• You are here:
  • Home »

Lainaa heti ilman liitteitä – Hae pikavippi tai isompi laina ilman palkkakuittia näiltä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tämän mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan todella monesta paikasta ilman liitteitä. Tokikaan nämä paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada lainaa ilman liitteitä. Kaikista näistä pitäisi lainattujen rahojen yleensä siirtyä käytännössä heti lainaa ottavan henkilön pankkitilille.

Blue Finance – Lainaa helposti ja heti ilman liitteitä

Blue Financelta on helppoa hakea lainaa ja sitä voi saada nopeasti. Lainaa Blue Financelta voi saada 100€–500 euroa ja se voi myöntää lainaa täysi-ikäisille henkilöille. Blue Financen kohdalla ei kannata hämääntyä siitä, että sen kotisivulla mainintaan vain 300 euron lainasumma - muut lainasummat tulevat näkyviin, kun avaa lainahakemuksen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Päivitys: Blue Finance vaikuttaa nyt alkutalvesta 2020 olevan ehkä useimmille hakijoille lainaa antava lainapalvelu.

Lainasto – pikavippi ilman liitteitä

Lainastolta voi hakea joustolimiittiä tai pikavippiä. Sen joustolimiitiltä voisi periaatteessa saada lainaa jo 100 eurosta alkaen, mutta käytännössä Lainasto ei näytä antavan ollenkaan tai juurikaan myönteisiä lainapäätöksiä, jos hakee joustolimiittiä. Sen sijaan Lainaston 300€–600€ pikavippiä näyttää olevan ihan hyvät mahdollisuudet saada, ja siis ilman liitteitä. Lainaston alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Saldo - joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Paljon mainostavalta Saldolta pitäisi pystyä hakemaan lainaa ilman liitteitä. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että se tarjoaa kahta erilaista lainaa, joista voi valita omiin tarpeisiin paremmin sopivan. 

Ensimmäinen Saldon lainoista on joustoluotto, jonka lainaraja voi olla jopa 2000€ ja jolta voi lainarajan puitteissa tehdä vaikka monta 300 euron nostoa. Toisena vaihtoehtona Saldolla on tarjolla kulutusluotto. Tuota kulutusluottoa voi saada 1000 eurosta alkaen ja jopa 10 000€. Joustoluotosta poiketen, Saldon kulutusluotto on kertalaina. Saldolta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolta.

Ainalaina - hyvin toiminut lainapaikka

Päivitys 1.7.2020: Ainalaina ei tällä hetkellä anna uutta lainaa. Ainalainan iso vahvuus on sen käyttämisen helppous: lainan hakeminen ja mahdollisesti saadun lainan omalle tilille nostaminen on vaan erittäin nopeata ja yksinkertaista. Ja tietysti noissa tärkeässä osassa on se, että Ainalaina ei tarvitse mitään dokumentteja lainapäätöstä varten. Ainalainan minimilainasumma on kivan pieni 50€ ja sen maksimi taas varsin mukava 2000€. 

Ainalainalta, kuten myös ylempänä mainitulta palvelulta, on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. Ainalaina voi tehdä myönteisen lainapäätöksen, jos lainanhakijalla on ikää vähintään 21 vuotta, mutta alle 65 vuotta.

Credigo – Lainaa jopa 5000€ ilman liitteitä

Päivitys 1.7.2020: Credigo on keskeyttänyt uusien lainahakemusten vastaanottamisen. Myös Credigolta voi edelleen hakea helposti lainaa. Tosin Credigolla on se rajoitus, että hakijalla pitää olla ikää ainakin 20 ja enintään 70 vuotta, ja lisäksi Credigo ei myönnä lainoja sunnuntaisin.

Lainaa Credigolta voi saada 500 - 5000€, ja monista muista paikoista poiketen täältä otetaan yksi yksittäinen laina, sen sijaan, että hakijalle avattaisiin luottoraja. Alle 1000€ lainoille voi Credigolta saada laina-aikaa jopa 3 vuotta ja vähintään 2000€ lainoille jopa peräti 10 vuotta. 1000 ja 1500€ lainoille pisin mahdollinen laina-aika on 5 vuotta. Credigolta ei voi saada lainaa sunnuntaisin, muista tällä sivulla listatuista paikoista se onnistu.

Limiitti - lainaa heti 2000€ asti

Silloin, kun haluaa yhdistää siihen, että lainaa voi saada ilman liitteitä sen, että lainaa voi myös hakea ja saada todella nopeasti, niin on Limiitti oiva vaihtoehto. Täältä voi hakea lainapäätöksen todella helposti ja nopeasti, ja hyväksytylle lainaajalle voidan myöntää 500€ tai 2000€ lainaraja, joka on siis käytännössä sama asia kuin joustoluotto. Täältä pitäisi ilmeisesti voida saada laina normaalisti lähes heti kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin ja S-pankkiin. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Omalaina - hae ja mahdollisesti myös saa lainaa ilman liitteitä

Keväällä 2020 käytännössä kaikki pikavippejä tarjoavat lainafirmat ovat tiukentaneet kriteerejään sen suhteen, kenelle ne antavat lainaa (ja luultavasti tuo kehitys vain kiihtyy uuden väliaikaiseksi tarkoitetun korkokaton jälkeen). Tuosta syystä voikin olla hyvä idea kokeilla Omalaina-palvelua, joka kilpailuttaa lainahakemuksen nopeasti jopa noin 30 eri lainafirman suhteen. 

Omalainan kautta pystyy hakemaan lainapäätökset ilman liitteitä ja niitä myös saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Omalainan kautta on myös mahdollista löytää ainakin pienehkö laina, jonka myös voi saada itselle ilman liitteitä. Mikäli Omalainan avulla löydetty laina on mahdollista saada itselle noin, niin kerrotaan siitä lainatarjouksen yhteydessä. Omalainan kautta voi hakea lainaa 100€–60 000€, ja sitä voi kokeilla, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Nopeus voi vaihdella. Omalainaa lukuun ottamatta jokaisesta yllä esitellystä paikasta on mahdollista saada lainaa heti omalle pankkitilille. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että nopeillakin lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne voivat maksaa lainan tiettyyn pankkiin. Lisäksi myös esimerkiksi palveluiden aukioloajat voivat vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen. Jos siis sinulle on erityisen tärkeätä, että lainan voi saada omalle pankkitilille asti heti, niin kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot nopeudesta käytettävän lainapalvelun sivustolta.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, lisäksi sivustolla on myös paljon muuta tietoa netistä lainaamisesta.