Lainaa pienellä kuukausierällä – Lainaa pitkällä maksuajalla nopeasti (2021)

Jos haluaa lainaa pienellä kuukausierällä, niin kannattaa sitä luonnollisesti hakea sen tyyppisestä paikasta, josta saa mahdollisimman pitkän maksuajan ja lainaa mahdollisimman pienellä korolla. Ja tietenkin myös itse lainasumma vaikuttaa kuukausierän kokoon. Jos siis haluaa pienellä kuukausierällä lainaa netistä, niin kannattaa todennäköisesti suunnata sen tyyppisen palvelun pariin, joka kilpailuttaa lainhakemukset. Näiltähän saa lainaa pienellä korolla, todella pitkillä maksuajoilla ja jopa yllättävän pienistä summista alkaen.

Kokeile Owi.fi lainahakemuksen kilpailutusta, ja löydä pienen kuukausierän laina

Voit hakea tämän lomakkeen avulla lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Laina-aikaa puolestaan voi valita haluavansa 1–15 vuotta. Halutun laina-ajan voi valita tuolta samalta väliltä jokaiselle mahdolliselle lainasummalle.

Esimerkki pienestä kuukausierästä, jonka pitkän maksuajan valitsemalla voisi saada: jos hakisi 3000€ lainalle maksuaikaa 10 vuotta, niin voisi kuukausierä olla 31€. On hyvä huomata, että tämä on tosiaan vain esimerkki ja itselle mahdollisesti saadut lainatarjoukset voivat poiketa tästä. Lainatarjouksia voi kuitenkin luonnollisesti etsiä maksutta ja ilman, että jokin mahdollisesti löydetty tarjous pitäisi hyväksyä.

Lainaa 500 – 50 000e, maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Lendo on varmaan yksi helpoimmista paikoista, josta hakea lainatarjouksia kilpailuttamisen kautta. Kyseisen palvelun sivusto on vain suunniteltu todella helpoksi käyttää ja lisäksi lainatarjouksia voi saada varsin nopeasti. Tarjouksia täältä voi saada kooltaan 500€ – 50 000€ lainoille ja kaikille lainoille saa haettua laina-aikaa 1 -15 vuotta. Lainaa täältä voi saada, jos on ikää ainakin 18 vuotta ja on vakituisia tuloja töistä tai eläkkeestä. Seuraavassa muutamia esimerkkejä kuukausieristä.

  • Jos lainaa ottaa 500€, niin on arvioitu (etusivun laskuri, ei välttämättä / todennäköisesti vastaa omien lainatarjousten kuukausieriä) kuukausierä vuoden maksuajalla 43€, jos laina-ajaksi valitsee 5 vuotta, niin on kuukausierä 9 euroa ja jos laina-ajaksi hakisi ja saisi täydet 15 vuotta, niin olisi arvioitu kuukausierä 4€.
  • Jos lainaa ottaisi 1000€, niin olisi vuoden maksuajalla arvioitu kuukausierä 86€ ja vaikkapa 10 vuoden maksuajalla se olisi 11 euroa.
  • Mikäli lainaa hakisi 5000 euroa, niin voisi kuukausieräksi 5 vuoden maksuajalla tulla 94 euroa ja 15 vuoden maksuajalla 39 euroa.
  • Mikäli taasen lainaa hakisi 10000 euroa, niin olisi arvioitu kuukausierä 15 vuoden maksuajalla 79 euroa. Hae nyt lainatarjouksia Lendon kautta.

Hae lainaa 100 – 60 000 euroa, maksuaikaa 1 – 20 vuotta

Myös Omalainan kautta on mahdollista saada sen tyyppisiä lainatarjouksia, joiden avulla kuukausierät pysyvät varsin pieninä. Tämän palvelun kautta lainaa voi hakea 100 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euroa. Ikäraja tässä palvelussa on 18 vuotta. Täältä pitäisi saada mahdollisia lainatarjouksia heti näkyviin, eli voi nopeasti katsoa sen, ovatko kuukausierät itseä miellyttävällä tasolla. Maksuaikaa lainoille voi Omalainan kautta hakea 1 – 20 vuotta, mutta alle 2000 euron lainoille vain 1 – 5 vuotta ja 2000€–9000€ lainoille enintään 15 vuotta.

Seuraavassa arvioituja esimerkkejä tämän paikan kautta saatavien lainojen kuukausieristä.

  • Jos ottaisi 100 euron lainan vuodeksi, niin olisi arvioitu kuukausierä 9 euroa.
  • Jos ottaisi 1500 euron lainan 3 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausieräksi tulla 45 euroa.
  • Mikäli taas vaikka ottaisi 2000 euroa lainaa 10 vuoden maksuajalla, niin arvioidaan sivuilla, että kuukausierän koko voisi olla 21 euroa.
  • Ja jos vaikka hakisi lainaa 15000 euroa 15 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 118 euroa. Hae nyt lainatarjouksia Omalainan kautta.

Tämänkin palvelun avulla voi saada lainaa pienellä kuukausierällä

Sambla ei ole yhtä tunnettu palvelu lainahakemuksen kilpailuttamiseen kuin Lendo tai Omalaina, mutta sen avulla näyttää olevan varsin hyvät mahdollisuudet saada lainatarjouksia. Tuota voi pitää erityisesti nykyään tärkeänä, kun monet lainafirmat ovat kiristäneet luotonantoa. Samblan avulla voi etsiä lainaa 500 eurosta alkaen ja jopa 60 000 euron verran. Laina-aikaa Samblalta voi hakea vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta.

Esimerkki Samblalta: Mikäli lainaa hakisi 4000 euroa ja sille 10 vuotta laina-aikaa, niin voisi kuukausierä olla 49 euroa. Hae nyt lainaa Samblan avulla.

Hyvä tiedostaa: Kaikki nämä edellä esille tuotujen palveluiden kohdalla mainitut kuukausierät ovat siis lainafirmoilta poimittuja arvioita, eli niissä voi olla melko suuriakin poikkeamia verrattuna saataviin lainatarjouksiin. Lainatarjousten saaminen on kuitenkin ilmaista eikä se sido lainan ottamiseen, joten näin ollen lainatarjouksia voi hankkia varsin huoletta ja sitten päättää, vastaako joku tarjous omaa kiinnostusta.

Kaikki tällä sivulla mainitut lainasummat ovat haettavissa ja saatavissa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi parhaassa tapauksessa lainan voi myös saada lähes heti omalle tilille. Joskin tuohon ei välttämättä kannata tuudittautua, sillä toisaalta voi mennä useampikin arkipäivä siihen, että rahat saapuvat tilille. Erityisesti noin voi käydä isompien lainasummien kohdalla.

Toisaalta tuo muutama arkipäiväkin on monesti erittäin nopeaa verrattuna perinteisiin tapoihin hakea lainaa. Ja sitten taas toisaalta, vaikka pikavipit ovatkin nopeampia, niin ovat niiden korot monesti jopa huomattavasti kovempia ja tuo tietysti on suuri ongelma varsinkin silloin, jos lainalle haluaa pitkän maksuajan. Kokonaisuudessa voikin todeta, että esimerkiksi nämä ylempänä mainitut palvelut voivat olla hyvä idea silloin, jos haluaa maksaa pikavipit pois ja korvata ne ainakin hieman fiksummalla lainalla