Lainaa opiskelijalle – Pikavippi heti opiskelijalle

Suurin osa nopeita lainoja (eli niin sanottuja pikavippejä) myöntävistä yrityksistä ei ole valmis myöntämään lainaa opiskelijoille. Ilmeisesti kyse on siitä, että ne eivät isolta osin usko, että opiskelija voisi maksaa ottamansa lainaa takaisin. Isolta osin tähän vaikuttaa se, että monesti pikavippiyhtiöt ovat määritelleet niin, että niiltä pitää ottaa vähintään 2000 euron luottoraja, jotta lainaa voi saada. Tuo iso luottoraja johtuu siitä, että jos lainaa myöntää vähintään tuon verran niin ei lainojen korkokatto päde niihin. Onkin siis eräänlainen tuplavoitto, että edelleen joistakin firmoista voi saada lainan opiskelijana: näiden korot ovat monesti pienempiä kuin kilpailijoiden, sillä pienempien lainasummien johdosta ne noudattavat korkokattoa.

Seuraavassa kolme paikkaa, joita kannattaa mahdollisesti kokeilla, jos opiskelijana on pakko saada lainaa heti. Ensimmäisen ikäraja on 20 vuotta ja kahden jälkimmäisen 18 vuotta.

Korotonta pikavippiä 10e – 400e opiskelijalle

Vivus tarjoaa uusille lainanhakijoille kooltaan 10e – 400e pikavipin. Tämän pikavipin saa kokonaan ilman korkoja, eli se on kuluiltaan niin hyvä laina kuin vain voi olla. Lainalle saa halutessaan tuota korotonta maksuaikaa jopa 30 päivää. Täältä lainaa voi siis saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae lainaa Vivukselta.

Lainaa 18 vuotiaille opiskelijoille

Blue Finance taitaa tarjota ainoana pikavipin, jonka voi saada jo 18 ja 19 vuotiaana opiskelijana. Mitään valtavaa summaa täältäkään ei saa lainaksi, sillä pikavippiä saa uutena asiakkaana 100e – 300e. Mutta tuo summa onkin sitten koroton, maksuaikaa tälle korottomalle lainalle saa 14 päivää. Blue Financella on myös joustoluotto, mutta sitä on todennäköisesti todella vaikea saada opiskelijana, eikä sen hakemiseen välttämättä kannata siis edes tuhlata aikaa. Hae lainaa Blue Financelta.

Täältä ehkä lainaa opiskelijalle

Saldolimiitti poikkeaa siinä mielessä monista muista luottorajan tarjoavista lainapaikoista, että täältä osalle hakijoista voidaan myöntää 2000€ luottorajan sijaan 500€ luottoraja (ja toki jotkut voivat myös saada kokonaan kielteisen lainapäätöksen). Monen mielestä tuo 500€ luottoraja voi toki olla ärsyttävä, jos toiveissa oli isompi laina, mutta eräänlaisena positiivisena juttuna siinä voi ehkä pitää sitä, että sen ansiosta Saldolimiitti voi ehkä olla valmiimpi myöntämään lainaa myös opiskelijoille kuin ne paikat, joilta tulee joko 2000€ luottoraja tai kokonaan kielteinen päätös. Saldolimiitin ikäraja on ilmeisesti 18 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolimiitiltä.