Lainaa heti ilman liitteitä – Hae pikavippi tai isompi laina ilman palkkakuittia näiltä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tämän mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan todella monesta paikasta ilman liitteitä. Tokikaan nämä paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada lainaa ilman liitteitä. Kaikista näistä pitäisi lainattujen rahojen yleensä siirtyä käytännössä heti lainaa ottavan henkilön pankkitilille.

Ekstraluotto - 2100€ asti lainaa ilman liitteitä

Ekstraluotolta näyttää olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa ilman liitteitä, kunhan täyttää sen vaatimuksen alaikärajasta ja on vähintään 21-vuotias. Lainaa täältä myönnetään niin, että hakijalle voidaan antaa 2100€ luottolimiitti, jolta voi sitten nostella omalle pankkitilille itselle sopivia summia lainaa. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Ferratum – Helppo laina heti ilman liitteitä

Myös vanha kunnon Ferratum on hyvä vaihtoehto silloin, jos on tärkeätä saada lainaa nopeasti ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos lainaa hakevalla henkilöllä on ikää ainakin 21 vuoden verran. Ferratumin kautta saa haettua nopeasti enintään 2000 euron lainan, joka on käytännössä joustoluotto, josta voi nostaa lainaa 1 eurosta alkaen. Ferratumin joustoluoton kautta voi siis saada myös todella pienen lainan. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Ostosraha – jopa 10 000 euron kulutusluotto ilman liitteit​​​​ä

Ostosraha on ilmeisesti vähän aikaa sitten helpottanut siltä lainan hakemista, sillä vaikka sen lainasysteemi mahdollistaakin sen, että lainaa hakiessa voi hakemukseen liittää liitteen, niin ei tämä näytä olevan enää pakollista. Eli siis täältäkin pitäisi voi saada lähes heti laina ilman liitteitä. Lainaa täältä voi mahdollisesti saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja lainaa täältä voi hakea 400 – 10 000 euroa, kulutusluoton muodossa. Vaikka palvelun nimi onkin ”Ostosraha”, niin ei lainaa luonnollisesti ole mikään pakko käyttää ostoksiin tai shoppailuun. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Helppoa ja nopeata lainaa

Suomilimiitiltä on mahdollista saada joustoluoton muodossa oleva laina todella helposti ja nopeasti. Laina toimii, niin että hyväksytty lainaaja (alaikäraja 21 vuotta) saa 2000€ luottorajan ja tuolta luottotililtä voi nostaa lainaa 10€ alkaen. Suomilimiitti siis sopii todella hyvin pieniin ja vähän isompiin lainan tarpeisiin. Ja koska kyseessä on joustoluotto, niin voit helposti nostaa uutta lainaa vanhan päälle, eli jos otat vaikka ensin 500€ lainan, mutta sitten huomaatkin, että tarvitset toiset 500€ lisää, niin onnistuu lisälainan ottaminen helposti ilman mitään varsinaista uutta hakemusta. Myös laskutus tuntuu toimivan Suomilimiitillä varsin helposti ja lainalaskun voi saada sähköpostilla, kuten suotavaa on. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Ainalaina - plussia ja miinuksia lainanhakijan näkökulmasta

Ainalaina on hieman mielipiteitä jakava paikka. Ensin ne positiiviset jutut. Ensinäkin, täältä tuntuu olevan superhelppoa hakea lainaa: ei liitteitä, ei pitkiä ja yksityiskohtaisia kyselyitä ja lainapäätös voi tulla käytännössä heti. Lisäksi hyvää on se, että rahaa voi myös saada omalle pankkitilille erittäin nopeasti. Sitten se negatiivinen juttu: Vaikka Ainalaina myöntääkin lainaa jopa 2000€ asti (50€ alkaen), niin voi se vaatia lainaajaa hankkimaan takauksen ennen kuin se myöntää lainaa tuonne 2000€ asti. Eli käytännössä oma lainaaminen voi onnistua helposti täältä vaikka 400€ asti. 

Näistä syistä Ainalaina sopii erityisen hyvin niihin tilanteisiin, kun haluaa lainaa helposti ja nopeasti ilman liitteitä, mutta ei tarvitse kovin suurta summaa lainaa. Ainalainan ikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Limiitti - lainaa heti 500€ / 2000€ asti

Silloin, kun haluaa yhdistää siihen, että lainaa voi saada ilman liitteitä sen, että lainaa voi myös hakea ja saada todella nopeasti, niin on Limiitti oiva vaihtoehto. Täältä voi hakea lainapäätöksen todella helposti ja nopeasti, ja hyväksytylle lainaajalle myönnetään joko 500€ tai 2000€ lainaraja, joka on siis käytännössä sama asia kuin joustoluotto. Täältä pitäisi ilmeisesti voida saada laina normaalisti lähes heti kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin - tai ainakin tuo oli ainoa pankki, josta Limiitin asiakaspalvelu mainitsi, että sinne rahojen saaminen voi kestää. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Credit24 - lainaa jopa 4000€ ilman liitteitä

Credit24:n kautta voi hakea ilman liitteitä lainaa 50€ alkaen ja suurin mahdollinen lainasumma, jonka täältä voi mahdollisesti saada on 4000€. Joskin voi hyvinkin olla niin, että uutena asiakkaana oma lainaraja voi olla tuota 4000€ alhaisempi. Lainaa Credit24:n kautta voi saada, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Credigo – Monille lainaa

