Lainaa lauantaina – Näiltä voi saada pikavipin lauantaina (2021)

Netistä haettavien lainojen yksi eduista on se, että niitä voi saada myös lauantaisin. Käytännössä tuo lainan saaminen lauantaisin tapahtuu hakemalla pikavippiä, mutta onneksi pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa pienemmät. Alla palveluita, joiden kautta pitäisi pystyä saamaan lainaa lauantaina vuonna 2021.

Blue Finance – pikavippi lauantaina

Blue Financelta voi hakea 100–500 euron kokoista pikavippiä myös lauantaina. Blue Finance palvelee päivittäin aamusta kello 23 asti, ja siltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Taskulaina – lainaa 300 euroon asti

Taskulaina tuntuisi olevan mukavan helppo ja nopea paikka hakea lainaa. Kun tuohon lisätään vielä sitten se, että Taskulainalta voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada lainaa, niin voi myös se olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa lainaa lauantaina. Taskulainan vippiä voi hakea uutena asiakkaana 100 eurosta alkaen ja enintään 300 euroa. Alaikäraja Taskulainalla on 20v. Hae nyt lainaa Taskulainalta.

Saldolimiitti – lainaa nopeasti

Saldolimiitiltä voi saada lainaa nopeasti 300€-2000€. Saldolimiitin lainamuotona on joustoluotto, eli siis käytännössä luottotili, jolta voi henkilökohtaisen luottorajan puitteissa tehdä vaikka useampia lainanostoja. Tästä palvelusta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.

Löydä isompi laina lauantaina

Mikäli haluaa lauantaina ison lainan tilille, niin voi se olla melko vaikeaa. Sen sijaan lauantainakin voi kyllä hankkia lainapäätöksen vaikkapa 20 000 euron lainaa varten. Yksi kätevä ja mahdollisesti varsin fiksu tapa tuon tekemiseen, on Omalainan kokeileminen. Omalainan kautta voi nimittäin etsiä nopeasti lainatarjouksia 100€–60 000 euron lainaa varten ja lainapäätöksiä voi saada heti lainahakemuksen tekemisen jälkeen.

Koska Omalaina etsii lainatarjouksia monilta eri lainafirmoilta, niin voi se myös olla melko kätevä palvelu varsin pienen koron lainan löytämiseen. Omalainan avulla voi etsiä lainatarjouksia, jos on täysi-ikäinen ja laina-aikaa sen avulla voi hakea vuodesta alkaen ja, lainasummasta riippuen, jopa 5–20 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Omalainaa lukuun ottamatta kaikista yllä mainituista palveluista voi hakea lainaa pankkitunnuksilla ja Omalaina mukaan laskien sitä voi saada ilman vakuuksia sekä takaajia. Tuosta helppoudesta huolimatta, tai juuri sen takia, on kuitenkin aina hyvä pitää mielessä fiksu lainaaminen.

Etsi lainatarjouksia lauantaina

Nämä alla olevalta vertailulistalta löytyvät paikat ovat Omalainan tapaan lainahakemuksen kilpailuttajia. Ne voivat siis soveltua hyvin tilanteisiin, joissa lauantaina haluaa saada tietoonsa, että minkälaisilla ehdoilla voisi mahdollisesti saada lainaa netistä, mutta ei tarvitse lainaa heti tilille.