Lainaa ilman liitteitä (2023) – Pieni tai isompi laina heti tilille ilman liitteitä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tuon mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan varsin monesta paikasta ilman liitteitä. Tokikaan nuo paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada jonkinlaista lainaa ilman liitteitä.

Lainaa heti ilman liitteitä – iRaha

Mikäli ei tarvitse isoa lainaa ilman liitteitä, niin voi iRaha olla oikein hyvä valinta. Kokemusteni perusteella tästä paikasta saa haettua erittäin helposti ja nopeasti lainaa. iRaha tarjoaa lainaa 25 eurosta tai 30 eurosta alkaen ja periaatteessa 2000 euroon asti. On tosin niin, että ainakin uutena asiakkaana on todennäköisesti vaikea saada isoa lainaa iRahalta.

iRahalta haettavan lainan tyypillisin maksuaika on 30 päivää. Hae nyt lainaa iRahalta.

Saldo – joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Paljon mainostavalta Saldolta pitäisi pystyä hakemaan lainaa ilman liitteitä. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että se tarjoaa kahta erilaista lainaa, joista voi valita omiin tarpeisiin paremmin sopivan. 

Ensimmäinen Saldon lainoista on joustoluotto, jonka lainaraja voi olla jopa 2000€ ja jolta voi lainarajan puitteissa tehdä vaikkapa monta 300 euron nostoa. Toisena vaihtoehtona Saldolla on tarjolla kulutusluotto. Tuota kulutusluottoa voi saada 1000 eurosta alkaen ja jopa 10 000€. Joustoluotosta poiketen, Saldon kulutusluotto on kertalaina. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Vippi – nopeasti 100€–2000€ laina

Erittäin suositusta Vippi-palvelusta voi hakea ilman liitteitä lainaa ainakin 2000 euroon asti ja ehkä 10 000 euroon asti. Pienin mahdollinen lainasumma, jota täältä voi uutena asiakkaana hakea on 100 euroa. Vippi ei vaikuta antavan lainaa niin helposti kuin esimerkiksi iRaha, mutta kuitenkin ihan melko monille hakijoille. Vipin alaikäraja on ainakin periaatteessa 18v. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Lainasto – Virtuaalinen Mastercard ilman liitteitä

Lainastolta voi hakea virtuaalista Mastercardia ilman liitteitä. Alussa kyseisen kortin luottoraja on 300 tai 500 euroa, mutta voi ajan kuluessa se voi nousta aina 3000 euroon asti. Lainaston alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Omalaina – lainaa mahdollisesti ainakin 1000 euroon asti ilman liitteitä

Omalaina kilpailutta sen sivustolla tehdyn lainahakemuksen, ja tuon myötä se voi auttaa löytämään erityisen edullisen lainan. Moni saattaa olettaa, että Omalainan kautta olisi tuon takia vaikea saada lainaa. Kuitenkin uuden kokeilun perusteella, sen kautta voi saada nopeasti ja ilman liitteitä lainaa ainakin 1000 euron verran. Yksi kiva juttu Omalainassa on se, että jos se löytää lainan, jonka voi saada ilman liitteitä, niin ilmoitetaan siitä lainatarjouksen yhteydessä (kuva alla). Hae nyt lainaa Omalainalta.

Mahdollinen vaihtoehto, mutta hyvä tietää pari juttua

Credigolta pitäisi edelleen pystyä hakemaan varsin edullista ja kivan pitkän laina-ajan omaavaa kulutusluottoa 500€–10 000 euroa ilman liitteitä. Mikäli hakee Credigolta lainaa on kuitenkin hyvä tietää ensinäkin se, että luultavasti lainaa ei saa heti tilille sekä sitten se, että on ilmeisesti aika epätodennäköistä, että ylipäätänsä saa lainaa.

Osittain noista edellä mainituista syistä suosittelemme hakemaan Credigon lainaa Rahalaitoksen avulla. Tuon tekemällä voi nimittäin ainakin saada samalla vaivalla lainapäätöksen useammasta eri lainapaikasta – toki niistä toisista lainapaikoista ei todennäköisesti saa lainaa ilman liitteitä. Hae Credigon lainaa Rahalaitoksen kautta.

Hyvä tiedostaa: nopeus voi vaihdella

Suurimmasta osasta yllä esitellyistä paikoista on mahdollista saada lainaa heti omalle pankkitilille. On kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä, että nopeillakin lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne voivat maksaa lainan tiettyyn pankkiin.

Lisäksi myös esimerkiksi palveluiden aukioloajat voivat vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen. Jos siis sinulle on erityisen tärkeätä, että lainan voi saada omalle pankkitilille asti heti, niin kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot nopeudesta käytettävän lainapalvelun sivustolta.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, lisäksi sivustolla on myös paljon muuta tietoa netistä lainaamisesta.

Varavaihtoehdot: Näistä paikoista voi hakea lainaa ilman tositteita, mutta sen tilille saaminen saattaa vaatia semmoisen

Kysymyksiä ja vastauksia ilman liitteitä lainaamisesta

Onko ilman liitteitä lainaa hakiessa vaikea saada myönteistä lainapäätöstä?

Lainafirmoilla on hieman vaihtelua siinä, miten helposti ne myöntävät lainaa ilman liitteitä, mutta ainakin jos hakee melko hillityn kokoista lainaa, niin pitäisi sitä olla vähintäänkin ihan hyvät mahdollisuudet saada myös ilman tositteita.

Jos haluaa lainaa ilman liitteitä, niin kysytäänkö lainahakemuksessa paljon tietoja?

Ei. Lainafirmat eivät siis mitenkään yritä kompensoida sitä, että ne voivat myöntää lainaa ilman liitteitä sillä, että hakemuksessa kysyttäisiin miljoonaa eri asia. Tuon sijaan yleensä lainahakemuksissa kysytään ihan vaan muutamia perustietoja sekä ehkä vähän tietoa hakijan taloustilanteesta.

Miten iso on isoin laina, jonka voi saada netistä heti tilille ilman liitteitä?

Tätä kirjoittaessa vähintäänkin 10 000 euron laina pitäisi olla mahdollista saada ilman liitteitä omalle pankkitilille asti, ja siis jopa erittäin nopeasti.

Ovatko ilman liitteitä haettavat lainat myös vakuudettomia?

Kyllä, eikä myöskään takaajaa tarvitse silloin, jos haluaa lainan ilman tositteita. Liitteettömästi haettavissa olevat lainat ovat siis todellakin helposti haettavia lainoja.

Koska Credigo taitaa antaa melko harvoille lainaa, niin suosittelemme hakemaan sen lainaa Rahalaitoksen avulla. Rahalaitoksen kautta voit hankkia heti lainapäätöksen Credigolta sekä jopa 15+ muulta lainapalvelulta. Hae nyt Rahalaitoksen kautta.