Lainaa ilman liitteitä (2021) – Pieni tai isompi laina heti tilille ilman liitteitä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tuon mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan todella monesta paikasta ilman liitteitä.

Tokikaan nuo paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada lainaa ilman liitteitä. Kaikista näistä pitäisi lainattujen rahojen yleensä siirtyä nopeasti tai jopa käytännössä heti lainaa ottavan henkilön pankkitilille.

Lainaa heti ilman liitteitä – Blue Finance

Blue Financelta on helppoa hakea lainaa ja sitä voi saada nopeasti. Lainaa Blue Financelta voi saada 100€–500 euroa, ja se voi myöntää lainaa täysi-ikäisille henkilöille.

Blue Financen kohdalla ei kannata hämääntyä siitä, että se tarjoaa lainahakemuksessa automaattisesti haettavaksi 300 euron lainasummaa – muut lainasummat tulevat näkyviin, kun valitsee muokkaavansa lainahakemusta. Myöskään siitä ei kannata hämääntyä, että Blue Financen tietokoneella näkyvässä lainahakemuksessa lukee yhdessä kohdassa “tiliote”.

Tuo edellä mainittu nimittäin tarkoittaa käytännössä ihan vaan sitä, että käyttää hakemisen tueksi pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Eli mitään tositteita Blue Financelle ei tarvitse lähettää.

Kokemusteni perusteella Blue Finance voi antaa lainapäätöksen heti sekä maksaa lainan tilille noin 15 minuutissa. Eli täältä voi siis saada lainaa jopa käytännössä heti. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Päivitys: Blue Finance vaikuttaa nyt vuoden 2021 alussa olevan ehkä useimmille hakijoille lainaa antava lainapalvelu.

Vippi – nopeasti 300€–2000€ laina

Erittäin suositusta Vippi-palvelusta voi hakea ilman liitteitä lainaa ainakin 2000 euroon asti. Pienin mahdollinen lainasumma, jota täältä voi hakea on 300 euroa. Vippi ei anna lainaa niin helposti kuin Blue Finance, mutta kuitenkin ihan melko monille hakijoille. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Omalaina – lainaa ainakin 1000 euroon asti ilman liitteitä

Omalaina kilpailutta sen sivustolla tehdyn lainahakemuksen, ja tuon myötä se voi auttaa löytämään erityisen edullisen lainan. Moni saattaa olettaa, että Omalainan kautta olisi tuon takia vaikea saada lainaa. Kuitenkin uuden kokeilun perusteella, sen kautta voi saada nopeasti ja ilman liitteitä lainaa ainakin 1000 euron verran. Yksi kiva juttu Omalainassa on se, että jos se löytää lainan, jonka voi saada ilman liitteitä, niin ilmoitetaan siitä lainatarjouksen yhteydessä (kuva alla). Hae nyt lainaa Omalainalta.

Lainasto – pikavippi ilman liitteitä

Lainastolta voi hakea joustolimiittiä tai pikavippiä. Sen joustolimiitiltä voisi periaatteessa saada lainaa jo 100 eurosta alkaen, mutta käytännössä Lainasto ei näytä antavan ollenkaan tai juurikaan myönteisiä lainapäätöksiä, jos hakee joustolimiittiä. Sen sijaan Lainaston 300€–600€ pikavippiä näyttää olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada, ja siis ilman liitteitä. Lainaston alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Saldo – joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Paljon mainostavalta Saldolta pitäisi pystyä hakemaan lainaa ilman liitteitä. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että se tarjoaa kahta erilaista lainaa, joista voi valita omiin tarpeisiin paremmin sopivan. 

Ensimmäinen Saldon lainoista on joustoluotto, jonka lainaraja voi olla jopa 2000€ ja jolta voi lainarajan puitteissa tehdä vaikka monta 300 euron nostoa. Toisena vaihtoehtona Saldolla on tarjolla kulutusluotto. Tuota kulutusluottoa voi saada 1000 eurosta alkaen ja jopa 10 000€. Joustoluotosta poiketen, Saldon kulutusluotto on kertalaina. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Taskulaina – helppo laina

Myös Taskulaina kannattaa pitää mielessä, kun haluaa lainaa ilman mitään tositteita. Tästä paikasta voi nimittäin hakea todella helposti ja nopeasti lainaa 300 eurosta alkaen ja enintään 600 euroa. Taskulainan lainamuotona on joustoluotto ja palvelun alaikärajana 20 vuotta. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Limiitti – lainaa heti 2000€ asti

Silloin, kun haluaa yhdistää siihen, että lainaa voi saada ilman liitteitä sen, että lainaa voi myös hakea ja saada todella nopeasti, niin on Limiitti oiva vaihtoehto. Täältä voi hakea lainapäätöksen todella helposti ja nopeasti, ja hyväksytylle lainaajalle voidaan myöntää 500€ tai 2000€ lainaraja, joka on siis käytännössä sama asia kuin joustoluotto. Täältä pitäisi ilmeisesti voida saada laina normaalisti lähes heti kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin ja S-pankkiin. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Hyvä tiedostaa: nopeus voi vaihdella

Omalainaa lukuun ottamatta jokaisesta yllä esitellystä paikasta on mahdollista saada lainaa heti omalle pankkitilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että nopeillakin lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne voivat maksaa lainan tiettyyn pankkiin. Lisäksi myös esimerkiksi palveluiden aukioloajat voivat vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen. Jos siis sinulle on erityisen tärkeätä, että lainan voi saada omalle pankkitilille asti heti, niin kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot nopeudesta käytettävän lainapalvelun sivustolta.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, lisäksi sivustolla on myös paljon muuta tietoa netistä lainaamisesta.

Varavaihtoehdot: Näistä paikoista voi hakea lainaa ilman tositteita, mutta sen tilille saaminen saattaa vaatia semmoisen

Kysymyksiä ja vastauksia ilman liitteitä lainaamisesta

Onko ilman liitteitä lainaa hakiessa vaikea saada myönteistä lainapäätöstä?

Lainafirmoilla on hieman vaihtelua siinä, miten helposti ne myöntävät lainaa ilman liitteitä, mutta ainakin jos hakee melko hillityn kokoista lainaa, niin pitäisi sitä olla vähintäänkin ihan hyvät mahdollisuudet saada myös ilman tositteita.

Jos haluaa lainaa ilman liitteitä, niin kysytäänkö lainahakemuksessa paljon tietoja?

Ei. Lainafirmat eivät siis mitenkään yritä kompensoida sitä, että ne voivat myöntää lainaa ilman liitteitä sillä, että hakemuksessa kysyttäisiin miljoonaa eri asia. Tuon sijaan yleensä lainahakemuksissa kysytään ihan vaan muutamia perustietoja sekä ehkä vähän tietoa hakijan taloustilanteesta.

Miten iso on isoin laina, jonka voi saada netistä heti tilille ilman liitteitä?

Tätä kirjoittaessa vähintäänkin 10 000 euron laina pitäisi olla mahdollista saada ilman liitteitä omalle pankkitilille asti, ja siis jopa erittäin nopeasti.

Ovatko ilman liitteitä haettavat lainat myös vakuudettomia?

Kyllä, eikä myöskään takaajaa tarvitse silloin, jos haluaa lainan ilman tositteita. Liitteettömästi haettavissa olevat lainat ovat siis todellakin helposti haettavia lainoja.