Lainaa heti ilman palkkatodistusta – Helpoimmat paikat hakea lainaa netistä!

Kaikista tässä alla lyhyesti esiteltävistä paikoista voi hakea lainaa ilman palkkatodistusta. Jotkut niistä voivat kyllä kysellä hakemuksen yhteydessä tietoja tulojen määrästä ja siitä, että onko esimerkiksi töissä, mutta yksikään niistä ei vaadi sitä, että lainapäätöstä varten pitäisi lähettää jonkunlainen todistus tuloista. Sen sijaan ne hankkivat tarvittavat tiedot antamiesi tietojen perusteella sekä niin, että omia verkkopankkitunnuksiasi palvelun nettisivuilla. Näiden alla mainittavien lainapaikkojen lainasummissa, ikärajoissa ja ehdoissa on vähän eroja, joten kannattaa rauhassa etsiä itselleen se sopivin.

Ferratum - varmaan helpoin paikka hakea lainaa

Ferratum on todennäköisesti tämän hetken helpoin paikka hakea lainaa netin kautta. Tässä firmassa on vaan selvästi tehty päätös siitä, että hakijoita ei vaadita lainapäätöstä varten tekemään mitään ylimääräistä - kattaen luonnollisesti sen, että palvelulle ei tarvitse lähettää palkkatodistusta. Lainaa täältä voi saada 2000 - 2500 euroon asti (eli myös vaikka 100 euroa), kunhan ikää on ainakin 21 vuotta.

Ferratumin nettisivujen mukaan sen lainojen todellinen vuosikorko on korkeintaan 332,90%.

Ostosraha - helposti jopa 10000€ lainaa

Ostosrahan kohdalla ei kannata hämääntyä siitä, että lainahakemuksen yhteyteen voi liittää dokumentin. Kun itse kokeilin täällä hakemusta lokakuussa 2018, niin lainapäätöksen sai helposti ja nopeasti ilmankin sitä, eikä mitään lisätietoja kyselty lainapäätöstä varten. Eli ainakin pienehkön lainan täältä voi saada täysin ilman palkkatodistusta. Myös rahat tulivat Ostosrahalta todella nopeasti tilille. Lainaa täältä voi hakea 400 - 10 000€.

Ostosrahan nettisivujen perusteella sen lainojen todellinen vuosikorko on korkeintaan 49,92%.

Suomilimiitti - helppoa ja nopeaa

Suomilimiitin kautta hakijalle voidaan myöntää 2000 euron lainaraja, jonka kautta lainaa voi nostaa 10€ ylöspäin, eli myös vaikka 500€. Uusia nostoja voi tehdä kunnes lainaraja on täynnä, joskin lainaa pitää lyhentää jo ennen sitä, jos ensimmäinen eräpäivä on ennen kuin lainaraja on käytetty umpeen (ensimmäinen eräpäivä näkyy, kun haet lainaa).


Lainaa saa haettua täältä ilman palkkatodistusta, kunhan valitsee käyttävänsä instantoria lainapäätöstä varten. Lainaa täältä voidaan myöntää vähintään 21-vuotiaille henkilöille ja lainarahat saa yleensä heti useimpiin pankkeihin (lista ja lisätiedot nettisivuilla). Suomilimitti tarjoaa ainakin vuoden 2019 alussa hieman korotonta laina-aikaa uusille asiakkaille sekä ensimmäisen noston luotolta ilman nostopalkkiota.

Ekstraluoton nettisivujen mukaan sen lainojen todelliset vuosikorot ovat enintään 167,90%

Lainaa jo 18 vuotiaalle helposti

Jos ikää on vain 18 vuotta, niin ei netissä ole hirveästi vaihtoehtoja sen suhteen, mistä voisi saada lainaa. Yhden harkittavan vaihtoehdon tarjoaa kuitenkin Blue Finance, jonka kautta voi hakea perinteistä pikavippiä 100€ alkaen sekä joustoluottoa 2000€ rajalla. Blue Finance on tuntunut olevan erittäin nopea ja yksinkertainen paikka hakea sekä saada lainaa.

Blue Financen joustoluoton tyypilliset todelliset vuosikorot ovat yli 250%, pikavipin todellinen vuosikorko on huomattavasti tätä matalampi.

Ekstraluotto - lainaa 10€ alkaen 2100€ asti

Ekstraluotto on saman firman omistama lainapalvelu kuin Suomilimiitti. Täältä on kuitenkin näyttänyt olevan näin vuonna 2019 paremmat mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös kuin Suomilimiitiltä. Tämä liittyy todennäköisesti tämän palvelun perimiin suurimpiin korkoihin ja kuluihin. Ekstraluoton kautta voi saada lainaa 10 - 2100€ ja alaikäraja lainan saamiselle on 21 vuotta.


Ekstraluotto kertoo, että siltä nostettavan lainan todellinen vuosikorko voi olla jopa hieman yli 700%.

Everyday - joustoluotto 2000€ asti

Everyday on saman firman omistama lainapalvelu kuin Ostosraha. Tämä lainapaikka toimii kuitenkin hieman eri periaatteella: Siinä missä Ostosrahalta haetaan kulutusluotto, niin täältä hakijalle voidaan myöntää joustoluotto, jonka kautta voi nostaa lainaa jopa 2000€ verran. Kuten Ostosrahalta, niin myös Everydaylta voi saada lainaa heti ilman palkkatodistusta. Everydayn alaikäraja on 21 vuotta.


Everydayn mukaan siltä haetun 2000€ luoton todellinen vuosikorko on 92,04%.

Huom: Tarkista aina ennen lainan nostamista viimeisimmät korkotiedot palvelun verkkosivuilta.