Lainaa heti – Lainapäätös heti 24/7 ja laina nopeasti tilille

Netistä haettavien lainojen suurin etu on niiden nopeus. Perinteisesti on ajateltu, että vain pikavippi on mahdollista saada heti tilille, mutta tätä nykyä voi saada myös sen tyyppisiä lainoja heti tilille, joiden voi ajatella olevan perinteistä pikavippiä järkevämpiä. Tällä järkevyydellä voi viitata erityisesti korkoihin. Toisaalta on kuitenkin niin, että pikavipeillä voi edelleen olla jonkunlainen nopeusetu, siinä, miten nopeasti laina todella on tilillä. Tästä syystä alla on mainittu yksi paikka, josta saa lainapäätöksen heti ja järkevää lainaa tilille heti tai nopeasti ja yksi paikka, josta pikavipin saa tilille heti ja päätöksen myös tietenkin heti.

Lainapäätös heti (24h) ja lainaa heti tai nopeasti:

Omalainalta voi nykyään saada reaaliajassa lainapäätöksen. Ja jos tämän lainan vahvistaminen ei vaadi mitään ihmeempää dokumenttien lähettelyä (monesti näin on hieman pienempien lainojen kohdalla), niin voi lainan myös saada heti tilille. Omalaina ei kuitenkaan myönnä lainaa itse, vaan sen sijaan sen hankkii eri rahoituslaitoksilta parhaat lainatarjoukset. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä silloin, jos haluaa lainalle pitkän maksuajan ja / tai melko ison lainan. Lainalle maksuaikaa täältä voikin ottaa 1 vuodesta alkaen aina 15 vuoteen asti, ja lainaa voi hakea 100 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti. Lainaa tämän paikan kautta voi hakea, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Seuraavaksi esiteltävään pikavippiin nähden on syytä tiedostaa, että täällä kysytään lainahakemuksessa hieman enemmän tietoja ja tämä tietysti tekee lainan hakemista hieman hitaampaa.

Omalainan kautta, kuten kaikista muistakin paikoista, lainaa voi saada lähtökohtaisesti heti tilille vain kello 23 – 07. Tämä asia on säädetty laissa, jotta ihmiset eivät ottaisi niin paljon pikavippejä yöllä. Tähän on kuitenkin eräs poikkeus, josta maininta seuraavan lainapaikan kohdalla.

Omalainalta haetut lainat eivät vaadi saamiseen vakuuksia tai takaajaa. Hae lainaa Omalainalta.

Lainaa heti 07 - 23 ja lainapäätös heti 24/7

Limiitti on vielä nopeampi paikka hakea lainaa kuin Omalaina. Tähän vaikuttaa epäilemättä se, että tämä paikka ei kilpailuta lainahakemuksia vaan tarjoaa lainaa itse. Lainahakemus on täällä Omalainaa nopeampi ja sen suhteen saa päätöksen heti 24/7. Lainaa täältäkin maksetaan uusille asiakkaille heti 07 – 23, mutta jos Limiitiltä on jo aiemmin ottanut lainaa, niin voi lainaa saada myös heti yöllä tilille. Lainaa Limiitiltä voi hakea 100€ - 2000€ (joskus uusien asiakkaiden lainarajaksi laitetaan 500 euroa) ja lainan saamisen alaikäraja on 18v. Myös Limiitiltä voi saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Limiitin etuna Omalainaan verrattuna voi nopeuden lisäksi pitää erityisesti sitä, että lainalle ei ole pakko valita vähintään vuoden maksuaikaa. Hae Limiitti-lainaa.