Parhaat pikavipit 2021 – Valitse itselle paras pikavippi näistä hyvistä vaihtoehdoista

Olen tälle sivulle listannut mielestäni vuoden 2021 parhaat pikavipit. Listattuja pikavippejä on useampi esimerkiksi sen takia, että parhaiden pikavippien laadussa ei ole valtavia eroja ja lisäksi voi tietysti olla, että tämä sivun kirjoittajan mielestä paras pikavippi ei ole sitä jokaisen lukijan mielestä. Tuo jälkimmäinen asia voi liittyä esimerkiksi siihen, minkälaista lainasummaa etsii.

Paras pikavippi on Arkilaina

Blue Financen tarjoama Arkilaina on mielestäni tämän hetken paras pikavippi. Tästä vipistä tekee erityisen hyvän esimerkiksi se, että sen voi saada nopeasti ja helpolla hakemuksella. Lisäksi se on edullisimmillaan moniin vanhoihin vippeihin verrattuna jopa halpa. Arkilainasta voi myös olla varsin hyvät mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös – tämä on iso ero verrattuna moneen muuhun 2021 pikavippiin.

Blue Financen Arkilainaa voi hakea 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa, ja sitä voidaan myöntää täysi-ikäisille hakijoille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainaesimerkki: Jos hakisi Blue Financelta lainaa 400 euroa, eikä valitsisi lisämaksullisia palveluita lainalle, niin pitäisi lainasta 4 kuukauden laina-ajalla maksaa yhteensä takaisin 415,30€. Tässä tapauksessa lainan todellinen vuosikorko olisi 16,00%, eli aiempiin pikavippeihin verrattuna erittäin pieni.

Vippi – lainaa nopeasti sekä helposti

Vippi ei ehkä anna lainaa ihan niin monille hakijoille kuin Blue Finance, mutta tällä on tiettyjä muita erityisvahvuuksia. Näistä ensimmäinen on se, että tästä paikasta voi saada lainaa heti ainakin 2000€ verran (uuden asiakkaan minimi on 300€) ja toinen on se, että jos Vipille avaa joustoluoton, niin on siltä kokemusteni perusteella erittäin helppoa sekä nopeata nostaa lainaa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Esimerkki Vipin hinnoittelusta: 800e laina 2 vuoden laina-ajalla, kuukausierä 47€, 24*47€ = 1128€.

Taskulaina – positiivinen yllätys

Taskulaina on pikavippi, josta moni ei ehkä välttämättä ole edes kuullut. Tuo saattaa kuitenkin muuttua pian, sillä Taskulainan pikavippi vaikuttaa todella hyvältä. Tätä pikavippiä on nimittäin esimerkiksi todella helppo hakea ja lisäksi lainapäätöksen voi saada oikeastaan heti. Taskulainan pikavipin vahvuutena on vielä myös esimerkiksi se, että sille saa lainasummiin suhteutettuna ihan kivasti laina-aikaa.

Taskulainan vippiä voi hakea 100€–300€, ja alaikäraja sen hakemiseen on 20v. Hae nyt Taskulainan pikavippiä.

Esimerkki Taskulainalta: 100e lainasta pitäisi maksaa takaisin noin 108,3€.

Saldo – heti jopa 10 000 euron pikavippi

Saldokin voi olla hyvä valinta lainapaikaksi. Tätä lainapalvelua kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa mahdollisimman nopeasti pikavipiksi jopa erittäin ison lainan. Saldolta voi nimittäin saada luottoa heti peräti 10 000 euroon asti. Lisäksi kivaa on se, että kyseistä luottoa hakiessa voi valita haluavansa jopa usean vuoden maksuajan. Saldolta pitäisi olla ihan OK mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Lainaesimerkki Saldolta: 7000 euron laina 3 vuoden ja 1 kuukauden laina-ajalla voisi tarkoittaa 249€ kuukausierää. 37*249€ = 9213€. Tämä ja ylempänä näkyvät esimerkit poimittiin sivun päivityksen yhteydessä.

Hyvä iso pikalaina

Fixuran pikavippiä voi hakea 4000 eurosta alkaen ja jopa 20 000 euroa. Se voi siis soveltua hyvin isomman vipin tarpeeseen.

Fixuran pikavipin suurimpana erityisvahvuutena voi pitää sen pikavipiksi varsin halpoja korkoja, jotka voivat muuttuu vielä halvemmiksi, jos lyhentää nostettua lainaa ajallaan. Toinen tämän pikavipin mahdollinen erityisvahvuus on sen jopa pitkät laina-ajat: Fixuran pikavipille voi saada maksuaikaa jopa 7 vuotta.

Fixuran vipin mahdollisesti heikompi puoli on se, että sitä ei lähtökohtaisesti voi saada omalle pankkitilille yhtä nopeasti kuin vaikkapa Blue Financen pikavippiä. Lisäksi on hyvä huomata se, että jos hakijalla on useampi kulutusluotto, niin voi se varsin mahdollisesti estää tämän vipin saamisen. Alaikäraja tällä pikalainalla on 21 vuotta. Hae nyt Fixuran lainaa.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja kokeiltavaksi

Varsinaisten pikavippien tarjonta on käynyt heinäkuussa 2020 voimaan tulleen ja joulukuussa 2020 jatketun pikavippien uuden väliaikaisen korkokaton myötä varsin suppeaksi, ja mikäli et löytänyt yltä kiinnostavaa vaihtoehtoa, niin haluat ehkä tutustua näihin seuraaviin paikkoihin. Monet niistä eivät ole yhtä nopeita kuin ylempänä mainitut, mutta toisaalta niiltä / niiden kautta voi monesti löytää halvempaa ja isompaa lainaa.

Tyypillisiä asioita, jotka mielestäni tekevät pikavipistä hyvän:

  • Lainaa on mahdollista saada nopeasti
  • Lainaa voi hakea helposti ilman liitteitä
  • Korot ovat ainakin pikavipiksi verrattain matalat
  • Tarjolla on sopivan pituisia laina-aikoja
  • Lainalasku on mahdollista saada sähköpostilla
  • Kyseessä on selkeä lainapalvelu

Paras pikavippi perustuu kokemuksiin

Tämän sivun ykköseksi nostetun pikavipin suosittelu perustuu sivun kirjoittajan kokemuksiin. Voi tietysti olla niin, että ihmisillä on lainapalveluista erilaisia kokemuksia.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Ovatko pikavipit nykyään aiempaa parempia?

Ovat. Tuohon on kaksi selkeää perustetta: pikavippien korot ovat nykyään aiempaa halvempia ja lisäksi pikavippien lainasummat ovat laajentuneet.

Mitä on hyvä tiedostaa ennen kuin hakee pikavippiä?

Ainakin se, että samalla kun pikavipit ovat muuttuneet aiempaa halvemmiksi, niin on niitä myös alettu myöntämään aiempaa harvemmille. Tuo ei tarkoita sitä, että pikavippiä olisi mahdotonta saada, mutta kannattaa varautua siihen, että pitää ehkä kokeilla paria eri lainapaikkaa ennen kuin saa lainaa.

Onko pikavippifirmoilla hyvä asiakaspalvelu?

Tuossa on tietysti hieman vaihtelua, mutta omien kokemusteni perusteella vähintäänkin suurimmalla osalla on. Yleensä nimittäin vippifirmojen asiakaspalvelu on sähköpostitse nopeata ja auttavaista.