• You are here:
  • Home »

Lainapäätös heti – Näiltä lainafirmoilta voi saada lainasta päätöksen heti (2020)

Netissä on monenlaisia lainafirmoja. On niitä, jotka myöntävät vain pieniä lainoja ja niitä, jotka ovat valmiit lainaamaan vaikka kymppitonnin heti. Sitten on myös niitä, jotka pystyvät antamaan lainapäätöksiä heti ja niitä, joilla tuossa prosessissa tuntuu menevän ärsyttävän kauan. Tälle sivulle on poimittu niitä lainafirmoja, jotka voivat antaa lainapäätöksen heti.

Nopein lainapäätös, minkä olen nähnyt

Kokeilin Ainalainaa kesällä 2019 ja sain siltä nopeimman lainapäätöksen, mitä olen varmaan koskaan saanut mistään lainapaikasta. Täällä lainapäätös rävähti ruudulle heti, kun olin laittanut (lyhyeen) hakulomakkeeseen vaaditut tiedot. Ja myös sitten lainatut rahat tulivat nopeasti omalle pankkitilille. Ainalainalta voi lainaa saada 50€ alkaen ja jopa 2000€. On tosin hyvä huomata se, että Ainalaina saattaa vaatia lainaajaa hankkimaan takauksen, kun oma lainattu summa ylittää jonkun rajan ennen 2000€. Ainalainalta voi saada lainaa, jos ikää on yli 21 vuotta. Hae nyt lainapäätös Ainalainalta.

Myös täältä lainapäätös käytännössä heti

Nopeus on tuntunut olevan aina Ferratumin selkeä vahvuus, ja siltä voikin edelleen saada joustoluotosta lainapäätöksen käytännössä heti ja myös rahat monen pankin tilille supernopeasti. Ferratum tarjoaa joustoluoton lisäksi myös kulutusluottoa, mutta se ei vaikuta olevan yhtä nopeasti saatavilla oleva lainamuoto. Ferratumin joustoluottoa voi saada 1 - 4000€, ja alaikäraja sen hakemiseen on 25 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Myös isoista lainoista lainapäätöksiä heti

Omalaina poikkeaa parilla tavalla monista muista firmoista, joiden kautta on mahdollista saada lainapäätös heti. Ensimmäinen on se, että tämä paikka ei itseasiassa myönnä lainaa itse vaan sen sijaan, se kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen ja pyrkii sitten hankkimaan tuohon lainahakemukseen tarjouksia. Toinen eroavaisuus Omalainan ja monien muiden firmojen välillä on se, että täältä voi saada jopa todella isoa lainaa netin avulla: jopa 60 000€ lainat onnistuvat Omalainan avulla.

Vaikka Omalaina ei siis myönnäkään suoraan lainaa itse ja tarjoaa mahdollisuuden hakea jopa todella isoja lainoja, niin kertoo se, että se pystyy antamaan lainapäätöksiä heti hakijan hakemukseen. Kokonaisuudessa Omalaina voi hankkia lainatarjouksia jopa yli 30 eri taholta, jotka myöntävät luottoja.

Vaikka Omalainan kanssa voikin siis saada lainapäätöksen heti, niin on hyvä huomata se, että sen toimintamallista johtuen, lainattuja rahoja ei monesti saa yhtä nopeasti omalle pankkitilille kuin esimerkiksi suoraan pikalainoja tarjoavilta tahoilta. Omalaina soveltuukin erityisen hyvin tilanteisiin, joissa haluaa selvittää nopeasti sen, että pystyykö saamaan lainaa ja millä ehdoilla, mutta joissa ei kuitenkaan tarvitse lainaa itselle ihan heti.

Omalainan kautta voi hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia. Mikäli mikään Omalainan tarjoamista lainatarjouksista ei miellytä, niin ei lainaa luonnollisestikaan tarvitse nostaa. Lainapäätösten hakeminen Omalainalta on ilmaista. Alaikäraja lainan hakemiselle Omalainan kanssa on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lainapäätös myös täältä nopeasti

Päivitys: Suomilimiitti on tällä hetkellä tauolla.

Myös Suomilimiitti pystyy kokemukseni perusteella antamaan lainapäätöksen heti. Siinä, että lainapäätöksen saa heti, on oleellista se, että käyttää instantoria lainapäätöksen hakemiseen. Lainaa Suomilimiitiltä voi sen joustoluoton kautta saada 10€ alkaen ja 2000€ asti. Käytännössä siis niin, että lainanhakijalla voidaan myöntää 2000€ lainarajalla oleva joustoluotto, jonka sisältä voi tehdä nostoja 10€ vaihteluvälein. Suomilimiitti tarjoaa tätä kirjoittaessa ensimmäinen noston luottorajalta ilman nostopalkkiota. Myöhempien nostojen kohdalla nostopalkkio on 15% nostetusta lainasummasta. Lainaa Suomilimiitti voi myöntää vähintään 21-vuotiaille henkilöille.