Lainaa heti – Lainapäätös heti 24/7 ja laina nopeasti tilille

Netistä haettavien lainojen suurin etu on niiden nopeus. Perinteisesti on ajateltu, että vain pikavippi on mahdollista saada heti tilille, mutta tätä nykyä voi saada myös sen tyyppisiä lainoja heti tilille, joiden voi ajatella olevan perinteistä pikavippiä järkevämpiä. Tällä järkevyydellä voi viitata erityisesti korkoihin. Alla onkin siis esiteltynä muutamia tämän tyyppisiä paikkoja. Ylimmistä on mahdollisat saada lainapäätös heti 24/7 ja toisesta lainasta alkaen lainaa myös heti 24/7. Alemmissa on sitten hieman enemmän rajoituksia

Lainaa heti 07 - 23 tai kellon ympäri ja lainapäätös heti 24/7

Limiitti on todella nopea paikka hakea lainaa. Tähän vaikuttaa epäilemättä se, että tämä paikka ei monista muista firmoista poikten kilpailuta lainahakemuksia vaan tarjoaa lainaa itse. Lainahakemus on täällä myöskin erittäin nopea täyttää ja sen suhteen saa päätöksen heti 24/7. Lainaa täältä maksetaan uusille asiakkaille heti 07 – 23, mutta jos Limiitiltä on jo aiemmin ottanut lainaa, niin voi lainaa saada myös heti yöllä tilille. Lainaa Limiitiltä voi hakea 100€ - 2000€ (joskus uusien asiakkaiden lainarajaksi laitetaan 500 euroa) ja lainan saamisen alaikäraja on 18v. Myös Limiitiltä voi saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Limiitin etuna Omalainaan verrattuna voi nopeuden lisäksi pitää erityisesti sitä, että lainalle ei ole pakko valita vähintään vuoden maksuaikaa. Hae Limiitti-lainaa.

Lainapäätös heti (24h) ja lainaa heti tai nopeasti:

Omalainalta voi nykyään saada reaaliajassa lainapäätöksen. Ja jos tämän lainan vahvistaminen ei vaadi mitään ihmeempää dokumenttien lähettelyä (monesti näin on hieman pienempien lainojen kohdalla), niin voi lainan myös saada heti tilille. Omalaina ei kuitenkaan myönnä lainaa itse, vaan sen sijaan sen hankkii eri rahoituslaitoksilta parhaat lainatarjoukset. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä silloin, jos haluaa lainalle pitkän maksuajan ja / tai melko ison lainan. Lainalle maksuaikaa täältä voikin ottaa 1 vuodesta alkaen aina 15 vuoteen asti, ja lainaa voi hakea 100 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti. Lainaa tämän paikan kautta voi hakea, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Seuraavaksi esiteltävään pikavippiin nähden on syytä tiedostaa, että täällä kysytään lainahakemuksessa hieman enemmän tietoja ja tämä tietysti tekee lainan hakemista hieman hitaampaa.

Omalainan kautta, kuten kaikista muistakin paikoista, lainaa voi saada lähtökohtaisesti heti tilille vain kello 07 - 23. Tämä asia on säädetty laissa, jotta ihmiset eivät ottaisi niin paljon pikavippejä yöllä. Tähän on kuitenkin eräs poikkeus, josta maininta seuraavan lainapaikan kohdalla.

Omalainalta haetut lainat eivät vaadi saamiseen vakuuksia tai takaajaa. Hae lainaa Omalainalta.

Lainaa heti jopa 24h vuorokaudessa

Jos Ferratumilla on voimassa oleva lainatili, niin voi tuolta tililtä nostaa omalle pankkitilille lainaa 24/7. Jos tiliä ei vielä ole, niin sitten lainaa voi saada heti 07 - 23, sisältäen päätöksen lainasta sekä myös useimpien pankkien kohdalla sen, että lainatut rahat myös saa omalle pankkitilille. Ferratum vaatii lainan myöntämistä varten sen, että hakijalla on ikää ainakin 21 vuotta. Ferratumin suosituin lainatuote on sen 2000€ joustoluotto, jonka kautta siis voi nostaa lainaa korkeintaan tuohon 2000€ asti, mutta sitten vaikka vain myös 50€ lainat tuolta joustoluotolta onnistuvat hyvin. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Miksi lainapalvelut eivät siirrä ensimmäistä lainaa keskellä yötä?

Mikään lainapalvelu ei saa lain johdosta antaa lainaa kello 23 jälkeen ja ennen aamu 07. Tämä siis johtuu laista, mutta ilmeisesti tämä laki ei kuitenkaan koske niitä tilanteita, joissa lainaajalla on jo ennakolta avattu lainatili jossakin lainapaikassa.