Kulutusluotto heti – Päätös kulutusluotosta ja rahat heti tilille netistä (2019)

Isoin osa netissä lainaa tarjoavista lainapaikoista on lopettanut kulutusluottojen tarjonnan ja sen sijaan siirtynyt tarjoamaan joustoluottoja. Tämä on tavallaan varsin harmi, sillä kulutusluotot ovat usein lainan hakijalle selkeämpiä sekä myös vuosikoroilta halvempia. Onneksi kuitenkin löytyy vielä joitakin lainapaikkoja, jotka tarjoavat netissä kulutusluottoa ja joilta on mahdollista saada heti lainapäätös sekä myös käytännössä heti kulutusluotto tilille. Alla näitä esittelyssä.

Ostosraha – jopa 10 000€ kulutusluotto heti

Ostosrahalta voi saada netin kautta todella maukkaan kokoisen kulutusluoton: jopa 10 000€ ja toisaalta myös esimerkiksi 3000€ ja 5000€ kulutusluottoja voi hakea erittäin helposti ja nopeasti siltä (minimisumma on 400€). Ja vaikuttaa myös siltä, että vaikka Ostosrahalta voi saada näinkin isoa kulutusluottoa, niin lainapäätös tulee ainakin yleensä käytännössä heti ja lisäksi rahat tuntuvat saapuvan nopeasti pankkitilille. Ostosrahan alaikäraja on 20 vuotta ja lyhyin mahdollinen valittava laina-aika kulutusluotolle on 1 vuosi ja pisin mahdollinen, mikä on tarjolla, on 8 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Credigo – 100€ - 2500€ kulutusluotto heti tilille

Myös Credigolta on mahdollista saada sen asiakaspalvelun aukioloaikoina kulutusluotto heti tilille, tai ainakin niin nopeasti kuin sen nyt realistisesti ottaen voi yleensä olettaa saapuvan. Credigon kohdalla laina-ajat toimivat niin, että korkeintaan 400€ kulutusluottojen laina-aika on 6 kuukautta ja tätä isommille lainoille voi laina-aikaa valita väliltä 1 – 5 vuotta. Voidakseen saada lainan Credigolta, pitää ikää olla ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Euroloan – verrattain halpa kulutusluotto netistä

Euroloanin sivujen perusteella sen kulutusluottojen korot ovat netistä heti haettavaksi lainoiksi melko halvat. Tästä huolimatta lainapäätös on kuitenkin mahdollista saada erittäin nopeasti ja lisäksi kulutusluoton voi saada yleensä heti Nordean ja OP:n tileille. Euroloanilta voi saada kooltaan 100 – 10000€ kokoista kulutusluottoa (tältä väliltä onnistuvat todella monet summat, kuten 2000€), jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kulutusluottojen laina-ajat vaikuttavat Euroloanilla vaihtelevan välillä 1 – 5 vuotta. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Saldo – täältäkin kulutusluotto nopeasti

Saldon kautta on mahdollista hakea suuruudeltaan 1000 – 10 000€ kokoista kulutusluottoa. Tämän paikan suhteen on tosin hyvä tiedostaa, että täältä on ilmeisesti melko haastavaa saada myönteistä lainapäätöstä, mutta jos Saldo on omaan mieleen ja on tarve saada kulutusluotto heti tilille, niin voi tätäkin paikkaa ehdottomasti harkita. Täältä haettavien kulutusluottojen laina-ajat voivat vaihdella välillä 1 vuosi – 80 kuukautta (7 vuotta ja 8 kuukautta) ja ikäraja tässä palvelussa on kaiketi periaatteessa 18 vuotta, mutta voisi kuvitella, että ainakaan isoa kulutusluottoa ei ihan helposti myönnetä, jos ikää ei ole jonkun verran enemmän. Hae nyt lainaa Saldolta.

Mitä eroa on kulutusluotolla ja joustoluotolla:

Kulutusluotot poikkeavat joustoluotosta siinä, että kulutusluotto on yksi yksittäinen laina, joka ainakin lähtökohtaisesti pitäisi maksaa ensin pois ennen kuin uutta lainaa voi nostaa. Joustoluotto taas toimii ikään kuin luottokortti: joustoluotolta voi nostaa helposti uutta lainaa lainarajan puitteissa ja lainaa vapautuu nostettavaksi, kun aiempaa lainaa lyhentää.

Koska kannattaa valita kulutusluotto (eikä joustoluottoa):

Kulutusluotto soveltuu paremmin tilanteisiin, joissa on ennakolta hyvin tiedossa se, kuinka paljon lainaa tarvitsee. Lisäksi kulutusluotto soveltuu paremmin niille, jotka haluavat tietää ennakolta minkälaisiksi lainan kuukausittaiset lyhennykset muodostuvat tulevaisuudessa. Kulutusluotto on siis tavallaan yksinkertaisempi vaihtoehto. Kulutusluotto voi myös olla parempi vaihtoehto silloin, jos haluaa lainaa pitkällä laina-ajalla, sillä kulutusluottojen laina-ajat voivat olla helposti vähintään 5 vuotta, kun taas joustoluotoilla ei monesti ole kovin selkeää laina-aikaa.

Älä ota kulutusluottoa turhan pitkällä maksuajalla:

Yllä mainitusti kulutusluottoa voi saada varsin pitkällä maksuajalla – myös silloin, kun sen hakee netistä ja rahat itselle saa käytännössä heti – on kuitenkin syytä tiedostaa se, että takaisin maksettava euromäärä luonnollisesti tuppaa olemaan sitä korkeampi, mitä pidempi laina-aika on. Eli vaikka kuukausierät voivat pienentyä laina-ajan kasvaessa, niin kokonaissumma, joka lainasta pitää maksaa takaisin kasvaa helposti. Ei siis kannata ottaa kulutusluottoa liian pitkällä maksuajalla, mutta ei toki myöskään, niin että sen lyhennyksistä selviytyminen voi olla liian hankalaa.