• You are here:
  • Home »

Lainaa heti ilman liitteitä – Hae pikavippi tai isompi laina ilman palkkakuittia näiltä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tämän mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan todella monesta paikasta ilman liitteitä. Tokikaan nämä paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada lainaa ilman liitteitä. Kaikista näistä pitäisi lainattujen rahojen yleensä siirtyä käytännössä heti lainaa ottavan henkilön pankkitilille.

Ferratum – Helppo laina heti ilman liitteitä

Vanha kunnon Ferratum on hyvä vaihtoehto silloin, jos on tärkeätä saada lainaa nopeasti ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos lainaa hakevalla henkilöllä on ikää ainakin 25 vuoden verran. Ferratumin kautta saa haettua nopeasti enintään 4000 euron lainan, joka on käytännössä joustoluotto, josta voi nostaa lainaa 1 eurosta alkaen. Ferratumin joustoluoton kautta voi siis saada myös todella pienen lainan. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Vivus - kätevä pikavippi ilman liitteitä

Vivuksen nykyistä lainaa voi hyvin kutsua pikavipiksi. Vivukselta voi nimittäin nyt saada helposti sekä nopeasti haettavaa lainaa 300 - 600€. Vivuksen suhteen on hyvä huomata 60€ lisäkulu, jos haluaa, että laina maksetaan nopeasti. Lisäksi on hyvä huomata, että nopea maksu ei onnistu kaikkiin pankkeihin – ajantasaisimmat tiedot tilanteesta eri pankkien suhteen löytynevät Vivuksen nettisivuilta. Vivukselta voi saada lainaa, jos on täyttänyt 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Credigo – Lainaa jopa 5000€ ilman liitteitä

Myös Credigolta voi edelleen hakea helposti lainaa. Tosin Credigolla on se rajoitus, että hakijalla pitää olla ikää ainakin 20 ja enintään 70 vuotta, ja lisäksi Credigo ei myönnä lainoja sunnuntaisin.

Lainaa Credigolta voi saada 500 - 5000€, ja monista muista paikoista poiketen täältä otetaan yksi yksittäinen laina, sen sijaan, että hakijalle avattaisiin luottoraja. Alle 1000€ lainoille voi Credigolta saada laina-aikaa jopa 3 vuotta ja vähintään 2000€ lainoille jopa peräti 10 vuotta. 1000 ja 1500€ lainoille pisin mahdollinen laina-aika on 5 vuotta. Credigolta ei voi saada lainaa sunnuntaisin, muista tällä sivulla listatuista paikoista se onnistu. Hae nyt lainaa Credigolta.

Ainalaina - hyvin toimiva lainapaikka

Ainalainan iso vahvuus on sen käyttämisen helppous: lainan hakeminen ja mahdollisesti saadun lainan omalle tilille nostaminen on vaan erittäin nopeata ja yksinkertaista. Ja tietysti noissa tärkeässä osassa on se, että Ainalaina ei tarvitse mitään dokumentteja lainapäätöstä varten. Ainalainan minimilainasumma on kivan pieni 50€ ja sen maksimi taas varsin mukava 2000€. 

Ainalainalta, kuten myös ylempänä mainituilta palveluita, on mahdollista saada lainasta lasku sähköpostilla. Ainalaina voi tehdä myönteisen lainapäätöksen, jos lainanhakijalla on ikää yli 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Bondora - yllättävän helppo ja nopea

Bondoran nettisivuston kautta ei välttämättä oikein saa kuvaa siitä, miten nopeasti siltä voi saada rahaa itselle. Itselleni olikin siis positiivinen yllätys, kun täältä sai haettua lainaa ilman liitteitä ja rahat tulivat omalle pankkitilille alle puolessa tunnissa siitä, kun olin saanut lainapäätöksen. Lainaa Bondoralta saa 500€ alkaen ja jopa 10 000€. Oma lainasummani oli tuon 500€ ja sen siis sai ilman liitteitä, mutta en voi varmaksi luvata, että esimerkiksi 10000€ laina onnistuisi ilman liitteiden lähettämistä. Hae nyt lainaa Bondoralta.

Blue Finance - pikavippi tai joustoluotto

Blue Finance tarjoaa kahta eri lainamuotoa: joustoluottoa ja pikavippiä. Noita molempia pitäisi voida hakea helposti, mutta näyttää olevan niin, että paljon useampi hakija saa pikavippiä kuin joustoluottoa. Tuota pikavippiä voi saada enintään 500€, kun taas joustoluottoa voi saada enintään 5000€. Molempien kyseisten lainamuotojen pienin mahdollinen lainasumma on 100€. Blue Financelta voi hakea lainaa, jos täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Päivitys: Blue Finance vaikuttaa näin huhtikuussa 2020 olevan ehkä useimmille hakijoille lainaa antava lainapalvelu.

