Lainaa heti ilman liitteitä – Hae pikavippi tai isompi laina ilman palkkakuittia näiltä

Yksi internetistä lainaamisen vahvuuksista on ehdottomasti se, että lainaa on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin sitä olisi mahdollista saada pankista. Yksi isoimmista tekijöistä, joka tämän mahdollistaa on se, että lainaa pystyy nykyään saamaan todella monesta paikasta ilman liitteitä. Tokikaan nämä paikat eivät ole keskenään läheskään yhtä hyviä noin muuten, joten tähän alle on pyritty valitsemaan parhaat paikat saada lainaa ilman liitteitä. Kaikista näistä pitäisi lainattujen rahojen yleensä siirtyä käytännössä heti lainaa ottavan henkilön pankkitilille.

Limiitti - jopa 2000€ laina ilman liitteitä heti

Silloin, kun haluaa yhdistää siihen, että lainaa voi saada ilman liitteitä sen, että lainaa voi myös hakea ja saada todella nopeasti, niin on Limiitti oiva vaihtoehto. Täältä voi hakea lainapäätöksen todella helposti ja nopeasti, ja hyväksytylle lainaajalle myönnetään joko 500€ tai 2000€ lainaraja, joka on siis käytännössä sama asia kuin joustoluotto. Täältä pitäisi ilmeisesti voida saada laina normaalisti lähes heti kaikkiin muihin pankkeihin paitsi Ålandsbankeniin - tai ainakin tuo oli ainoa pankki, josta Limiitin asiakaspalvelu mainitsi, että sinne rahojen saaminen voi kestää. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Helppoa ja nopeata lainaa

Suomilimiitiltä on mahdollista saada joustoluoton muodossa oleva laina todella helposti ja nopeasti. Laina toimii, niin että hyväksytty lainaaja (alaikäraja 21 vuotta) saa 2000€ luottorajan ja tuolta luottotililtä voi nostaa lainaa 10€ alkaen. Suomilimiitti siis sopii todella hyvin pieniin ja vähän isompiin lainan tarpeisiin. Ja koska kyseessä on joustoluotto, niin voit helposti nostaa uutta lainaa vanhan päälle, eli jos otat vaikka ensin 500€ lainan, mutta sitten huomaatkin, että tarvitset toiset 500€ lisää, niin onnistuu lisälainan ottaminen helposti ilman mitään varsinaista uutta hakemusta. Myös laskutus tuntuu toimivan Suomilimiitillä varsin helposti ja lainalaskun voi saada sähköpostilla, kuten suotavaa on. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Credit24 – Lainaa ilman liitteitä jopa 4000 euroa

Credit24:n kautta voidaan myöntää vähintään 19-vuotiaalle lainaa hakevalle henkilölle jopa 4000 euron laina. Tämän paikan eritysvahvuutena voi pitää sitä, että täältä saa nykyään kaikki lainat ilman nostokuluja ja lisäksi ensimmäiselle lainalle saa kuukauden verran korotonta maksuaikaa. Noin yleisellä tasolla tämän paikan lainojen todelliset vuosikorot ovat 49,85% - 153,63%. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Ekstraluotto – Monille lainaa

Ekstraluoton eritysvahvuus on se, että tämän paikan kautta tuntuu olevan myös monilla niillä hyvät mahdollisuudet saada lainaa, jotka ovat saanet toisista lainapaikoista kielteisen lainapäätöksen. Tähän asiaan vaikuttaa epäilemättä se, että täällä ei ole netin halvimmat korot lainoilla. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 21 vuotta ja jos lainaa myönnetään, niin sitä voi nostaa nopeasti omalle pankkitilille 10 euroa – 2000 euroa. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Ferratum – Helppo laina heti ilman liitteitä

Myös vanha kunnon Ferratum on hyvä vaihtoehto silloin, jos on tärkeätä saada lainaa nopeasti ilman liitteitä. Lainaa täältä voidaan myöntää, jos lainaa hakevalla henkilöllä on ikää ainakin 21 vuoden verran. Ferratumin kautta saa haettua nopeasti enintään 2000 euron lainan, joka on käytännössä joustoluotto, josta voi nostaa lainaa 1 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Creditstar – Lainaa jo 18 vuotiaille ilman liitteitä

18-vuotiaille tarjolla olevia pikavippejä ei ole tätä nykyään enää kovinkaan montaa. Melko uusi Creditstar on kuitenkin yksi niistä paikoista, joista voi saada lainan jo 18 vuotiaana ja mikä parasta, niin minkäänlaisia liitteitä ei tarvitse lähettää saadakseen täältä lainapäätöksen. Lainaa täältä saa nostettua 50€ - 2000€. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Euroloan – Lainaa myös opiskelijoille ilman liitteitä

