Paras pikavippi 2021 – talven 2021 parhaat pikavipit, lainaa helposti ja nopeasti

Olen tälle listalle nostanut mielestäni vuoden 2021 parhaat pikavipit – ja näistä tietysti ykkönen on se mielestäni ”kaikista paras”. On kuitenkin hyvä huomata, että näillä vipeillä on hieman eri vahvuuksia, eli oma suosikkini ei välttämättä ole kaikille lopulta se paras valinta.

Paras pikavippi 2021 esittelyssä

Blue Financen Arkilaina on mielestäni tämän hetken paras pikavippi. Tästä kyseisestä vipistä tekee erityisen hyvän esimerkiksi se, että se on oikeasti hyvät mahdollisuudet saada: monelta muulta lainafirmalta on tällä hetkellä todella vaikea saada lainaa. Lisäksi Blue Finance on esimerkiksi parhaimmillaan erittäin nopea ja helppo lainapaikka, ja siltä voikin monesti saada pikavipin heti tilille. Blue Financen vahvuutena on myös se, että siltä voi nykyään saada jopa halvan pikavipin.

Blue Financelta voi hakea lainaa 100 eurosta alkaen ja enintään 500 euroa, ja se voi myöntää lainaa täysi-ikäisille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainaesimerkki: Jos hakisi Blue Financelta lainaa 400 euroa, eikä valitsisi lisämaksullisia palveluita lainalle, niin pitäisi lainasta 4 kuukauden laina-ajalla maksaa yhteensä takaisin 418,20€. Tässä tapauksessa lainan todellinen vuosikorko olisi 14,50%, eli aiempiin pikavippeihin verrattuna erittäin pieni.

Vippi – lainaa nopeasti sekä helposti

Vippi ei ehkä anna lainaa ihan niin monille hakijoille kuin Blue Finance, mutta tällä on tiettyjä muita erityisvahvuuksia. Näistä ensimmäinen on se, että tästä paikasta voi saada lainaa heti ainakin 2000€ verran (uuden asiakkaan minimi on 300€) ja toinen on se, että jos Vipille avaa joustoluoton, niin on siltä kokemusteni perusteella erittäin helppoa sekä nopeata nostaa lainaa. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Taskulaina – positiivinen yllätys

Taskulaina on pikavippi, josta moni ei ehkä välttämättä ole edes kuullut. Tuo saattaa kuitenkin muuttua pian, sillä Taskulainan pikavippi vaikuttaa todella hyvältä. Tätä pikavippiä on nimittäin esimerkiksi todella helppo hakea ja lisäksi lainapäätöksen voi saada oikeastaan heti. Taskulainan pikavipin vahvuutena on vielä myös esimerkiksi se, että sille saa lainasummiin suhteutettuna melko pitkän laina-ajan.

Taskulainan vippiä voi hakea 300€–600€, ja alaikäraja sen hakemiseen on 20v. Hae nyt Taskulainan pikavippiä.

Saldo – heti jopa 10 000 euron pikavippi

Saldokin voi olla hyvä valinta lainapaikaksi. Tätä lainapalvelua kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa mahdollisimman nopeasti pikavipiksi jopa erittäin ison lainan. Saldolta voi nimittäin saada luottoa heti peräti 10 000 euroon asti. Lisäksi kivaa on se, että kyseistä luottoa hakiessa voi valita haluavansa jopa usean vuoden maksuajan. Saldolta pitäisi olla ihan OK mahdollisuudet saada lainaa, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Lisää mahdollisia lainapaikkoja kokeiltavaksi

Varsinaisten pikavippien tarjonta on käynyt heinäkuussa 2020 voimaan tulleen ja joulukuussa 2020 jatketun pikavippien uuden väliaikaisen korkokaton myötä varsin suppeaksi, ja mikäli et löytänyt yltä kiinnostavaa vaihtoehtoa, niin haluat ehkä tutustua näihin seuraaviin paikkoihin. Monet niistä eivät ole yhtä nopeita kuin ylempänä mainitut, mutta toisaalta niiltä / niiden kautta voi monesti löytää halvempaa ja isompaa lainaa.

Suositukset perustuvat kokemuksiin:

Omaan varsin kattavasti kokemuksia eri pikavipeistä, ja jotta lainapalvelu pääsi tämän sivun kärkisijoille, niin piti omien kokemusteni kyseisestä lainapaikasta tai sen rinnakkaispalvelusta olla erittäin hyviä. Alla on hieman lisätietoa siitä, mitä pidin tärkeinä kriteereinä, kun pohdin sitä, mitkä ovat vuoden 2021 parhaita pikavippejä.

Yleiset vaatimukset TOP-listan kärkisijoille pääsemiseen:

Voidakseen päästä esitellyksi korkealle paikalla tälle sivulle vaadittiin pikavipeiltä tiettyjä ominaisuuksia. Näistä ensimmäinen oli se, että rahaa piti oikeasti voida saada nopeasti kyseisestä lainapaikasta ja mieluiten vieläpä käytännössä heti. Toinen kohta ja edelliseen osittain liittyvä oli se, että ainakin jonkin kokoinen pikavippi piti olla mahdollista saada ilman liitteitä – niiden vaatiminen on asia, joka ainakin omalla kohdallani aiheuttaa helposti ärsytystä. 

Kolmas kohta oli puolestaan se, että lainan piti olla oikeasti aika monien saatavilla: jotkin firmat ovat tällä hetkellä erittäin kitsaita antamaan lainaa sitä hakeville, enkä halunnut nostaa näitä listalle. Ja vielä neljäntenä sen piti olla mahdollista, että pikavippistä saa laskun sähköpostilla – tämä on pikavippiä hakiessa monille melko tärkeä ominaisuus, sillä omaan perinteiseen postilaatikkoon ei haluta usein ikävältä tuntuvaa postia.

Kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä

Ovatko pikavipit nykyään aiempaa parempia?

Ovat. Tuohon on kaksi selkeää perustetta: pikavippien korot ovat nykyään aiempaa halvempia ja lisäksi pikavippien lainasummat ovat laajentuneet.

Mitä on hyvä tiedostaa ennen kuin hakee pikavippiä?

Ainakin se, että samalla kun pikavipit ovat muuttuneet aiempaa halvemmiksi, niin on niitä myös alettu myöntämään aiempaa harvemmille. Tuo ei tarkoita sitä, että pikavippiä olisi mahdotonta saada, mutta kannattaa varautua siihen, että pitää ehkä kokeilla paria eri lainapaikkaa ennen kuin saa lainaa.

Onko pikavippifirmoilla hyvä asiakaspalvelu?

Tuossa on tietysti hieman vaihtelua, mutta omien kokemusteni perusteella vähintäänkin suurimmalla osalla on. Yleensä nimittäin vippifirmojen asiakaspalvelu on sähköpostitse nopeata ja auttavaista.