Hae lainaa pankkitunnuksilla – Pikavippi heti pankkitunnuksilla (2019)

Netistä ei ole pelkästään mahdollista hakea lainaa pankkitunnuksilla, vaan on jopa hyvin lähelle mahdotonta saada lainaa heti tilille ilman pankkitunnuksia. Mikäli lainan hakemisen pankkitunnuksilla haluaa yhdistää siihen, että lainatut rahat myös saa mahdollisimman nopeasti omalle tilille, niin on syytä valita pikavipin tyylinen laina.  Näitähän on tietysti netti pullollaan, joten alla vain viisi harkitsemisen arvoista vaihtoehtoa niihin tilanteisiin, kun haluaa lainapäätöksen pelkästään pankkitunnuksien avulla. Vaihtoehdot on pyritty valitsemaan niin, että niitä olisi mahdollisimman helppo käyttää ja niiltä saisi lainan mahdollisimman nopeasti tilille. Eli muut asiat kuten korot ovat olleet toissijaisia valintaperusteita.

Lainaa pankkitunnuksilla täältä:

Ekstraluotolta voi saada 2100 euron kokoisen joustoluoton, jota voi sitten käyttää oman makunsa mukaan, eli nostaa vaikka 500 euroa tilille. Täältä vaikuttaa olevan erityisen helppoa hakea lainaa ja lainapäätöksiä tehdään normaalisti kello 22 asti. Ikärajana tämän paikan lainoilla on 21 vuotta. Alempana pari ehdotusta, joista myös nuoremmat voivat saada lainaa pankkitunnuksien avulla. Hae nyt lainaa Ekstraluotolta.

Myös tästä paikasta helppoa hakea lainaa:

Limiitti-sivustoltakin on helppo hakea pikavippi pankkitunnuksilla. Tästä palvelusta saa joko 500€ tai 2000€ luottorajan, mutta lainaa voi uutena asiakkaana ottaa vaikkapa vain 100 euroa. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Täältä voi saada lainapäätöksen 24/7, mutta ensimmäinen laina maksetaan tilille vain aikavälillä 07 – 23. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Lainaa heti pankkitunnuksilla

Kokemuksen perusteella Ferratumilta voi saada lainaa käytännössä heti pankkitunnuksilla. Ensin antaa firmalla muutamat perustiedot ja sitten luottokartoitus tehdään pankkitunnuksien tukemana. Ja jos hommat on kunnossa, niin laina siirretään yleensä käytännössä heti hakijan pankkitilille. Heti rahaa voi saada täältä esimerkiksi Nordeaan. 

Ferratum myöntää ensimmäisiä lainoja heti arkisin kello 20 asti ja viikonloppuisin kello 17 asti. Jatkolainat onnistuvat kellon ympäri. Lainaa pankkitunnuksilla Ferratumilta voi saada nopeasti 1 - 2000€. Alaikäraja Ferratumilta lainaamiselle on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Korotonta pikavippiä pankkitunnuksilla

Blue Financen kautta voi saada uutena asiakkaana 100 - 300€ korottoman pikavipin pankkitunnuksien avulla. Laina-aikaa tuolle korottomalle pikavipille saa lähtökohtaisesti 14 päivän verran. Alaikäraja kyseiselle pikavipille on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ja täältäkin laina helposti tilille:

Myös Credit24:ltä on oikein helppoa hakea lainaa. Lainaa täältä voi saada 50€ - 4000€, mutta luultavasti uusille asiakkaille ei myönnetä tuon välin yläpäästä löytyviä lainasummia. Lainaa täältä saa haettua, jos ikää on vähintään 19 vuotta. Credti24:llä on juuri nyt erikoistarjouksena uusille asiakkaille se, että ensimmäisen lainakuukauden saa täysin ilman korkoja ja kuluja (tarkista aina tarjouksen voimassaolo ennen lainan nostamista!). Hae nyt lainaa Credit24:ltä.