Lainaa heti ilman palkkatodistusta – Helpoimmat paikat hakea lainaa netistä!

Kaikista tässä alla lyhyesti esiteltävistä paikoista voi hakea lainaa ilman palkkatodistusta. Jotkut niistä voivat kyllä kysellä hakemuksen yhteydessä tietoja tulojen määrästä ja siitä, että onko esimerkiksi töissä, mutta yksikään niistä ei vaadi sitä, että lainapäätöstä varten pitäisi lähettää jonkunlainen todistus tuloista. Sen sijaan ne hankkivat tarvittavat tiedot antamiesi tietojen perusteella sekä niin, että omia verkkopankkitunnuksiasi palvelun nettisivuilla. Näiden alla mainittavien lainapaikkojen lainasummissa, ikärajoissa ja ehdoissa on vähän eroja, joten kannattaa rauhassa etsiä itselleen se sopivin.

Ferratum - varmaan helpoin paikka hakea lainaa

Ferratum on todennäköisesti tämän hetken helpoin paikka hakea lainaa netin kautta. Tässä firmassa on vaan selvästi tehty päätös siitä, että hakijoita ei vaadita lainapäätöstä varten tekemään mitään ylimääräistä - kattaen luonnollisesti sen, että palvelulle ei tarvitse lähettää palkkatodistusta. Lainaa täältä voi saada 2000 euroon asti (eli myös vaikka 100 euroa), kunhan ikää on ainakin 21 vuotta.

Ferratumin nettisivujen mukaan sen lainojen todellinen vuosikorko on korkeintaan 216,20%.

Ostosraha - helposti jopa 10000€ lainaa

Ostosrahan kohdalla ei kannata hämääntyä siitä, että lainahakemuksen yhteyteen voi liittää dokumentin. Kun itse kokeilin täällä hakemusta lokakuussa 2018, niin lainapäätöksen sai helposti ja nopeasti ilmankin sitä, eikä mitään lisätietoja kyselty lainapäätöstä varten. Eli ainakin pienehkön lainan täältä voi saada täysin ilman palkkatodistusta. Myös rahat tulivat Ostosrahalta todella nopeasti tilille. Lainaa täältä voi hakea 400 - 10 000€.

Ostosrahan nettisivujen perusteella sen lainojen todellinen vuosikorko on korkeintaan 49,92%.

Ekstraluotto - helppoa ja nopeaa

Ekstraluoton kautta hakijalle voidaan myöntää 2100 euron lainaraja, jonka kautta lainaa voi nostaa 10€ ylöspäin, eli myös vaikka 500€. Uusia nostoja voi tehdä kunnes lainaraja on täynnä, joskin lainaa pitää lyhentää jo ennen sitä, jos ensimmäinen eräpäivä on ennen kuin lainaraja on käytetty umpeen (ensimmäinen eräpäivä näkyy, kun haet lainaa). Lainaa saa haettua täältä ilman palkkatodistusta, kunhan valitsee käyttävänsä instantoria lainapäätöstä varten. Lainaa täältä voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaille henkilöille ja lainarahat saa yleensä heti useimpiin pankkeihin (lista ja lisätiedot nettisivuilla).

Ekstraluoton nettisivujen mukaan sen lainojen todelliset vuosikorot alkavat 210,78%:sta.

Lainaa jo 18 vuotiaalle helposti

Jos ikää on vain 18 vuotta, niin ei netissä ole hirveästi vaihtoehtoja sen suhteen, mistä voisi saada lainaa. Yhden harkittavan vaihtoehdon tarjoaa kuitenkin Blue Finance, jonka kautta voi hakea perinteistä pikavippiä 100€ alkaen sekä joustoluottoa 2000€ rajalla. Blue Finance on tuntunut olevan erittäin nopea ja yksinkertainen paikka hakea sekä saada lainaa.

Blue Financen joustoluoton tyypilliset todelliset vuosikorot ovat yli 250%, pikavipin todellinen vuosikorko on huomattavasti tätä matalampi.

Credit24 - alaikäraja 19 vuotta

Ylempää Blue Financea lukuunottmatta kaikissa muissa tämän sivun lainapaikoissa ikäraja alkaa "kakkosella", mutta Credit24:n kautta lainaa voi hakea jo 19-vuotiaana. Lainaa täältä voidaan myöntää enintään 4000 euroa ja pienimillään lainaa voi hakea 50 euroa. Myös täältä on kokemuksen perusteella todella kivutonta hakea lainaa. Credit24 on myös kokemuksen perusteella luotettava firma, vaikka sen taustayhtiö onkin saanut vähän huonoa julkisuutta, mutta yhtiö onneksi reagoi siihen ja pyrki selvästi korjaamaan moitteet aiheuttaneen asian.

Credit24:n nettisivujen mukaan sen lainojen todelliset vuosikorot ovat 49,85 - 153,63%. Palvelun nettisivujen mukaan 6 kuukaudeksi otetun 500 euron lainan kuukausierä olisi 93,70€ ja kokonaisuudessa lainasta pitäisi maksaa takaisin 562,18€.

Euroloan - jopa 10 000 euroa lainaa

Jos tarvitsee iso lainan eikä Ostosraha innosta, niin kannattaa hyvin mahdollisesti suunnata Euroloanille. Myös täältä pystyy nimittäin hakemaan lainaa jopa 10 000 euron verran ilman palkkatodistusta. Toisaalta pienin mahdollinen lainasumma on vain 100 euro, eli pienetkin lainat luontuvat hyvin. Lainapäätöksen myös täältä voi saada heti ja rahat normaalisti heti Nordean ja OP:n pankkitilille. Ikäraja Euroloanilla on 20 vuotta.

Esimerkki lainan kustannuksista palvelun nettisivuilta: jos lainaa ottaa 8000 euroa ja maksuaika on 5 vuotta, niin kuukausierä on 198 euroa ja kokonaisuudessa lainasta pitää maksaa takaisin 11 869 euroa.

Huom: Tarkista aina ennen lainan nostamista viimeisimmät korkotiedot palvelun verkkosivuilta.