Lainapäätös heti – Näistä lainapaikoista voi saada päätöksen heti (2021)

Netissä on monenlaisia lainafirmoja. On niitä, jotka myöntävät vain pieniä lainoja ja niitä, jotka ovat valmiit lainaamaan vaikka kymppitonnin heti. Sitten on myös niitä, jotka pystyvät antamaan lainapäätöksiä heti ja niitä, joilla tuossa prosessissa tuntuu menevän ärsyttävän kauan. Tälle sivulle on poimittu niitä lainafirmoja, jotka voivat antaa lainapäätöksen heti.

Lainapäätös heti Blue Financelta

Useiden lainafirmojen joko keskeytettyä kokonaan lainan myöntämisen tai hidastettua sitä, lienee Blue Finance paikka, josta voi tällä hetkellä saada lainapäätöksen nopeimmin. Ja kokemusteni perusteella päätöksen voikin saada käytännössä heti. On kuitenkin hyvä huomata, että Blue Finance veloittaa ekstrakulun, jos haluaa, että lainahakemus käsitellään heti. Lainaa Blue Financelta voi hakea 100€–500€ ja alaikäraja sillä on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Nopein lainapäätös, minkä olen nähnyt

Päivitys: Ainalainan lainapalvelu on tauolla.

Kokeilin Ainalainaa kesällä 2019 ja sain siltä nopeimman lainapäätöksen, mitä olen varmaan koskaan saanut mistään lainapaikasta. Täällä lainapäätös rävähti ruudulle heti, kun olin laittanut (lyhyeen) hakulomakkeeseen vaaditut tiedot. Ja myös sitten lainatut rahat tulivat nopeasti omalle pankkitilille. Ainalainalta voi lainaa saada 50€ alkaen ja jopa 2000€. On tosin hyvä huomata se, että Ainalaina saattaa vaatia lainaajaa hankkimaan takauksen, kun oma lainattu summa ylittää jonkun rajan ennen 2000€. Ainalainalta voi saada lainaa, jos ikää on yli 21 vuotta.

Myös isoista lainoista lainapäätöksiä heti

Omalaina poikkeaa parilla tavalla monista muista firmoista, joiden kautta on mahdollista saada lainapäätös heti. Ensimmäinen on se, että tämä paikka ei itseasiassa myönnä lainaa itse vaan sen sijaan, se kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen ja pyrkii sitten hankkimaan tuohon lainahakemukseen tarjouksia. Toinen eroavaisuus Omalainan ja monien muiden firmojen välillä on se, että täältä voi saada jopa todella isoa lainaa netin avulla: jopa 60 000€ lainat onnistuvat Omalainan avulla.

Vaikka Omalaina ei siis myönnäkään suoraan lainaa itse ja tarjoaa mahdollisuuden hakea jopa todella isoja lainoja, niin kertoo se, että se pystyy antamaan lainapäätöksiä heti hakijan hakemukseen. Kokonaisuudessa Omalaina voi hankkia lainatarjouksia jopa yli 30 eri taholta, jotka myöntävät luottoja.

Vaikka Omalainan kanssa voikin siis saada lainapäätöksen heti, niin on hyvä huomata se, että sen toimintamallista johtuen, lainattuja rahoja ei monesti saa yhtä nopeasti omalle pankkitilille kuin esimerkiksi suoraan pikalainoja tarjoavilta tahoilta. Omalaina soveltuukin erityisen hyvin tilanteisiin, joissa haluaa selvittää nopeasti sen, että pystyykö saamaan lainaa ja millä ehdoilla, mutta joissa ei kuitenkaan tarvitse lainaa itselle ihan heti.

Omalainan kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajaa. Mikäli mikään Omalainan tarjoamista lainatarjouksista ei miellytä, niin ei lainaa luonnollisestikaan tarvitse nostaa. Lainapäätösten hakeminen Omalainalta on ilmaista. Alaikäraja lainan hakemiselle Omalainan kanssa on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Omalainan kanssa.

Lainapäätöksiä heti myös täältä

Omalainan tapaan myös Freedomrahoitus kilpailuttaa lainahakemuksia. Ja myös tämän palvelun kautta voikin olla hyvät mahdollisuudet löytää erityisen halpa laina, josta vieläpä saa lainapäätöksen heti. Joskin niin, että lainaa hakiessa annetut tiedot pitää vielä lähtökohtaisesti varmistaa. Freedomrahoituksen kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja jopa 60 000€. Alaikäraja Freedomrahoituksella on 20 vuotta. Kokeile nyt Freedomrahoitusta.