Euroloan vaikuttaa olevan tällä hetkellä opiskelijan paras mahdollisuus saada laina netistä ilman liitteitä. Erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa täältä tuntuu olevan silloin, jos sitä hakee enintään 500 euroa. Tätä isompaakin lainaa voi kyllä hakea ilman liitteiden lähettämistä, mutta kuten on ymmärrettävää, niin käytännössä lienee, niin, että mitä isompaa lainaa hakee, niin sitä vaikeampaa sitä on saada. Ja tämä voi päteä erityisen vahvasti niissä tilanteissa, joissa lainaa antavalle taholle ei toimiteta esimerkiksi palkkakuittia, sillä tämän voi olettaa lisäävän (lainaa antavan tahon mielestä) riskiä, joka sisältyy lainan antamiseen. Euroloanilta voi saada lainan, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Euroloanilta.

Ostosraha – jopa 10 000 euron kulutusluotto ilman liitteitä

Ostosraha on ilmeisesti vähän aikaa sitten helpottanut siltä lainan hakemista, sillä vaikka sen lainasysteemi mahdollistaakin sen, että lainaa hakiessa voi hakemukseen liittää liitteen, niin ei tämä näytä olevan enää pakollista. Eli siis täältäkin pitäisi voi saada lähes heti laina ilman liitteitä. Lainaa täältä voi mahdollisesti saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta ja lainaa täältä voi hakea 400 – 10 000 euroa, kulutusluoton muodossa. Vaikka palvelun nimi onkin ”Ostosraha”, niin ei lainaa luonnollisesti ole mikään pakko käyttää ostoksiin tai shoppailuun. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Surimo – Lainaa pienellä korolla ilman liitteiden lähettämistä

Surimon kautta voi hakea kooltaan 500€ - 4000€ lainaa ja vaikka täällä ilmeisesti käydään lainahakemukset vähän tarkemmin läpi, niin ei palvelun sivujen mukaan lainan saamiseksi tarvitse lähettää liitteitä. Tätä voi pitää erityisen hienona ja jopa rohkeana asiana sitä taustaa vasten, että täältä voi saada netistä haettavaksi lainaksi lainaa varsin edullisella korolla: lainojen todelliset vuosikorot alkavat noin 30%-tasosta ja ovat enintään hieman alle 50%. Täältä voi myös hakea lainaa, ehkä hieman yllättäen, jo 19-vuotiaana. Hae nyt lainaa Surimolta.

Korotonta lainaa 10 - 400€ ilman liitteitä

Vivukselta on erittäin helppo hakea lainaa. Lisäksi ainakin omassa tapauksessani se oli myös erittäin nopeata ja lainatut rahat sai äkkiä. Tämän paikan erityinen vahvuus on kuitenkin se, että täältä voi saada lainaa melko pitkällä laina-ajalla ilman korkoja. Näin on koska uutena Vivuksen asiakkaana voi saada 10 - 400€ lainaa jopa 61 päivän korottomalla laina-ajalla. Jos et siis tarvitse valtavaa lainaa, niin voi Vivus olla todella hyvä valinta lainapaikaksi. Vivuksen ikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Hyvät mahdollisuudet saada lainaa - pikavippi tai joustoluotto

Blue Financelta vaikuttaa olevan tällä hetkellä erityisen hyvät mahdollisuudet saada lainaa. Tässä auttaa eräällä tavalla se, että Blue Financen alaikäraja on vain 18 vuotta. Blue Financelta voi hakea joko pikavipin 100 -700€ kertalainana tai sitten joustoluoton, jonka lainaraja on 2000€. Pikavipin korko on pienempi kuin joustoluoton, mutta toisaalta se on summiltaan pienempi (uusien asiakkaiden tapauksessa ilmeisesti raja on ainakin monesti vain 300€). Blue Financelta lainan hakeminen tuntuu olevan todella helppoa ja nopeata. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Joustoluottoa vähintään 25 vuotiaille

Jos ikää on ainakin 25 vuotta, niin on myös Vivusjouto potentiaalinen paikka, mistä pitäisi voida saada lainaa ilman liitteitä. Tästä paikasta lainaa myönnetään joustoluoton muodossa, niin, että hakijalle voidaan antaa 2000€ tai 3000€ luottoraja. En ole täysin varma voiko täältä saada lainaa, jos sitä on jo samalla hetkellä Vivuksen (eli toisen saman firman brändin) kautta. Hae nyt lainaa Vivusjoustolta.

Pikavippikokemuksia.com esittelee lisää paikkoja, joista saat lainaa ilman liitteitä, sivustolla myös tietoa siitä, mikä mahdollistaa tämän tyyppisen lainaamisen netistä.