Lainaa opiskelijalle – Pikavippi heti opiskelijalle

Suurin osa nopeita lainoja (eli niin sanottuja pikavippejä) myöntävistä yrityksistä ei ole valmis myöntämään lainaa opiskelijoille. Ilmeisesti kyse on siitä, että ne eivät isolta osin usko, että opiskelija voisi maksaa ottamansa lainaa takaisin. Isolta osin tähän vaikuttaa se, että monesti pikavippiyhtiöt ovat määritelleet niin, että niiltä pitää ottaa vähintään 2000 euron luottoraja, jotta lainaa voi saada. Tuo iso luottoraja johtuu siitä, että jos lainaa myöntää vähintään tuon verran niin ei lainojen korkokatto päde niihin. Onkin siis eräänlainen tuplavoitto, että edelleen joistakin firmoista voi saada lainan opiskelijana: näiden korot ovat monesti pienempiä kuin kilpailijoiden, sillä pienempien lainasummien johdosta ne noudattava korkokattoa. Seuraavassa siis kolme paikkaa, joista voi saada lainaa opiskelijana. Kahden ensimmäisen ikäraja on 20 vuotta ja viimeisen 18 vuotta.

Lainaa opiskelijalle 100 – 500 euroa

Euroloanin kautta on mahdollista hakea opiskelijana suuruudeltaan korkeintaan 500 euron kokoista lainaa. Yritys kyllä myöntää tätä isompiakin lainoja, mutta tuntuu siltä, että näitä ei voi saada opiskelijana. Jos täältä ottaa tuon 100 – 500 euron kokoisen lainan, niin saa sille maksuaikaa 3 – 4 kuukautta. Lainan täältä saa yleensä heti OP:n, Nordean ja Danske Bankin tileille. Danske Bankin kohdalla on kuitenkin tiettyjä rajoituksia. Täältä lainaa voi tosiaan hakea, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae lainaa Euroloanilta.

Korotonta pikavippiä 10e – 400e opiskelijalle

Vivus tarjoaa uusille lainanhakijoille kooltaan 10e – 400e pikavipin. Tämän pikavipin saa kokonaan ilman korkoja, eli se on kuluiltaan niin hyvä laina kuin vain voi olla. Lainalle saa myös halutessaan tuota korotonta maksuaikaa jopa 61 päivää. Täältäkin lainaa voi siis saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae lainaa Vivukselta.

Lainaa 18 vuotiaille opiskelijoille

Blue Finance taitaa tarjota ainoana pikavipin, jonka voi saada jo 18 ja 19 vuotiaana opiskelijana. Mitään valtavaa summaa täältäkään ei saa lainaksi, sillä pikavippiä saa uutena asiakkaana 100e – 300e. Mutta tuo summa onkin sitten koroton, maksuaikaa tälle korottomalle lainalle saa 14 päivää. Blue Financella on myös joustoluotto, mutta sitä on todennäköisesti todella vaikea saada opiskelijana, eikä sen hakemiseen välttämättä kannata siis edes tuhlata aikaa. Hae lainaa Blue Financelta.