Lainavertailut – Kokemuksien perusteella parhaat lainavertailut

Lainavertailua tekevien palveluiden kautta voi yrittää etsiä nopeasti ja helposti lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Tuo voi tietysti auttaa esimerkiksi halvimman lainan löytämisessä. Lainavertailujen laadussa on kuitenkin jonkin verran vaihtelua, eikä välttämättä ole helppo tietää, että mikä on itselle paras lainavertailu. Alla on lyhyesti esiteltynä tämän sivun kirjoittajan kokemusten perusteella parhaat lainavertailut.

Paras lainavertailu – Omalaina

Omalaina voi tehdä lainavertailua kattavasti hyvien lainapalveluiden kesken. Kun tuohon yhdistetään se, että kokemusteni perusteella tämän palvelun kautta on hyvät mahdollisuudet löytää jopa heti edullista lainaa, niin nostan Omalainan tätä kirjoittaessa parhaaksi lainavertailuksi.

Omalaina, kuten yksikään muukaan tällä sivulla listattua lainavertailu, ei veloita siitä, että hakee lainatarjouksia tai pakota ottamaan vastaan lainaa, jos ei löydä mitään itseä kiinnostavaa.

Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Omalaina ei vaadi vakuuksia, rekisteröitymistä tai esimerkiksi takaajaa. Omalainaa voi kokeilla, jos on täysi-ikäinen. Kokeile nyt Omalainaa.

Mukavan helppo lainavertailu – Rahalaitos

Rahalaitoksella on kokemusteni perusteella pari isoa vahvuutta. Noista ensimmäinen on se, että Rahalaitoksen käyttöliittymä on erittäin miellyttävä ja toinen on se, että Rahalaitoksen kautta näkee lainapäätökset mukavan selkeässä muodossa. Rahalaitosta käyttäessä voi tehdä lainavertailua jopa 70 000 euroon asti, eli tämän palvelu voi soveltua hyvin esimerkiksi järjestelylainan etsimiseen. Rahalaitoksen alaikäraja on 20 vuotta. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Miellyttävä – Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitusta käyttäessä hommat vain tuntuvat toimivan todella helposti, eli myös tämä palvelu voi olla hyvä valinta, kun haluaa vertailla lainoja. Freedom Rahoituksen kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Tämänkin vertailupalvelun alaikäraja on 20 vuotta. Testaa nyt Freedom Rahoitusta.

Hyvät mahdollisuudet löytää lainaa – Sambla

Erilaiset lainojen korkokatot ovat saaneet aikaan sen, että ainakin tätä kirjoittaessa voi netistä olla melko vaikea saada lainaa, ja ainakin mikäli itse törmää tuohon ongelmaan, niin kannattaa harkita Samblan lainavertailua. Samblan kautta näyttäisi nimittäin jostakin syystä olevan korostuneen hyvät mahdollisuudet löytää lainatarjous.

On kuitenkin hyvä tietää se, että Sambla ei kokemusteni perusteella näytä lainatarjouksia heti, vaan sen sijaan sieltä halutaan ottaa yhteyttä ja kertoa mahdollisesta lainatarjouksesta. Samblan avulla voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroa. Hae nyt lainaa Samblan kautta.

Vinkki: Sambla voi olla hyvä palvelu myös yrityslainojen vertailuun.

Myös tämä lainavertailu toimii hyvin – Etua

Etua on kokemusteni perusteella selkeä ja helppokäyttöinen lainavertailu. Kun tuohon yhdistetään se, että Etuan kautta vaikuttaisi myös olevan varsin hyvät mahdollisuudet löytää verrattain järkevästi hinnoiteltua lainaa, niin voi myös Etua olla hyvä valinta lainavertailuksi. Tämän lainavertailun avulla voi etsiä lainaa 60 000 euroon asti. Testaa nyt Etuaa.

Ei valittamista – Lendo

Lendossa ei kokemusteni perusteella ole mitään erityisen hehkuttamisen arvoista, mutta se on kuitenkin kaikkinensa hyvin toimiva lainavertailu. Lendon avulla voi etsiä lainaa 500€–60 000€ ja hakea maksuaikaa vuodesta alkaen ja enintään 15 vuotta. Lendon kautta voi mahdollisesti löytää lainaa, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Kokeile nyt Lendoa.

Minkälaisten lainojen vertailuun yllä listatut lainavertailut soveltuvat? Esimerkiksi kulutusluottojen ja yhdistelylainojen. Joissakin tapauksissa lainavertailuissa saattaa olla mukana myös pikavippejä, ja on mahdollisesti hyödyllistä tietää se, että käytännössä nykyään monet kulutusluotot ovat niin nopeasti ja helposti haettavia, että ne muistuttavat vahvasti pikavippejä.

Ovatko lainavertailut luotettavia? Kokemusteni perusteella ovat. On myös hyvä tietää, että monien tunnetuimpien lainavertailuiden taustalla on isoja yrityksiä: hiljattain esimerkiksi Oikotie-palvelun ostanut Schibsted pyörittää Lendoa ja Etuan taustalla on Alma Media.