksien löytämiseen voi olla ihan hyvät mahdollisuudet, jos ikää on vähintään 20 vuotta.

Lendo – Hanki hyvät lainatarjoukset

Lendolla on yksi selkeä etu verrattuna perinteisiin lainapalveluihin. Tämä palvelu ei nimittäin varsinaisesti tarjoa lainaa itse, vaan sen sijaan se kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen nopeasti. Näin hakija voi äkkiä nähdä, minkä tyyppisillä ehdoilla lainaa on mahdollisesti saatavilla. Tämän voi olettaa olevan järkevää erityisesti kertalainaa etsivien kohdalla, sillä he ovat ehkä keskimääräistä tiedostavampia korkojen suhteen. Lendon kautta lainatarjouksia voi saada 500 euron – 60 000 euron summille ja lainaa voi löytää, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja on säännöllisiä tuloja. Hae lainaa Lendon kautta.

Kertalainan hyviä puolia:

 • Voi saada todella kattavasti eri summilla
 • Voi arvioida ennakolta, miten suuria kuukausierät ovat -> järkevä taloudenpito helpompaa
 • Pienempi riski siitä, että ottaa uutta lainaa
 • Korko monesti pienempi kuin joustoluoton tyyppisellä lainalla
 • Voi saada nopeasti tilille (erityisesti netin kautta haettavan kertalainan tapauksessa)

Näin haet kertalainaa Lendolta:

 • Kerro palvelun vertailuautomaatille paljonko lainaa haluat ja miten pitkällä maksuajalla
 • Kirjoita lainahakemukseen tarvittavat tiedot
 • Aloita lainatarjousten vertailu!

Erityistä huomioitavaa:

 • Lainatarjouksissa voi olla melko paljon vaihtelua
 • Voi olettaa, että mitä isomman lainasumman otat, niin sen kauemmin rahojen saaminen tilille kestää (Lendon sivuilla mainitaan lainan saamisen ajaksi muutama tunti – muutama päivä)
 • Monista perinteisistä pankeista otettavista lainoista poiketen, Lendon kautta otetut lainat saa ilman vakuuksia ja takaajia

Jopa 10 000€ kertalaina heti tilille

Vaikka Lendolla ja Blue Financella onkin monia vahvuuksia, niin eivät ne välttämättä ole hyviä valintoja silloin, jos haluaa hieman isomman kertalainan heti omalle pankkitilille. Mikäli tuo on toivomuksena, niin voikin olla hyvä idea kokeilla Saldoa. Tämän palvelun kautta voi nimittäin saada 1000€ – 10 000€ kertalainaa jopa heti usean eri pankin tileille. Saldolta haettavalle kertalainalle voi saada laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa yli 7 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Neljäs paikka hakea kertalainaa

Myös Zmartan kautta voi hakea kertalainaa. Ylempänä mainitun Lendon tapaan sitä haetaan myös täältä sillä logiikalla, että lainapalvelu pyrkii etsimään lainaajalle parhaita lainatarjouksia useilta eri lainayhtiöiltä. Lainaa Zmartan kautta voi hakea 1000€ – 60 000€. Zmartan avulla voi saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Zmartankin (kuten kaikkien tällä sivulla mainittujen lainapaikkojen) kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Hae nyt lainatarjouksia Zmartalta.

Ja myös täältä lainatarjouksia kertalainaa varten

Edullista ja muutenkin hyvää kertalainaa etsivien kannattaa mahdollisesti tutustua myös Rahalaitokseen. Tämän lainapalvelun avulla voi hakea lainatarjouksia jopa 70 000€ lainasummia varten. Ja toisaalta minimisumma, jolle tarjouksia voi hakea, on 500€. Rahalaitoksen avulla voi saada lainatarjouksia, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja säännölliset tulot. Lisäksi luottotietojen pitää olla kunnossa. Hae nyt lainatarjouksia Rahalaitokselta.