Osamaksujen yhdistäminen – Liikaa osamaksuja? Etsi edullista lainaa niiden pois maksamiseen

Onko sinulla liikaa osamaksuja? Tuossa tapauksessa osamaksujen yhdistäminen voi olla hyvä ratkaisu. Osamaksujen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että otetaan edullinen ja sopivan pituisen laina-ajan laina, jolla osamaksut maksetaan pois. Tuota otettua lainaa sitten lyhennetään sen maksuaikataulussa. Voit etsiä alla olevalla lomakkeella edullista lainaa osamaksujen yhdistämiseen 1000 eurosta alkaen.

Etsi lainaa, jolla yhdistää osamaksut

Tällä lomakkeella voi hakea osamaksujen yhdistämiseen laina-aikaa vuodesta alkaen ja jopa 15 vuotta. Hakulomakkeen avulla voi siis saada helpotusta jopa varsin haastavaan tilanteeseen osamaksujen kanssa. Voit etsiä lainaa osamaksujen yhdistelyyn ilman sitoutumispakkoa, eli jos et löydät omaan mieleen riittävän edullista lainaa, niin ei mitään lainaa tarvitse ottaa. Hakulomake on toteutettu yhteistyössä Saluksen, jonka lainabrändi Rahoitu on, kanssa.

Muita järkeviä paikkoja hakea lainaa osamaksujen yhdistämiseen

Kaikki yllä olevan listan lainapalvelut pyrkivät kilpailuttamaan hakijan lainahakemuksen. Tuo voi auttaa erityisen hyvän lainan löytämisessä, ja mikäli itselle sopivaa lainaa ei löydy, niin ei mitään mahdollisesti tarjottavaa lainaa tarvitse ottaa vastaan.

Hyvä muistaa osamaksuja yhdistäessä

Mikäli nykyisellään on aivan liikaa osamaksuja ja on vaikea selvitä niiden lyhennyksistä, niin voi olla iso houkutus ottaa erityisen pitkän laina-ajan luotto osamaksujen pois maksamiseen. Yleensä ei kannata kuitenkaan ottaa kuin sen pituinen laina-aika kuin on pakko: kerryttäähän laina korkoa koko sen ajan, kun se on niin sanotusti avoinna.

Osamaksujen koroista

Mikäli haluaa yhdistää osamaksut, niin on ennen sen tekemistä hyvä selvittää osamaksujen korot. Tuo johtuu siitä, että niissä voi olla jopa todella paljon vaihtelua. On nimittäin esimerkiksi jopa korottomia osamaksuja, mutta sitten toisaalta on myös osamaksuja, joiden korot voivat olla jopa korkeampia kuin pikavippien! Tuo johtuu siitä, että lainojen korkoja säännellään ainakin tätä kirjoittaessa tiukemmin kuin osamaksujen.

Kun olet selvittänyt omien osamaksujen korot, niin on hyvä pohtia sitä, että onko tarvetta yhdistää kaikki osamaksut, vai vaikkapa vain ne, joiden korot ovat korkeampia kuin osamaksujen yhdistelyyn mahdollisesti löydettävän lainan.

Haluatko samalla yhdistää myös muita luottoja?

Monella, jolla on liikaa osamaksuja, on myös muita avoimia luottoja. Tuossa tapauksessa voi olla hyvä idea yrittää hakea sellainen laina, jolla maksaa kerralla pois kaikki turhan kalliit tai muuten epämukavat luotot. Tuohon tarkoitetukseen tarkoitetut lainat tunnetaan esimerkiksi nimellä järjestelylaina.