Credigo tuntuu juuri nyt antavan lainaa varsin monille hakijoille. Toki vähimmäisvaatimuksena on ainakin se, että ikää pitää olla vähintään 20 vuotta ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Mutta mikäli nuo ehdot täyttyvät, niin sitten pitäisi olla ihan hyvätkin mahdollisuudet saada lainaa. Lainaa tästä palvelusta voi saada 100 - 2500€, ja monista muista paikoista poiketen täältä otetaan yksi yksittäinen laina, sen sijaan, että hakijalle avattaisiin luottoraja. Jos otettu lainasumma on 100 - 400€, niin maksetaan laina takaisin 6kk laina-ajalla, ja jos lainasumma on 400€ isompi, niin voi laina-aikaa valita 1 - 5 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Korotonta lainaa 10 - 400€ ilman liitteitä

Vivukselta on erittäin helppo hakea lainaa. Lisäksi ainakin omassa tapauksessani se oli myös erittäin nopeata ja lainatut rahat sai äkkiä. Tämän paikan erityinen vahvuus on kuitenkin se, että täältä voi saada lainaa melko pitkällä laina-ajalla ilman korkoja. Näin on koska uutena Vivuksen asiakkaana voi saada 10 - 400€ lainaa jopa 30 päivän korottomalla laina-ajalla. Jos et siis tarvitse valtavaa lainaa, niin voi Vivus olla todella hyvä valinta lainapaikaksi. Vivuksen ikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Hyvät mahdollisuudet saada lainaa - pikavippi tai joustoluotto

Blue Financelta vaikuttaa olevan tällä hetkellä erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tässä auttaa eräällä tavalla se, että Blue Financen alaikäraja on vain 18 vuotta. Blue Financelta voi hakea joko pikavipin 100 -700€ kertalainana tai sitten joustoluoton, jonka lainaraja on 5000€. Pikavipin korko on pienempi kuin joustoluoton, mutta toisaalta se on summiltaan pienempi (uusien asiakkaiden tapauksessa ilmeisesti raja on ainakin monesti vain 300€). Blue Financelta lainan hakeminen tuntuu olevan todella helppoa ja nopeata. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Surimo – Lainaa pienellä korolla ilman liitteiden lähettämistä

Surimon kautta voi hakea kooltaan 500€ - 4000€ lainaa ja vaikka täällä ilmeisesti käydään lainahakemukset vähän tarkemmin läpi, niin ei palvelun sivujen mukaan lainan saamiseksi tarvitse lähettää liitteitä. Tätä voi pitää erityisen hienona ja jopa rohkeana asiana sitä taustaa vasten, että täältä voi saada netistä haettavaksi lainaksi lainaa varsin edullisella korolla: lainojen todelliset vuosikorot alkavat noin 30%-tasosta ja ovat enintään hieman alle 50%. Täältä voi myös hakea lainaa, ehkä hieman yllättäen, jo 19-vuotiaana. Hae nyt lainaa Surimolta.

Saldo - joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Tällä hetkellä paljon mainostavalta Saldolta pitäisi pystyä hakemaan lainaa ilman liitteitä. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että se tarjoaa kahta varsin isoa lainaa, joista voi valita omiin tarpeisiin paremmin sopivan. Tarjolla on ensinäkin joustoluotto, jonka lainaraja on joko 500 / 2000€ ja joka mahdollistaa sen, että uutta laina voi nostaa vanhan päälle (esim jos nostaa ensin 100€, mutta sitten huomaakin tarvitsevansa lainaa 200€ lisää, niin voi sen tehdä helposti). Toiseksi, tarjolla on kulutusluotto, jota voi hakea 1000€ - 10 000€. Tästä kulutusluotosta käytetään Saldon sivuilla nimitystä "Saldolaina" ja joustoluotosta puhutaan termillä "Saldolimiitti". Hae nyt lainaa Saldolta.

Joustoluottoa vähintään 21 vuotiaille

Jos ikää on ainakin 21 vuotta, niin on myös Eurolimiitti potentiaalinen paikka, mistä pitäisi voida saada lainaa ilman liitteitä. Tästä paikasta lainaa myönnetään joustoluoton muodossa niin, että hakijalle voidaan antaa aluksi 3000€ luottoraja, ja myöhemmin lainaraja voi nousta jopa 4000 euroon asti. Vaikka Eurolimiitti voikin myöntää varsin ison luottorajan, niin voi sen kautta toisaalta nostaa lainaa jo 10 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Eurolimiitiltä.

Mahdollisesti lainaa ilman liitteitä

Viikinkilainan avulla on ilmeisesti mahdollista saada joissakin tilanteissa lainaa ilman liitteitä, mutta toisissa tapauksissa se saattaa vaatia niitä. Oma kokemukseni oli se, että kun hain ensimmäistä kertaa lainaa sen kautta, niin olisi lopullinen positiivinen luottopäätös vaatinut liitteitä, mutta toisella kertaa hakiessa niitä ei tarvinnut. Ensimmäistä kertaa hakiessa olin todennäköisesti enemmän rajatilanne sen suhteen myöntääkö firma lainaa vai ei, eli liitteiden pyytäminen saattaa liittyä tähän. Viikinkilainan kautta voi saada lainaa jopa 2000€ asti. Palvelun alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Viikinkilainalta.

Myös täältä voi saada lainaa nopeasti

Kokemukseni perusteella myös Everydayltä on mahdollista saada lainaa varsin vikkelästi. Lainan hakeminen täältä onnistui helposti ilman liitteitä ja lainapäätös tuli nopeasti. Lisäksi luottotililtä nostetut rahat saapuivat omalle pankkitilille äkkiä. Lainaa täältä voi nostaa joustoluoton kautta 20 - 2000€. Lainaa Everydayltä voi saada, jos ikää on 21 - 75 vuotta. Hae nyt lainaa Everydayltä.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, sivustolla myös tietoa siitä, mikä mahdollistaa tämän tyyppisen lainaamisen netistä.