Limiitti - lainaa heti 2000€ asti

Silloin, kun haluaa yhdistää siihen, että lainaa voi saada ilman liitteitä sen, että lainaa voi myös hakea ja saada todella nopeasti, niin on Limiitti oiva vaihtoehto. Täältä voi hakea lainapäätöksen todella helposti ja nopeasti, ja hyväksytylle lainaajalle voidan myöntää 2000€ lainaraja, joka on siis käytännössä sama asia kuin joustoluotto. Täältä pitäisi ilmeisesti voida saada laina normaalisti lähes heti kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin ja S-pankkiin. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Saldo - joustoluotto tai kulutusluotto ilman liitteitä

Tällä hetkellä paljon mainostavalta Saldolta pitäisi pystyä hakemaan lainaa ilman liitteitä. Tämän paikan erityisvahvuutena voi pitää sitä, että se tarjoaa kahta varsin isoa lainaa, joista voi valita omiin tarpeisiin paremmin sopivan. Tarjolla on ensinäkin joustoluotto, jonka lainaraja on 2000€ ja joka mahdollistaa sen, että uutta laina voi nostaa vanhan päälle (esim jos nostaa ensin 100€, mutta sitten huomaakin tarvitsevansa lainaa 200€ lisää, niin voi sen tehdä helposti). Toiseksi, tarjolla on kulutusluotto, jota voi hakea 1000€ - 10 000€. Tästä kulutusluotosta käytetään Saldon sivuilla nimitystä "Saldolaina" ja joustoluotosta puhutaan termillä "Saldolimiitti". Hae nyt lainaa Saldolta.

Credit24 - lainaa mahdollisesti ilman liitteitä

Credit24 voi kysyä joiltakin hakijoilta liitteitä, mutta ainakaan kaikilta se ei niitä pyydä. Credit24:n kautta voi hakea ilman liitteitä lainaa 50€ alkaen ja suurin mahdollinen lainasumma, jonka täältä voi mahdollisesti saada on 4000€. Joskin voi hyvinkin olla niin, että uutena asiakkaana oma lainaraja voi olla tuota 4000€ alhaisempi. Lainaa Credit24:n kautta voi saada, jos ikää on ainakin 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Omalaina - hae ja mahdollisesti myös saa lainaa ilman liitteitä

Keväällä 2020 käytännössä kaikki pikavippejä tarjoavat lainafirmat ovat tiukentaneet kriteerejään sen suhteen, kenelle ne antavat lainaa. Tuosta syystä voikin olla hyvä idea kokeilla Omalaina-palvelua, joka kilpailuttaa lainahakemuksen nopeasti jopa noin 30 eri lainafirman suhteen. 

Omalainan kautta pystyy hakemaan lainapäätökset ilman liitteitä ja niitä myös saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Omalainan kautta on myös mahdollista löytää ainakin pienehkö laina, jonka myös voi saada itselle ilman liitteitä. Mikäli Omalainan avulla löydetty laina on mahdollista saada itselle noin, niin kerrotaan siitä lainatarjouksen yhteydessä. Omalainan kautta voi hakea lainaa 100€–60 000€, ja sitä voi kokeilla, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lisää lainapalveluita

Huhtikuussa 2020 monet lainapalvelut ovat tiukentaneet huomattavasti luotonantoaan, joten jos et löydä yltä sopivaa lainapalvelua, niin haluat ehkä kokeilla joitakin näistä seuraavista. Ainakin joltakin niistäkin voi ehkä saada ainakin pientä lainaa ilman liitteitä, tämä ei kuitenkaan ole lupaus.

Nopeus voi vaihdella. Omalainaa lukuun ottamatta, jokaisesta yllä mainitusta paikasta on mahdollista saada lainaa heti omalle pankkitilille. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että nopeillakin lainafirmoilla voi olla eroja siinä, miten nopeasti ne voivat maksaa lainan tiettyyn pankkiin. Lisäksi myös esimerkiksi palveluiden aukioloajat voivat vaikuttaa lainan saamisen nopeuteen. Jos siis sinulle on erityisen tärkeätä, että lainan voi saada omalle pankkitilille asti heti, niin kannattaa tarkistaa viimeisimmät tiedot nopeudesta käytettävän lainapalvelun sivustolta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, sivustolla myös tietoa siitä, mikä mahdollistaa tämän tyyppisen lainaamisen netistä.