Lainaa lauantaina – Näiltä voi saada pikavipin lauantaina (2021)

Netistä haettavien lainojen yksi eduista on se, että niitä voi saada myös lauantaisin. Käytännössä tuo lainan saaminen lauantaisin tapahtuu hakemalla pikavippiä, mutta onneksi pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa pienemmät. Alla palveluita, joiden kautta pitäisi pystyä saamaan lainaa lauantaina vuonna 2021.

Blue Finance – pikavippi lauantaina

Blue Financelta voi hakea 100–500 euron kokoista pikavippiä myös lauantaina. Blue Finance palvelee päivittäin aamusta kello 23 asti, ja siltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldolimiitti – lainaa nopeasti

Saldolimiitiltä voi saada lainaa nopeasti 300€-2000€. Saldolimiitin lainamuotona on joustoluotto, eli siis käytännössä luottotili, jolta voi henkilökohtaisen luottorajan puitteissa tehdä vaikka useampia lainanostoja. Tästä palvelusta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Creditstar – täältäkin laina lauantaina

Creditstar ei välttämättä ole yhtä nopea ja helppo lainapaikka kuin Blue Finance ja Saldolimiitti, mutta siltäkin voi saada lainan myös lauantaina. Creditstarilta voi hakea lainaa 50€–2000€ ja lainan hakemisen alaikäraja sillä on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Creditstarilta.

Löydä isompi laina lauantaina

Mikäli haluaa lauantaina ison lainan tilille, niin voi se olla melko vaikeaa. Sen sijaan lauantainakin voi kyllä hankkia lainapäätöksen vaikkapa 20 000 euron lainaa varten. Yksi kätevä ja mahdollisesti varsin fiksu tapa tuon tekemiseen, on Omalainan kokeileminen. Omalainan kautta voi nimittäin nopeasti etsiä lainatarjouksia 100€–60 000 euron lainaa varten ja lainapäätöksiä voi saada heti lainahakemuksen tekemisen jälkeen.

Koska Omalaina etsii lainatarjouksia monilta eri lainafirmoilta, niin voi se myös olla melko kätevä palvelu varsin pienen koron lainan löytämiseen. Omalainan avulla voi etsiä lainatarjouksia, jos on täysi-ikäinen ja laina-aikaa sen avulla voi hakea vuodesta alkaen ja, lainasummasta riippuen, jopa 5–20 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Ainalaina – myös täältä voi hakea lainaa vaikka lauantaina

Päivitys: Ainalaina ei ota tällä hetkellä ota vastaan uusia lainahakemuksia. Ainalaina palvelee varsin kattavasti, ja siis myös lauantaisin. Lainaa tämän palvelun kautta voi hakea 50 eurosta alkaen ja jopa 2000€ verran. Ainalainan käyttämisen alaikäraja on 21 vuotta. Ainalaina näyttää kesäkuussa 2020 antavan varsin monille lainaa. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Easycredit – jopa iso kulutusluotto lauantaina

Päivitys: Easycredit on tältä erää lopettanut luotonannon. Easycreditin lainamuotona on kulutusluotto. Tuota kyseistä lainaa voi Easycreditin kautta saada 500€ alkaen ja jopa 5000€. Mikäli Easycreditiltä hakee lainaa 2000€ tai enemmän, niin voi laina-aikaa saada jopa 10 vuotta, ja pienemmillekin lainoille voi saada varsin pitkän laina-ajan. Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta. Easycredit voi maksaa lainoja lauantaisin kello 18 asti.

Huomioitavaa: Kaikista näistä yllä olevista palveluista on mahdollista saada lainaa nopeasti, mutta on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että esimerkiksi keskellä yötä ei voi saada uutena haettua lainaa omalle pankkitilille. Lisäksi lainapalveluilla voi olla eroavaisuuksia sen suhteen, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan lainan minkäkin pankin tilille. Jos olet epävarma tilanteesta oman pankin suhteen, niin suosittelemme kysymään asiasta sen lainapalvelun asiakaspalvelusta, jolta aiot hakea lainaa. Monilla lainafirmoilla on asiakaspalveluchat sivustollaan.

Omalainaa lukuun ottamatta kaikista ylempänä tällä sivulla mainituista palveluista voi hakea lainaa pankkitunnuksilla ja Omalaina mukaan laskien sitä voi saada ilman vakuuksia sekä takaajia. Tuosta helppoudesta huolimatta, tai juuri sen takia, on kuitenkin aina hyvä pitää mielessä fiksu lainaaminen.