Lainaa heti ilman liitteitä – Hae pikavippi tai isompi laina ilman palkkakuittia näiltä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tämän mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan todella monesta paikasta ilman liitteitä. Tokikaan nämä paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada lainaa ilman liitteitä. Kaikista näistä pitäisi lainattujen rahojen yleensä siirtyä käytännössä heti lainaa ottavan henkilön pankkitilille.

Credigo – Lainaa jopa 5000€ ilman liitteitä

Credigo tuntuu juuri nyt antavan lainaa varsin monille hakijoille. Toki vähimmäisvaatimuksena on ainakin se, että ikää pitää olla vähintään 20 vuotta ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Mutta mikäli nuo ehdot täyttyvät, niin sitten pitäisi olla ihan hyvätkin mahdollisuudet saada täältä lainaa.

Lainaa Credigolta voi saada 500 - 5000€, ja monista muista paikoista poiketen täältä otetaan yksi yksittäinen laina, sen sijaan, että hakijalle avattaisiin luottoraja. Alle 1000€ lainoille voi Credigolta saada laina-aikaa jopa 3 vuotta ja vähintään 2000€ lainoille jopa peräti 10 vuotta. 1000 ja 1500€ lainoille pisin mahdollinen laina-aika on 5 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Ferratum – Helppo laina heti ilman liitteitä

Myös vanha kunnon Ferratum on hyvä vaihtoehto silloin, jos on tärkeätä saada lainaa nopeasti ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos lainaa hakevalla henkilöllä on ikää ainakin 21 vuoden verran. Ferratumin kautta saa haettua nopeasti enintään 2000 euron lainan, joka on käytännössä joustoluotto, josta voi nostaa lainaa 1 eurosta alkaen. Ferratumin joustoluoton kautta voi siis saada myös todella pienen lainan. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ostosraha – jopa 3000 euron kulutusluotto ilman liitteitä

Ostosraha on ilmeisesti vähän aikaa sitten helpottanut siltä lainan hakemista, sillä vaikka sen lainasysteemi mahdollistaakin sen, että lainaa hakiessa voi hakemukseen liittää liitteen, niin ei tämä näytä olevan enää pakollista. Eli siis täältäkin pitäisi voi saada lähes heti laina ilman liitteitä. Lainaa täältä voi mahdollisesti saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta ja lainaa täältä voi hakea 400 – 3000 euroa, kulutusluoton muodossa. Vaikka palvelun nimi onkin ”Ostosraha”, niin ei lainaa luonnollisesti ole mikään pakko käyttää ostoksiin tai shoppailuun. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Limiitti - lainaa heti 2000€ asti

Silloin, kun haluaa yhdistää siihen, että lainaa voi saada ilman liitteitä sen, että lainaa voi myös hakea ja saada todella nopeasti, niin on Limiitti oiva vaihtoehto. Täältä voi hakea lainapäätöksen todella helposti ja nopeasti, ja hyväksytylle lainaajalle voidan myöntää 2000€ lainaraja, joka on siis käytännössä sama asia kuin joustoluotto. Täältä pitäisi ilmeisesti voida saada laina normaalisti lähes heti kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin ja S-pankkiin. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Saldo - joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Tällä hetkellä paljon mainostavalta Saldolta pitäisi pystyä hakemaan lainaa ilman liitteitä. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että se tarjoaa kahta varsin isoa lainaa, joista voi valita omiin tarpeisiin paremmin sopivan. Tarjolla on ensinäkin joustoluotto, jonka lainaraja on 2000€ ja joka mahdollistaa sen, että uutta laina voi nostaa vanhan päälle (esim jos nostaa ensin 100€, mutta sitten huomaakin tarvitsevansa lainaa 200€ lisää, niin voi sen tehdä helposti). Toiseksi, tarjolla on kulutusluotto, jota voi hakea 1000€ - 10 000€. Tästä kulutusluotosta käytetään Saldon sivuilla nimitystä "Saldolaina" ja joustoluotosta puhutaan termillä "Saldolimiitti". Hae nyt lainaa Saldolta.

Credit24 - lainaa mahdollisesti ilman liitteitä

Credit24 voi kysyä joiltakin hakijoilta liitteitä, mutta ainakaan kaikilta se ei niitä pyydä. Credit24:n kautta voi hakea ilman liitteitä lainaa 50€ alkaen ja suurin mahdollinen lainasumma, jonka täältä voi mahdollisesti saada on 4000€. Joskin voi hyvinkin olla niin, että uutena asiakkaana oma lainaraja voi olla tuota 4000€ alhaisempi. Lainaa Credit24:n kautta voi saada, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, sivustolla myös tietoa siitä, mikä mahdollistaa tämän tyyppisen lainaamisen netistä.