Lainaa heti pankkitunnuksilla – Pikavippi pankkitunnuksilla (2021)

Netistä ei ole pelkästään mahdollista hakea lainaa pankkitunnuksilla, vaan on jopa hyvin lähelle mahdotonta saada lainaa heti tilille ilman pankkitunnuksia. Mikäli lainan hakemisen pankkitunnuksilla haluaa yhdistää siihen, että lainatut rahat myös saa mahdollisimman nopeasti omalle tilille, niin on syytä valita pikavipin tyylinen laina. Tällä sivulla onkin esiteltynä lainapaikkoja, joilta voi hakea pikavippiä pankkitunnuksilla.

Uusi pikavippi pankkitunnuksilla

Uusia pikavippejä ei enää juurikaan ilmesty, ja vielä vähemmän syntyy niitä uusia vippejä, joita voisi hakea ihan vaan pankkitunnuksilla. Taskulaina on kuitenkin tuohon mukava poikkeus: tätä 100€–300€ euron pikavippiä voi nimittäin hakea todella helposti pankkitunnuksilla. Lisäksi tämä pikavippi vaikuttaa myös muuten varsin hyvältä. Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt Taskulainaa.

Tästä paikasta on helppoa hakea lainaa pankkitunnuksilla

Limiitti-sivustolta on helppo hakea pikavippi pankkitunnuksilla. Tästä palvelusta voi saada 2000€ luottorajan, mutta lainaa voi uutena asiakkaana ottaa vaikkapa vain 300 euroa. Lainaa täältä voi saada, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Täältä voi saada lainapäätöksen 24/7, mutta ensimmäinen laina maksetaan tilille vain aikavälillä 07 – 23. Jatkossa sitten omalta luotolta voi tehdä nostoja myös yöllä. Hae nyt lainaa Limiitiltä.

Lainaa heti pankkitunnuksilla

Blue Financelta voi saada pikalainan muodossa olevaa lainaa pankkitunnuksilla. Blue Financen pikalainan, jota kutsutaan Arkilainaksi, lainasumma on lähtökohtaisesti 300 euroa, mutta sitä voi saada jo 100 eurosta alkaen ja 500 euroon asti. Alaikäraja Blue Financen lainalla on 18 vuotta. Kokemusteni perusteella Blue Financelta voi saada lainan heti esimerkiksi Nordeaan (lisää tuohon soveltuvia paikkoja). Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lisää paikkoja, joista voi saada lainaa verkkopankkitunnuksilla

Hyvä huomata: Kaikista näistä listan paikoista pitäisi voida saada pankkitunnuksilla lainaa vähintään 1000 euroon asti, ehkä myös tuota enemmän. Mikäli kuitenkin hakee kovin isoa luottoa, niin voi olla, että halutaan muutakin kuin verkkopankkitunnuksien käyttämistä.

Etsinnässä isompi laina?

Pelkillä pankkitunnuksilla voi olla hyvin vaikea tai jopa mahdoton saada isoa lainaa. Mikäli kuitenkin haluat isomman lainan jopa varsin helposti sekä nopeasti, niin voi Freedom Rahoitus olla hyvä valinta. Tämän palvelun avulla voi nimittäin saada lainatarjouksia jopa 60 000 euroon asti ihan vaan täyttämällä lyhyen hakemuksen, ja vasta sitten, jos valitsee jonkin mahdollisesti saaduista lainatarjouksista, niin pitää lainapäätöksen kannalta oleelliset tiedot todistaa oikeiksi. Tuo todistaminenkin onnistuu onneksi varsin helposti netin kautta.

Freedom Rahoitusta voi käyttää, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae lainaa Freedom Rahoituksen kanssa.

Minkä pankkien verkkopankkitunnuksilla voi saada lainaa?

Tuossa voi olla hieman vaihtelua eri lainafirmojen välillä, mutta yleisesti ottaen lainapalvelut hyväksyvät kaikkien suurimpien pankkien pankkitunnukset. Eli, jos on tunnukset esimerkiksi Nordeasta, Osuuspankista tai vaikkapa S-pankista tai Danske Bankista, niin pitäisi voida saada lainaa pankkitunnuksilla. Lisäksi myös monien muiden pankkien tunnukset toimivat usein. On kuitenkin hyvä tiedostaa se, että tietyn pankin tunnuksien toimiminen ei takaa sitä, että laina siirtyisi heti kyseisen pankin tilille.

Positiivista on taas sitten se, että lähtökohtaisesti ei ole merkitystä sillä, että onko käytössä perinteinen tunnuslukutaulukko vaiko matkapuhelimen kautta toimiva tunnuslukuohjelma. Molempien noiden avulla pitäisi voida saada lainaa.

Miksi nykyään on selkeästi aiempaa vähemmän paikkoja, jotka myöntävät lainaa pankkitunnuksilla?

Tuo johtuu siitä, että lainojen korkokatot ovat saaneet lainafirmat aiempaa varovaisemmiksi lainojen myöntämisen suhteen. Eli, kun ennen lainojen korkeammat korot mahdollistivat sen, että monet lainafirmat uskalsivat lainata rahaa jopa todella helpolla hakemuksella, niin haluaa nykyään aiempaa useampi lainafirma tehdä aiempaa tarkempaa taustatietojen keräämistä hakijoiden suhteen. Onneksi kuitenkin siis edelleen on joitakin paikkoja, joista voi saada lainaa verkkopankkitunnuksille – toivottavasti näin on myös jatkossa.