• You are here:
  • Home »

Lainaa lauantaina – Näiltä voi saada pikavipin lauantaina (2020)

Netistä haettavien lainojen yksi eduista on se, että niitä voi saada myös lauantaisin. Käytännössä tuo lainan saaminen lauantaisin tapahtuu hakemalla pikavippiä, mutta onneksi pikavippien korot ovat nykyään paljon aiempaa pienemmät. Alla palveluita, joiden kautta pitäisi pystyä saamaan lainaa lauantaina vuonna 2020.

Ferratum – lainaa nopeasti jopa 4000€ lauantaina

Jos lainaa haluaa erityisen nopeasti, niin on vaikea mennä pieleen valitsemalla Ferratumin joustoluoton. Tuon kyseisen joustoluoton kautta voi saada lainaa jopa 4000 euron verran, ja toisaalta jo vaikka 20 euron kokoiset lainanostot onnistuvat myös. Feratumin joustoluoton todellinen vuosikorko on nykyään alle 30%, ja sitä voi hakea, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt Ferratumin joustoluottoa.

Vivus – pikavippi lauantaina

Vivukselta voi hakea pikavippiä 300€ alkaen ja enintään 600€, eli Vivuksen pikavipin summat ovat melko tarkkaan rajatut. Erittäin positiivista on kuitenkin se, että Vivuksen vippiä on varsin helppo hakea ja sille voi saada kätevän 4 kuukauden laina-ajan. Vivuksen pikavipin alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt pikavippiä Vivukselta.

Blue Finance – kertaluotto tai joustoluotto lauantaina

Blue Financelta voi valita hakevansa joko kertaluottoa tai joustoluottoa. Ensin mainittua lainaa voi saada enintään 500€ ja jälkimmäistä jopa 5000€. Blue Finance palvelee päivittäin aamusta kello 23 asti, ja siltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Easycredit – jopa iso kulutusluotto lauantaina

Easycreditin lainamuotona on kulutusluotto. Tuota kyseistä lainaa voi Easycreditin kautta saada 500€ alkaen ja jopa 5000€. Mikäli Easycreditiltä hakee lainaa 2000€ tai enemmän, niin voi laina-aikaa saada jopa 10 vuotta, ja pienemmillekin lainoille voi saada varsin pitkän laina-ajan. Easycreditin alaikäraja on 20 vuotta. Easycredit voi maksaa lainoja lauantaisin kello 18 asti. Hae nyt lainaa Easycreditiltä.

Ainalaina – myös täältä voi hakea lainaa vaikka lauantaina

Ainalaina palvelee varsin kattavasti, ja siis myös lauantaisin. Lainaa tämän palvelun kautta voi hakea 50 eurosta alkaen ja jopa 2000€ verran. Ainalainan käyttämisen alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ainalainalta.

Huomioitavaa: Kaikista näistä yllä olevista palveluista on mahdollista saada lainaa nopeasti, mutta on kuitenkin hyvä tiedostaa se, että esimerkiksi keskellä yötä ei voi saada uutena haettua lainaa omalle pankkitilille. Lisäksi lainapalveluilla voi olla eroavaisuuksia sen suhteen, miten nopeasti ne pystyvät maksamaan lainan minkäkin pankin tilille. Jos olet epävarma tilanteesta oman pankin suhteen, niin suosittelemme kysymään asiasta sen lainapalvelun asiakaspalvelusta, jolta aiot hakea lainaa. Monilla lainafirmoilla on asiakaspalveluchat sivustollaan.

Kaikista ylempänä tällä sivulla mainituista palveluista voi hakea lainaa pankkitunnuksilla ja saada sitä ilman vakuuksia sekä takaajia. Tuosta helppoudesta huolimatta, tai juuri sen takia, on kuitenkin aina hyvä pitää mielessä fiksu lainaaminen.