Paras pikavippi 2019 – TOP 5 Pikavipit vuodelle 2019, lainaa helposti ja nopeasti

Olen tälle listalle nostanut mielestäni vuoden 2019 parhaat pikavipit – ja näistä tietysti ykkönen on se mielestäni ”kaikista paras”. On kuitenkin hyvä huomata, että näillä vipeillä on hieman eri vahvuuksia, eli oma suosikkini ei välttämättä ole kaikille lopulta se paras valinta.

Paras pikavippi 2019 - Ostosraha

Ostosrahan kautta voi saada helposti ja nopeasti lainaa 400 – 10 000€. Tämän paikan vahvuutena on erityisesti se, että lainaa voi saada pikavipiksi varsin kattavasti eri summilla sekä se, että lainojen korot ovat verrattain matalat. Lisäksi vahvuutena voi pitää selkeitä kuukausittaisia maksueriä ja haluttaessa pitkiä laina-aikoja. Lainaa Ostosrahalta voi saada, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Ostosrahalta.

Toisiksi paras vaihtoehto – Ferratum

Kun nopeus ratkaisee, niin voi Ferratumia suositella erityisen vahvasti pikavippiä hakeville. Täältä voidaan myöntää erittäin nopeasti 2000€ lainarajalla oleva joustoluotto-muodossa tarjottu pikavippi. Tuolta lainarajalta pystyy nostamaan lainaa 1 eurosta alkaen. Sen lisäksi, että Ferratum voi myöntää lainan nopeasti, niin voi siltä monesti myös saada nostetut lainarahat käytännössä heti omalle pankkitilille. Lisäksi Ferratumin vahvuutena voi vielä pitää sitä, että se tarjoaa ainakin nyt tätä tekstiä kirjoittaessa uusille asiakkaille ensimmäisen noston luotolta ilman nostopalkkiota ja alkuun 30 päivän verran korotonta laina-aikaa. Ferratumin alaikäraja on 21 vuotta. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Kolmas vaihtoehto – Suomilimiitti

Suomilimiitillä ja Ferratumilla on selkeästi samoja piirteitä. Myös Suomilimiitiltä voidaan myöntää uudelle lainaajalle 2000€ rajalla oleva joustoluotto ja myös täältä voi saada ensimmäisen nostetun lainan ilman nostopalkkiota sekä korotonta laina-aikaa alkuun. Tässä mielessä onkin pitkälti makuasia, että haluaako valita Suomilimiitin vai Ferratumin. Tätä korostaa vielä entisestään se, että myös Suomilimiitin alaikäraja on 21 vuotta. Suomilimiitin joustoluotolta voi nostaa lainaa 10 eurosta alkaen. Hae nyt lainaa Suomilimiitiltä.

Neljäs hyvä valinta – Credit24

Credit24:n etuna kahteen edellä mainittuun paikkaan verrattuna on se, että täältä voidaan myöntää lainan hakijalle jopa 4000€ joustoluotto. Lisäksi ehkä joku voi pitää etuna sitä, että täältä on mahdollista saada lainaa jo 19 vuotiaana. Credit24 on vähän vaihdellut sen uusille asiakkaille suunnattuja tarjouksia, mutta ainakin nyt tätä tekstiä rustatessa se tarjoaa uusille lainaajille alkuun kuukauden verran korotonta laina-aikaa. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Viides hyvä pikavippi – Everyday

Everyday on osa samaa yritystä kuin Ostosraha, mutta toimii hieman eri periaatteella. Täältä nimittäin voidaan myöntää hakijalle 2000€ luottorajalla varustettu joustoluotto. Varsin tavallinen pikavippimesta siis tässä mielessä. Se miksi nostin tämän kuitenkin tälle listalle on se, että täällä on hyvät ominaisuudet sille, että voi helposti asettaa itselleen rajat sille, paljonko luottoa voi nostaa kuukaudessa – eli esimerkiksi niin, että vaikka luottorajalla olisi tilaa 1500€ euroa, niin pystyy itselle nostamaan vaikka vain 200€. Hae nyt lainaa Everydayltä.

Yleiset vaatimukset listalle pääsemiseen:

Voidakseen päästä tälle listalle vaadittiin kaikilta pikavipeiltä tiettyjä ominaisuuksia. Näistä ensimmäinen oli se, että rahaa piti oikeasti voida saada nopeasti kyseisestä lainapaikasta ja mieluiten vieläpä käytännössä heti. Toinen kohta ja edelliseen osittain liittyvä oli se, että pikavippi piti olla mahdollista saada ilman liitteitä – noiden vaatiminen on asia, joka ainakin omalla kohdallani aiheuttaa helposti ärsytystä. Kolmas kohta oli puolestaan se, että lainan piti olla oikeasti aika monien saatavilla: Jotkut firmat ovat tällä hetkellä varsin kitsaita antamaan lainaa sitä hakeville, enkä halunnut nostaa näitä listalle. Ja vielä neljäntenä sen piti olla mahdollista, että pikavippistä saa laskun sähköpostilla – tämä on pikavippiä hakiessa monille melko tärkeä ominaisuus, sillä omaan perinteiseen postilaatikkoon ei haluta usein ikävältä tuntuvaa postia.