Lainaa heti tilille – Netistä pikavippi heti tilille jopa 24/7 joka päivä

Netistä haettavien lainojen suurin etu on niiden nopeus. Ja tälle sivulle onkin pyritty poimimaan niitä firmoja, jotka ovat erityisen nopeita. Eli niitä firmoja joilta on mahdollista saada lainapäätös heti ja lisäksi rahat nopeasti omalle pankkitilille. Nämä paikat myös pystyvät lähtökohtaisesti maksamaan lainoja ulos vuoden jokaisena päivänä.

Lainaa heti 07–23 tai kellon ympäri ja lainapäätös heti 24/7

Limiitti on todella nopea paikka hakea lainaa. Tähän vaikuttaa epäilemättä se, että tämä paikka ei monista muista firmoista poiketen kilpailuta lainahakemuksia vaan tarjoaa lainaa itse. Lainahakemus on täällä myöskin erittäin nopea täyttää ja sen suhteen saa päätöksen heti 24/7.

Lainaa täältä maksetaan uusille asiakkaille heti kello 07 – 23, mutta jos Limiitiltä on jo aiemmin ottanut lainaa, niin voi lainaa saada myös heti yöllä tilille. Tuo, että nykyiset asiakkaat voivat saada lainaa tilille myös yöllä on sen ansiota, että Limiitti käyttää lainamuotona joustoluottoa eikä kertalainaa.

Limiitiltä voi saada uutena asiakkaana lainaa 300 eurosta alkaen ja enintään 2000 euroa. Sitten, jos on jo aiemmin nostanut lainaa Limiitiltä, niin pitäisi uusien lainanostojen minimisumman olla vain 100 euroa. Maksimin muodostaa omalla luottotilillä jäljellä oleva luottoraja. Limiitiltä, kuten alempana mainituilta firmoilta, voi saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia ja takaajaa. Hae Limiitti-lainaa.

Pikavippi heti tilille

Myös Blue Financea kannattaa harkita, kun etsii nopeasti saatavaa lainaa. Siltä voi nimittäin saada kätevää pikavippiä 100 eurosta alkaen ja 500 euroon asti. Blue Finance voi tehdä lainapäätöksen heti sekä maksaa lainan heti useiden eri pankkien tileille. Lisäksi Blue Financessa on kivaa myös esimerkiksi se, miten erityisen helppo siltä on hakea lainaa. Blue Financelta on mahdollista saada pikavippi joka päivä kello 23 asti. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Myös täältä lainaa heti tilille

Myös perinteinen Lainasto voi olla hyvä valinta heille, jotka haluavan pikavipin heti tilille. Tämän palvelun pitäisi nimittäin pystyä maksamaan laina jopa erittäin nopeasti ja lisäksi siltä voi hakea kätevää 300€–600 euron pikavippiä. Lainastolta voi hakea luottoa, jos ikää on vähintään 18 vuotta. Hae nyt luottoa Lainastolta.

Miksi lainapalvelut eivät siirrä ensimmäistä lainaa keskellä yötä?

Mikään lainapalvelu ei saa lain johdosta maksaa uusille asiakkaille lainaa kello 23 jälkeen ja ennen aamu 07. Tämä siis johtuu laista, mutta ilmeisesti tämä laki ei kuitenkaan koske niitä tilanteita, joissa lainaajalla on jo ennakolta avattu joustoluotto jossakin lainapaikassa. On kuitenkin hyvä huomata, että kaikki joustoluottoja tarjoavat firmat eivät välttämättä siirrä nostoja keskellä yötä.

Huomaathan, että lainafirmoilla voi olla pankkikohtaisia eroja siirtojen nopeudessa

Olen poiminut tälle sivulle ainoastaan firmoja, joiden palveluiden kautta (joko tässä mainittu tai rinnakkaispalvelu) olen itse hakenut lainaa ja näin tiedän niiden nopeuden, ja sen, että niiltä voi oikeasti saada lainaa käytännössä heti. On kuitenkin hyvä pitää mielessä se, että lainafirmoilla voi olla pankkikohtaisia eroja siinä, miten nopeasti niiltä lainatut rahat siirtyvät omalle pankkitilille. Mikäli epäilet tilannetta oman pankkisi suhteen ja tarvitset lainaa aidosti heti tilille, niin suosittelen kysymään lainafirman asiakaspalvelusta arvioidusta nopeudesta juuri oman pankkisi suhteen.

Hyvä tiedostaa: palvelut saattavat periä lisämaksuja

Pikavippien korot ovat nykyään varsin tarkasti rajattuja, ja tuon ansiosta netistä voikin nykyään saada jopa halvan pikavipin. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että jotkin lainapalvelut perivät nykyään vapaaehtoisia lisämaksuja siitä, jos haluaa lainan mahdollisimman nopeasti omalle pankkitilille. Tarvittaessa voikin olla hyvä idea tarkistaa uusin lainahinnasto sen lainapalvelun verkkosivustolta, jolta harkitsee hakevansa lainaa.