Lainaa heti tilille – Näiltä voi saada lainaa heti omalle pankkitilille (2019)

Netistä haettavien lainojen suurin etu on niiden nopeus. Ja tälle sivulle onkin pyritty poimimaan niitä firmoja, jotka ovat erityisen nopeita. Eli niitä firmoja joilta on mahdollista saada lainapäätös heti ja lisäksi rahat nopeasti omalle pankkitilille.

Lainaa heti 07 - 23 tai kellon ympäri ja lainapäätös heti 24/7

Limiitti on todella nopea paikka hakea lainaa. Tähän vaikuttaa epäilemättä se, että tämä paikka ei monista muista firmoista poiketen kilpailuta lainahakemuksia vaan tarjoaa lainaa itse. Lainahakemus on täällä myöskin erittäin nopea täyttää ja sen suhteen saa päätöksen heti 24/7. Lainaa täältä maksetaan uusille asiakkaille heti 07 – 23, mutta jos Limiitiltä on jo aiemmin ottanut lainaa, niin voi lainaa saada myös heti yöllä tilille. Lainaa Limiitiltä voi hakea 100€ - 2000€ (joskus uusien asiakkaiden lainarajaksi laitetaan 500 euroa) ja lainan saamisen alaikäraja on 18v. Limiitiltä, kuten alempana mainituilta firmoilta, voi saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Hae Limiitti-lainaa.

Lainaa heti jopa 10 000€

Ostosraha voi olla erityisen hyvä valinta lainapaikaksi silloin, jos haluaa saada jopa todella ison lainan heti omalle pankkitilille. Näin on, koska Ostosrahalta voi saada lainaa jopa 10 000€ hyvin pitkälti heti. Tokikaan mikään pakko noin isoa lainaa ei ole hakea, vaan sen sijaan Ostosrahalta voi hakea lainaa jo 400€ alkaen. Ostosraha myöntää lainoja kulutusluoton muodossa ja niille voi saada laina-aikaa jopa 8 vuotta. Tuo 8 vuoden laina-aika on saatavilla vähintään 2000€ lainoille. Ostosrahan alaikäraja 400€ lainoille on 20 vuotta ja tuota isommille lainoille 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Koroton pikavippi heti tilille

Jos haussa on vain pienehkö koroton pikavippi, jonka voi saada jopa heti tilille, niin kannattaa hyvin mahdollisesti suunnata Blue Financelle. Blue Finance voi myöntää vähintään 18-vuotiaille henkilöille korotonta pikavippiä 100 - 300€. Tämä tarjous koskee firman uusia asiakkaita. Korottomalle pikavipille saa laina-aikaa 14 vuorokautta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Erityisen nopea lainahakemus

Jos taas etsinnässä on lainapaikka, jossa on poikkeuksellisen nopeasti täytettävä lainahakemus, niin kannattaa suunnata Ainalainalle. Täällä todellakin on karsittu lainahakemuksesta kaikki ylimääräinen pois ja lainaa voi saada lähes heti. Ainalaina voi myöntää lainaa yli 21-vuotiaille hakijoille. Lainaa täältä voi saada 50€ alkaen ja jopa 2000€. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Lainaa heti jopa 24h vuorokaudessa

Jos Ferratumilla on voimassa oleva lainatili, niin voi tuolta tililtä nostaa omalle pankkitilille lainaa 24/7. Jos tiliä ei vielä ole, niin sitten lainaa voi saada arkisin heti kello 08-20 ja viikonloppuisin 9-17, sisältäen päätöksen lainasta sekä myös useimpien pankkien kohdalla sen, että lainatut rahat myös saa omalle pankkitilille. Ferratum vaatii lainan myöntämistä varten sen, että hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta. Ferratumin suosituin lainatuote on sen 2000€ joustoluotto, jonka kautta siis voi nostaa lainaa korkeintaan tuohon 2000€ asti, mutta sitten vaikka vain myös 50€ lainat tuolta joustoluotolta onnistuvat hyvin. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Miksi lainapalvelut eivät siirrä ensimmäistä lainaa keskellä yötä?

Mikään lainapalvelu ei saa lain johdosta antaa lainaa kello 23 jälkeen ja ennen aamu 07. Tämä siis johtuu laista, mutta ilmeisesti tämä laki ei kuitenkaan koske niitä tilanteita, joissa lainaajalla on jo ennakolta avattu lainatili jossakin lainapaikassa.

Huomaathan, että lainafirmoilla voi olla pankkikohtaisia eroja siirtojen nopeudessa

Olen poiminut tälle sivulle ainoastaan firmoja, joiden palveluiden kautta (joko tässä mainittu tai rinnakkaispalvelu) olen itse hakenut lainaa ja näin tiedän niiden nopeuden, ja sen, että niiltä voi oikeasti saada lainaa käytännössä heti. On kuitenkin hyvä pitää mielessä se, että lainafirmoilla voi olla pankkikohtaisia eroja siinä, miten nopeasti niiltä lainatut rahat siirtyvät omalle pankkitilille. Mikäli epäilet tilannetta oman pankkisi suhteen ja tarvitset lainaa aidosti heti tilille, niin suosittelen kysymään lainafirman asiakaspalvelusta arvioidusta nopeudesta juuri oman pankkisi suhteen.