Kilpailuta lainahakemus nopeasti netin kautta ja löydä hyvä laina

Nykyään netissä on niin paljon eri paikkoja, joista voi hakea lainaa, että voi olla vaikea tietää, mistä voisi saada itselle erityisen hyvän lainan. Tuon ongelman ratkaisemisessa hyödyllisenä apuna voi olla lainahakemuksen kilpailuttaminen. Eli siis käytännössä se, että käyttää palvelua, joka pyrkii kerralla ja nopeasti etsimään lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta, ja joka sitten näyttää mahdollisia lainatarjouksia muodossa, josta on helppo valita itselle hyvä laina. Alla tämän sivuston lainakilpailutus.

Kilpailuta lainahakemus nyt

Tämän lomakkeen avulla voi tehdä kilpailutusta hakemuksille, joilla hakee lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Eli se siis soveltuu todella moniin eri tarpeisiin. Kilpailuttamisen tekeminen on luonnollisesti sinänsä täysin ilmaista eikä velvoita ottamaan yhtäkään lainatarjousta, joka mahdollisesti tarjotaan. Laina-aikaa kilpailutuksen avulla voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta, eli myös pitkät laina-ajat ja sen myötä toivottavasti pienet kuukausierät ovat mahdollisia.

Hyvää tässä kilpailutuksessa on myös se, että mahdollisia lainatarjouksia voi saada jopa todella nopeasti. Ja sekin on vielä plussana, että esimerkiksi vakuuksia ei kilpailutusta tai lainan itselle ottamista varten tarvitse. Kilpailutuksen kautta löydettyjen lainojen korot voivat vaihdella, mutta parhaimmillaan on mahdollista löytää varsinkin netistä haettavaksi lainaksi varsin edullinen laina.

Edellä olevalla lomakkeella voi mahdollisesti löytää lainatarjouksia, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Alempana tällä sivulla on mainittuna kilpailutuspalveluita, joiden avulla voi etsiä lainatarjouksia, kunhan on täysi-ikäinen.

Esimerkki Owi-kilpailutuksen avulla mahdollisesti löydettävästä lainasta: Lainasumma 5000 euroa ja maksuaika 2 vuotta, tavallisena kuukausieränä 225€ ja todellisena vuosikorkona 6,7%, joiden myötä lainasta pitäisi maksaa takaisin 5409€. On hyvä huomata, että tämä esimerkki kuvastaa varsin edullista lainaa – omat mahdolliset lainatarjoukset saa tietoon tekemällä hakemuksen.

Muita paikkoja kilpailuttaa lainahakemus

Ylempänä tällä sivulla oleva lomake ei luonnollisestikaan ole ainoa tapa toteuttaa lainahakemusten kilpailuttamista netin kautta, ja tältä listalta löydätkin lisää lainapalveluita, jotka ovat erikoistuneet hakemusten kilpailuttamiseen. Tämän listan palveluiden kautta voi kilpailuttaa myös alle 2000 euron kokoisia lainoja, eli esillä olevat palvelut voivat soveltua myös niihin tilanteisiin, joissa haluaa pyrkiä varmistamaan, ettei maksa liikaa korkoja edes melko pienestä lainasta.

Myöskään yksikään tuon yllä olevan listan lainapaikka ei vaadi sitä, että jokin mahdollisesti löydetty laina pitäisi ottaa vastaan. Eli voit varsin huoletta tehdä eri lainavaihtoehtojen vertailua. Seki on kivaa, että esimerkiksi listalla olevien Omalainan ja Rahalaitoksen kautta voi saada lainatarjouksia heti sen jälkeen, kun on tehnyt ja netin kautta lähettänyt lainahakemuksen – eikä lainahakemuksen tekemiseen pitäisi mennä kuin muutama minuutti.

Muutama kysymys ja vastaus liittyen lainan hakemiseen

Voivatko kaikki hakijat saada lainatarjouksen? Eivät. Erityisesti lainojen korkokattojen astuttua voimaan ovat lainapalvelut tiukentaneet kriteerejään sen suhteen, keille ne ovat valmiit tarjoamaan lainaa. Positiivista on toki se, että noin keskimäärin lainat ovat nykyään koroiltaan aiempaa halvempia, eli jos lainaa voi ylipäätänsä saada, niin on hyvä mahdollisuus sille, että sitä voi saada varsin hyvillä ehdoilla.

Minkälaisella hakijalla on parhaat mahdollisuudet löytää edullinen laina? Asioita, jotka lisäävät mahdollisuuksia edullisen luoton löytämiseen ovat esimerkiksi vakituiset tulot, se etteivät mahdollisten nykyisten lainojen lyhennykset ole tuloihin verrattuna kovin isoja ja se, että ei ole maksuhäiriömerkintää.

Miten pitkä laina-aika kannattaa valita? Lainaa hakiessa on yleensä hyvä pyrkiä yhdistelmään sitä, että selviytyy lainan pois maksamisesta, vaikka tulisikin jonkin verran yllättäviä kuluja tai tulot putoaisivat ja sitä, että ei kerrytä korkoja liian pitkältä ajalta. Se mikä on itselle paras mahdollinen laina-aika, riippuu siis omasta tilanteesta.