Lainaa 19v – suositellut paikat löytää edullinen laina tai pikavippi heti tilille, jos ikää on 19v

19-vuotiaille tarjolla olevien netin lainojen tarjonta on vähentynyt paljon viime vuosina. Edelleen kuitenkin on olemassa muutamia paikkoja, joista 19v hakija voi saada lainaa jopa heti. Ja erityisen kivaa on se, että nykyisin 19-vuotiaiden saatavilla olevat lainat ovat esimerkiksi koroiltaan paljon parempia kuin aiemmin 19-vuotiaille tarjotut luotot. Löydät tältä sivulta suositeltuna muutaman pikavipin 19v hakijoille.

Pikavippi 19v – valitse sopivin

Hyvä huomioida: Yleisesti ottaen voi sanoa, että mitä isompi on lainapalvelusta haettavissa oleva isoin lainasumma, niin sitä heikommat mahdollisuudet on saada lainaa ja varsinkin saada heti tilille. Mikäli mietit, että mistä listan lainapaikasta on parhaat mahdollisuudet saada lainaa 19-vuotiaana, niin vaikuttaisi ainakin tätä kirjoittaessa vastaus olevan, että listan ylimpänä olevasta lainapalvelusta.

Vielä yksi paikka hakea lainaa, jos ikää on 19v

Lainastoa ei valitettavasti ainakaan tällä erää pystytä lisäämään pysyvällä tavalla yllä olevaan lainojen vertailutaulukkoon. Tuo on siinä mielessä melko harmi, että Lainasto voi erityisesti 19-vuotiaiden henkilöiden näkökulmasta olla erityisen hyvä lainapaikka. Noin on sen esimerkiksi sen ansiosta, että Lainasto ylipäätänsä vaikuttaisi olevan mahdollisesti valmis antamaan lainaa 19-vuotiaille – tämä siis ei päde moniin nykyisiin lainapalveluihin. Lisäksi Lainastolta voi myös saada varsin kätevän kokoista ja varsin edullista lainaa.

Lainastolta voi nimittäin hakea pikavippiä 300 eurosta alkaen ja 600 euroon asti, ja mikäli ei valitse lainalleen lisäpalveluita, niin voivat korot esimerkiksi 500e pikavipin tapauksessa olla alle 32 euroa. Vielä yksi Lainaston pikavipin vahvuus on se, että sille voi saada ihan kivan pituisen laina-ajan. Hae nyt Lainaston luottoa.

Hyvä huomata: Lainastolla on edellä kuvatun 300€–600€ pikavipin lisäksi myös joustoluotto, jota pitäisi voida ainakin periaatteessa saada jo 100 eurosta alkaen, mutta sitä on luultavasti käytännössä vähintäänkin selkeästi vaikeampi saada kuin saman firman pikavippiä.

Mihin tarkoitukseen pikavippi soveltuu parhaiten: Haki vippiä sitten 19-vuotiaana tai sitä jopa selkeästi vanhempana, niin on aina hyvä pyrkiä siihen, että haettu pikavippi on vain kertajuttu, jolla hoidetaan jokin tai joitakin pakollisia kuluja. Noin erityisesti siitä johtuen, että vaikka pikavipit ovatkin nykyään selkeästi aiempaa halvempia, niin voi niiden seurauksena silti olla edelleen pikavippikierre. Ja mikäli pikavippikierre iskee, niin voi sitä olla vaikea katkaista.

Minkä kokoisen pikavipin 19v hakija voi saada heti tilille: periaatteessa 19-vuotias voisi tietojeni perusteella saada netistä lainaa heti jopa 10 000 euroa, mutta käytännössä raja lienee enintään 2000 euroa, ja erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa voi olla, jos sitä hakee enintään 500 euroa.

Hyvän pikavippipaikan ominaisuuksia: Monella esimerkiksi 19v henkilöllä saattaa olla kysymyksiä sen suhteen, että mistä tunnistaa hyvän lainapaikan. Olemme listanneet tälle sivulla parhaita pikavippejä, mutta yleisesti ottaen kannattaa kiinnittää huomiota ainakin lainapaikan korkoihin ja turvallisuuteen. Tuon jälkimmäisen kohdan suhteen on esimerkiksi tärkeätä se, että lainapalvelu kertoo avoimesti sekä selkeästi perimistään koroista.

Mitä pikavipin hakemiseen tarvitsee, jos ikää on 19v: Tuo riippuu todella isolta osin siitä, että mistä lainaa hakee. Monesta tällä sivulla listatusta paikasta voi nimittäin saada lainaa ilman liitteitä, eli todella helposti hakien, mutta sitten toiset saattavat vaatia ainakin jonkinlaisen tulotodistuksen.