Lainaa heti ilman palkkatodistusta – Helpoimmat paikat hakea lainaa netistä!

Kaikista tässä alla lyhyesti esiteltävistä paikoista voi hakea lainaa ilman palkkatodistusta. Jotkin niistä voivat kyllä kysellä hakemuksen yhteydessä tietoja tulojen määrästä ja siitä, että onko esimerkiksi töissä, mutta yksikään niistä ei vaadi sitä, että lainapäätöstä varten pitäisi lähettää jonkinlainen todistus tuloista.

Tämä sivu on jaoteltu niin, että tässä alussa on neljä paikkaa, joista pitäisi muuten kuin yöllä (mikään lainafirma ei saa maksaa ensimmäistä lainaa hakijalle keskellä yötä) voida saada lainapäätös heti ja myös rahat heti moneen pankkiin ilman palkkatodistusta. Sitten noiden jälkeen on eräänlaisia varavaihtoehtoja.

Lainaa helposti ilman palkkakuittia

Jos haussa on erityisen helppo sekä nopea lainapaikka, niin voi Blue Finance olla hyvä valinta. Noiden hyvien puolien lisäksi Blue Finance myös tuntuu olevan varsin valmis antamaan myönteisiä lainapäätöksiä. Heikompia puoli on sitten se, että Blue Financen lainasummat ovat aika rajattuja: lainaa voi saada vain 100€–500€. Toki nuokin ovat moneen tarpeeseen riittäviä summia. Blue Financen alaikäraja on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Blue Financen pienlainojen tavalliset todelliset vuosikorot ovat tätä kirjoittaessa enintään noin 30%.

Myös täältä lainaa ilman palkkatodistusta

Taskulaina on uusi ja kiitettävän helppo lainapaikka. Se nimittäin ei esimerkiksi vaadi palkkakuittia. Taskulainalta voi hakea ensimmäistä kertaa lainaa hakiessa lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 300 euroa. Laina-aikaa Taskulaina tarjoaa kahdesta kuukaudesta alkaen ja enintään 4 kuukautta, normaali laina-aika riippuu valitusta lainasummasta. Taskulainan alaikäraja on 20v. Hae nyt Taskulainaa.

Taskulainan pakolliset korot ja kulut ovat mukavan pienet, mutta mikäli haluaa, että laina siirretään heti, niin aiheuttaa se 79 euron lisäkulun.

Vippi – lainaa 300 – 2000€

Vipiltä voi hakea ilman palkkatodistusta 300 eurosta alkaen ja jopa 2000€ verran lainaa. Täältä voi hakea lainan joko vippiluoton tai joustoluoton kautta. Vippiluottoa voi saada enintään 500€ ja sitä isommat summat kulkevat joustoluoton nimellä. Vipiltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Vipiltä haettavien lainojen todelliset vuosikorot ovat normaalisti noin 30%

Lainasto – tätäkin kannattaa harkita

Myös Lainastolta voi saada lainaa nopeasti ilman palkkatodistusta. Täältä näyttää olevan ylivoimaisesti parhaat mahdollisuudet saada lainaa, jos valitsee haettavaksi lainaksi 300 euron pikavipin eikä jotain muuta tarjolla olevaa lainaa. Lainastolta voi hakea lainaa, mikäli on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Lainastolta.

Lainaston pikavipin todellinen vuosikorko on noin 30% ja lisäksi se veloittaa lisämaksun, mikäli lainan haluaa mahdollisimman nopeasti.

Onnistunut ainakin ennen

Bondoralta on kokemusteni perusteella saanut ainakin ennen lainaa helposti ilman palkkakuittia. Lainaa tältä palvelulta voi hakea 500 eurosta alkaen ja jopa 10 000 euroa. Verrattain tuoreen tiedon perusteella Bondora on aktiviinen Omalainan kilpailutuksessa, jotenkin voikin olla fiksua hakea Bondoran lainaa sen kautta. Hae Omalainan kautta.

Fixura – hae helposti lainaa

Fixuralta on tuoreen testin perusteella todella helppo hakea lainaa. Tuo on tietysti kiva juttu. Kivaa on myös se, että Fixuralta voi hakea lainaa jopa 20 000 euroa.

Valitettavasti Fixura ei kuitenkaan sovellu heille, jotka tarvitsevat lainan heti tilille: täältä lainaa hakiessa saattaa ilmeisesti mennä muutamakin päivä siinä, että saa lainan omalle pankkitilille asti. Mikäli tuo ei haittaa isommin, niin haluat ehkä hakea lainaa Fixuralta. Fixuran alaikäraja on 21v.

Lainaesimerkki Fixuralta: lainaa tilille 5000 euroa, laina-aika 2 vuotta, tavallinen kuukausittainen lyhennys 236 euroa ja lainasta kokonaisuudessa takaisinmaksettava summa 5802,69€.

Yllä ei sopivaa lainapaikkaa? Kokeile kilpailutusta

Tällä Owi.fi-kilpailutuslomakkeella voi etsiä helposti kooltaan 1000€–60 000€ kokoista lainaa, eli se soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitsee hieman enemmän lainaa. Tuon kokoisten lainojen heti ja ilman palkkakuittia saaminen voi toki olla varsin haastavaa, eli tätä kilpailutuslomaketta kannattaa käyttää erityisesti siinä tapauksessa, että yksikään yllä mainituista palveluista ei myöntänyt lainaa tai muuten miellyttänyt.

Etsi lainaa 100€–60 000€

Kattavasti ilman palkkatodistusta lainaa myöntävien paikkojen määrä on vähentynyt merkittävästi lainojen uuden korkokaton myötä. Ei siis ole ihme, ettei moni löydä mieluisaa paikkaa, josta saisi edelleen lainaa ilman palkkatodistusta. Mikäli tuo on tilanne omalla kohdalla, niin kannattaa mahdollisesti harkita lainan hakemista Omalainan avulla. 

Omalainan kautta voi hakea lainaa 100€ – 60 000€ ja se voi kilpailuttaa lainahakemuksen jopa todella monen eri lainafirman suhteen. Omalaina voikin siis olla hyvä idea esimerkiksi järjestelylainaa tai todella edullista lainaa etsiville.

Omalainan kautta voi saada lainapäätöksiä heti ja helposti, mutta lainan itselle nostaminen voi vaatia enemmän vaivaa. Tuon mahdollisen vaivan määrä riippuu erityisesti siitä, minkä mahdollisesti löydetyn lainan haluaa ottaa vastaan: joidenkin lainojen saaminen saattavat vaatia jopa esim. palkkakuitin. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Tämän sivun lainaesimerkit on poimittu sivua tehdessä/päivitettäessä. Lainafirmat voivat tehdä muutoksia hinnoitteluunsa.

Suosittelemme hakemaan Bondoran lainaa Omalainan avulla. Se voi auttaa löytämään muitakin helppoja lainoja. Hae nyt Omalainan kautta.