Lainaa pienellä kuukausierällä – Lainaa pitkällä maksuajalla nopeasti (2019)

Jos haluaa lainaa pienellä kuukausierällä, niin kannattaa sitä luonnollisesti hakea sen tyyppisestä paikasta, josta saa mahdollisimman pitkän maksuajan ja lainaa mahdollisimman pienellä korolla. Ja tietenkin myös itse lainasumma vaikuttaa kuukausierän kokoon. Jos siis haluaa pienellä kuukausierällä lainaa netistä, niin kannattaa todennäköisesti suunnata sen tyyppisen palvelun pariin, joka kilpailuttaa lainhakemukset. Näiltähän saa lainaa pienellä korolla, todella pitkillä maksuajoilla ja jopa yllättävän pienistä summista alkaen.

Lainaa 500 – 50 000e, maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Lendo on varmaan helpoin paikka, josta hakea lainatarjouksia kilpailuttamisen kautta. Kyseisen palvelun sivusto on vain suunniteltu todella helpoksi käyttää ja lisäksi lainatarjouksia voi saada varsin nopeasti. Tarjouksia täältä voi saada kooltaan 500€ - 50 000€ lainoille ja kaikille lainoille saa haettua laina-aikaa 1 -15 vuotta. Lainaa täältä voi saada, jos on ikää ainakin 20 vuotta ja on töissä. Seuraavassa muutamia esimerkkejä kuukausieristä

Jos lainaa ottaa 500€, niin on arvioitu (etusivun laskuri, ei välttämättä / todennäköisesti vastaa omien lainatarjousten kuukausieriä) kuukausierä vuoden maksuajalla 44€, jos laina-ajaksi valitsee 5 vuotta, niin on kuukausierä 11 euroa ja jos laina-ajaksi hakisi ja saisi täydet 15 vuotta, niin olisi arvioitu kuukausierä 6€.

Jos lainaa ottaisi 1000€, niin olisi vuoden maksuajalla arvioitu kuukausierä 88€ ja vaikkapa 10 vuoden maksuajalla se olisi 13 euroa.

Mikäli lainaa hakisi 5000 euroa, niin voisi kuukausieräksi 5 vuoden maksuajalla tulla 107 euroa ja 15 vuoden maksuajalla 55 euroa.

Mikäli taasen lainaa hakisi 10000 euroa, niin olisi arvioitu kuukausierä 15 vuoden maksuajalla 110 euroa. Hae nyt lainatarjouksia Lendon kautta.

Lainaa 100 – 60 000 euroa, maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Myös Omalainan kautta on mahdollista hakea sen tyyppisiä lainatarjouksia, joiden avulla kuukausierät pysyvät varsin pieninä. Tätä kautta lainaa saa 100 eurosta alkaen ja voi hakea jopa 60 000 euroa. Ikäraja tässä palvelussa on 18 vuotta. Täältä pitäisi saada lainatarjouksia heti näkyviin, eli voi nopeasti katsoa sen, ovatko kuukausierät itseä miellyttävällä tasolla. Maksuaikaa lainoille voi Omalainan kautta hakea 1 – 15 vuotta, mutta alle 2000 euron lainoille vain 1 – 5 vuotta. Seuraavassa arvioituja esimerkkejä tämän paikan kautta saatavien lainojen kuukausieristä.

Jos ottaisi 100 euron lainan vuodeksi, niin olisi arvioitu kuukausierä 9 euroa.

Jos ottaisi 1500 euron lainan 3 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausieräksi tulla 48 euroa.

Mikäli taas vaikka ottaisi 2000 euroa lainaa 10 vuoden maksuajalla, niin arvioidaan sivuilla, että kuukausierän koko voisi olla 26 euroa.

Ja jos vaikka hakisi lainaa 15000 euroa 15 vuoden maksuajalla, niin voisi kuukausierä olla 148 euroa. Hae nyt lainatarjouksia Omalainan kautta.

Kaikki nämä edellä molempien palveluiden kohdalla mainitut kuukausierät ovat siis arvioita, eli niissä voi olla melko suuriakin poikkeamia verrattuna saataviin lainatarjouksiin. Lainatarjousten saaminen on kuitenkin ilmaista eikä se sido lainan ottamiseen, joten näin ollen lainatarjouksia voi hankkia varsin huoletta ja sitten päättää, vastaako joku tarjous omaa kiinnostusta.

Kaikki tällä sivulla mainitut lainasummat ovat haettavissa ja saatavissa ilman vakuuksia tai takaajia. Lisäksi parhaassa tapauksessa lainan voi myös saada lähes heti omalle tilille. Joskin tähän ei välttämättä kannata tuudittautua, sillä toisaalta voi mennä useampikin arkipäivä siihen, että rahat saapuvat tilille. Erityisesti näin voi käydä isompien lainasummien kohdalla. Toisaalta tuo muutama arkipäiväkin on monesti erittäin nopeaa verrattuna perinteisiin tapoihin hakea lainaa. Ja sitten taas toisaalta vaikka pikavipit ovatkin nopeampia, niin ovat niiden korot huomattavasti kovempia ja tämä tietysti on suuri ongelma varsinkin silloin, jos lainalle haluaa pitkän maksuajan.