Lainaa vuoden maksuajalla – Löydä nopeasti lainaa vuodeksi

Netissä on yllättävän vähän paikkoja, joista on mahdollista saada laina selkeällä ja kiinteällä yhden vuoden maksuajalla. Onneksi kuitenkin tarjontaa on jonkin verran, ja tällä sivulla onkin listattuna paikkoja, joiden avulla voi hakea nopeasti sekä varsin edullista lainaa vuoden laina-ajalla.

Edullista lainaa vuodeksi

Omalaina on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Eli jos teet lainahakemuksen sen nettisivuilla, niin se pyrkii seulomaan sinulle parhaita lainatarjouksia monelta eri lainapalvelulta. Ja noita lainatarjouksia pitäisi pystyä saamaan jopa todella nopeasti. Omalainan kautta voi hakea kooltaan 100€ – 60 000€ kokoista lainaa vuoden laina-ajalla, ja alaikäraja Omalainan käyttämiseen on 18 vuotta.

Omalainan erityisvahvuus on se, että sen avulla pitäisi pystyä löytämään varsin edullista lainaa. Se nimitäin tuo nettisivuillaan esille, että sen kautta saatavan / tarjotun lainan tyypillinen todellinen vuosikorko on 6,26%. Suuntaa-antavana esimerkkinä voidaan mainita, että Omalainan laskurin mukaan sen kautta vuodeksi haettavan 5000€ lainan kuukausierä voisi olla 428€, jolloin korkoja ja kuluja syntyisi lainasta 136€. Tuo on siis tosiaan vain esimerkki, ja jos hakee Omalainan kautta tuon tyyppistä lainaa, niin ei kannata yllättyä, jos mahdolliset lainatarjoukset eivät vastaa tuota.

Omalainan avulla voi saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Hae nyt lainaa Omalainan avulla.

Toinen kilpailutuspalvelu

Zmarta toimii samalla logiikalla kuin Omalaina, eli pyrkii kilpailuttamaan lainaa hakevan henkilön lainahakemuksen. Ja tämän palvelun kautta voi hakea lainaa vuoden laina-ajalla 1000€ – 60 000€. Jotta Zmartan kautta voi mahdollisesti saada lainatarjouksia, niin pitää ikää olla vähintään 20 vuotta ja enintään sitä saa olla 75 vuotta. Lisäksi mahdollinen lainatarjousten saaminen vaati myös esimerkiksi sen, että hakijan kuukausitulot töistä tai eläkkeestä ovat vähintään 750€.

Zmartan lainalaskurin perusteella, sen kautta vuodeksi haettavan 3000€ lainan kuukausierä voisi olla 264€. Tuokin on siis vain esimerkki. Myös Zmartan avulla voi hakea lainaa ilman vakuuksia sekä takaajia. Hae nyt lainaa Zmartan kanssa.

Myös Sambla kautta voi hakea lainaa vuodeksi

Sambla on samantyyppinen lainahakemusten kilpailuttaja kuin Zmarta ja Omalaina. Tämän paikan avulla voi hakea lainaa vuoden laina-ajalla 500€ – 60 000€. Samblan lainalaskuri tuo esimerkkinä esille, että jos Samblan kautta hakisi 2000 euron kokoista lainaa vuodeksi, niin voisi sen kuukausierä olla 174€. Samblan kautta voi hakea lainaa, jos on täysi-ikäinen. Lisäksi Sambla tuo esille, että hakijalla pitäisi olla kuukausituloja vähintään 1000 euroa. Hae nyt lainaa Samblan avulla.

Vielä yksi paikka hakea vuoden laina-ajan lainaa

Rahalaitoskin kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen, ja myös sen kautta voi hakea lainaa vuoden laina-ajalla. Tämän palvelun kautta voi hakea lainaa jopa 70 000€ asti, mutta toisaalta jo 500€ alkaen. Rahalaitoksen käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta, ja lisäksi kuukausitasolle laskettuna hakijan vuositulojen pitäisi olla yli 600€/kk. Esimerkki Rahalaitokselta: jos lainaa hakisi vuoden takaisinmaksuajalla 8000€, niin voisi kuukausittainen lyhennyserä olla 701€. Myös Rahalaitoksen avulla voi hakea lainaa helposti ilman vakuuksia ja/tai takaajia. Hae nyt lainaa Rahalaitoksen avulla.

Huomaathan, että yllä listatut edellytykset lainan hakemiseen ovat minimiedellytyksiä, eikä niiden täyttäminen tarkoita sitä, että välttämättä saisi lainatarjouksia. Siihen saako lainatarjouksia vaikuttaa myös esimerkiksi se, ovatko lainafirmat sitä mieltä, että hakijan taloudellinen tilanne on sopiva lainan tarjoamiselle. Ja toki haettavalla lainasummallakin on merkitystä: eli tyypillisesti on varmasti helpompi lainatarjouksia, jos hakee vuodeksi 4000€ lainaa kuin jos hakisi samaksi ajaksi 40 000€ lainaa.

Ja vielä yksi juttu, kaikista näistä yllä mainituista paikoista voi hakea lainatarjouksia ilmaiseksi eikä lainatarjousten hakeminen sido lainan ottamiseen. Eli jos vaikka saat lainatarjouksia, mutta yksikään niistä ei kiinnosta itseä, niin ei mitään lainaa ole pakko valita. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lainaesimerkit on tarkistettu palveluiden sivustoilta vuonna 2023.