Lainaa opiskelijalle – Pikavippi heti opiskelijalle (2021)

Suurin osa nopeita lainoja (eli niin sanottuja pikavippejä) myöntävistä yrityksistä ei ole valmis myöntämään lainaa opiskelijoille. Ilmeisesti kyse on siitä, että ne eivät isolta osin usko, että opiskelija voisi maksaa ottamansa lainaa takaisin. On kuitenkin muutamia paikkoja, jotka ovat ainakin ennen uutta korkokattoa olleet valmiit lainaamaan rahaa myös opiskelijoille.

Paikkoja, joista opiskelija voi saada lainaa heti vuonna 2021

Hyvä huomata: listatun Lainaston uuden asiakkaan suurin mahdollinen lainasumma joustoluotolta on 500€, ja luottoraja voi sitten myöhemmin nousta 3000 euroon asti.

Paikkoja, joista opiskelija voi löytää edullisemman lainan

Näistä tämän alemman listan paikoista ei ole yhtä hyvät mahdollisuudet saada lainaa kuin ylemmän listan. Lisäksi näiden avulla lainaa hakiessa voi lainan tilille saamisessa mennä esimerkiksi yksi arkipäivä.

Lainaa 18 vuotiaille opiskelijoille

Blue Finance vaikuttaa antavan myös monille opiskelijoille lainaa. Lainaa Blue Financelta voi saada 100–500€ sen uuden Arkilainan kautta. Noin on siitäkin huolimatta, että Blue Finance ei jostakin syystä mainitse etusivullaan kuin 300 euron lainasumman. Voit kuitenkin valita heti lainahakemukseen päästyäsi haettavan lainasumman kattavammin.

Blue Financen Arkilaina on käytännössä 4 kuukauden laina-ajan omaava pikavippi. Kyseisen lainan korko on varsin hillitty, mutta Blue Finance veloittaa ekstraa siitä, jos lainan haluaa nopeasti. Hae lainaa Blue Financelta.

Kätevä lainapaikka

Myös Vipiltä on ainakin voinut saada lainaa opiskelijana. Todennäköisesti näin vuonna 2020 on parhaat mahdollisuudet saada Vipiltä lainaa, kun valitsee hakevansa sen “vippiluottoa” kyseinen laina on vähintään 300 euron ja enintään 500 euron pikavippi. Vipiltä voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Täältä voi ehkä saada lainatarjouksia opiskelijana

Omalaina on lainojen kilpailuttamiseen keskittyvä palvelu, jonka kautta voi saada lainatarjouksia useilta eri firmoilta, eli se ei siis myönnä itse suoraan lainaa. Omalainaa kannattaa kuitenkin harkita ainakin siinä vaiheessa, jos opiskelijana etsii isoa tai pitkällä laina-ajalla varustettua lainaa, kuten järjestelylainaa

Omalainan avulla voi nimittäin hakea lainaa aina 60 000€ asti ja jopa 20-vuoden laina-ajalla. Omalainan kautta haettava laina vaatii hieman enemmän vaivaa kuin ylempänä mainittujen paikkojen lainat, mutta täältäkin voi hakea lainaa jo 18-vuotiaana. Käytännössä on valitettavasti niin, että Omalainan kautta voi opiskelijana olla varsin vaikea saada lainaa. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Minkälaista lainaa opiskelija voi saada netistä?

Opiskelijoita on tietysti hyvin erilaisia, mutta yleensä opiskelijana on opintolainan ohella parhaat mahdollisuudet saada pikavippi. Myös joustoluottoa voi monesti saada. Kulutusluoton saaminen voi sitten olla selkeästi vaikeampaa, mutta ei kuitenkaan mahdotonta.

Miten pitkä laina-aika opiskelijan kannattaa valita?

Yleensä kannattaa pyrkiä valitsemaan lyhyin mahdollinen laina-aika, jonka puitteissa voi varmasti maksaa lainan takaisin. Eli vaikka opiskelijana voisikin olla houkuttelevaa, että ottaa lainan, jonka maksaa sitten “joskus valmistumisen jälkeen” pois, niin johtaa tuo helposti turhiin korkokuluihin.

Minkälaisia nettilainojen korot ovat nykyisin?

Ne ovat paljon aiempaa pienempiä, mutta luonnollisesti esimerkiksi opintolainan korkoja korkeampia. Tuosta syystä netistä kannattaakin monesti pyrkiä hakemaan pienin mahdollinen lainasumma, jolla saa halutun asian hoidettua.