Pieni laina heti tilille – Hyviä paikkoja hakea netistä nopeasti pieni pikavippi (2021)

Johtuen pikavippien korkokatoista on nykyään paljon aiempaa vaikeampi saada netistä pieni laina. Onneksi se ei kuitenkaan ole ihan mahdotonta. Ja olla onkin suositeltuna paikkoja, joista tuon tyyppinen laina on mahdollista saada jopa heti omalle tilille.

Blue Finance – hyvät mahdollisuudet saada heti pieni pikavippi

Blue Financen erityisen hyvä puoli on se, että toisin kuin monet muut lainafirmat, niin se tuntuu antavan monille hakijoille lainaa. Verkkosivustonsa perusteella Blue Finance haluaa, että hakijat hakisivat siltä mieluiten 300 euron kokoista lainaa, mutta palvelun lainahakemuksen avaamalla huomaa, että siltä voi kuitenkin hakea lainaa myös esimerkiksi 100 euroa.

Suurin mahdollinen Blue Financelta haettavissa oleva lainasumma on 500 euroa. Blue Financelta voi hakea pikavippiä, jos on täysi-ikäinen. Kokemusteni perusteella Blue Financelta pystyy hakemaan lainaa ilman liitteitä, ja lisäksi tässä palvelussa on hyvää myös esimerkiksi se, että se voi maksaa pienlainan heti useiden eri pankkien tileille. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Lainasto – nyt pikavippiä 100 eurosta alkaen

Lainasto mahdollistaa tätä kirjoittaessa aiempaa pienemmän pikavipin hakemisen. Se nimittäin alensi hiljattain sen pikavipin pienimmän mahdollisen lainasumman 300 eurosta 100 euroon. Lainaston pikavippiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt Lainaston pikavippiä.

Vippi – parhaimmillaan erittäin nopea ja helppo lainapalvelu

Vipiltä ei saa haettua ihan niin pientä pikavippiä kuin Blue Financelta tai Lainastolta: täältä voi uutena asiakkaana hakea lainaa 300 eurosta alkaen. Se on kuitenkin onneksi tässä paikassa samaa kuin noissa kahdessa muussa lainapalvelussa, että lainaa voi saada jopa heti omalle tilille.

Lisäksi Vipiltä voi hakea lainaa todella helposti. Vipiltä voi olla ihan hyvät mahdollisuudet saada myönteinen lainapäätös, jos ikää on vähintään 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Saldolimiitiltä lainaa alkaen 300 euroa tai 100 euroa

Saldolimiitin sivustolta ei voi ihan varmaksi sanoa, että minkä verran lainaa siltä voi pienimillään saada. Toisaalta siellä puhutaan 100 eurosta, mutta sitten kuitenkin lainahakemuksen kohdalla minimi on 300 euroa.

Ilmeisesti homma kuitenkin toimii niin, että jos Saldolimiitillä ei ole avoinna lainatiliä, eli on uusi asiakas, niin on minimi 300 euroa, mutta sitten, jos on jo lainatili ja on nostanut siltä ainakin kertaalleen lainaa, niin on jatkossa minimi 100 euroa. Saldolimiitin lainaehtojen perusteella siltä voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen. Testaa nyt Saldolimiittiä.

Lisää paikkoja hakea pientä tai pienehköä lainaa netistä

Hyvä tiedostaa: Käytännössä on niin, että mitä isompi tietyltä lainapaikalta haettavissa oleva suurin mahdollinen lainasumma on, niin sitä heikommat mahdollisuudet sieltä on saada lainaa heti tilille. Onneksi kuitenkin melkein mistä tahansa netin lainapalvelusta voi nykyään saada lainaa jo noin viimeistään seuraavaksi arkipäiväksi, kunhan vaan tekee mahdollisesti vaadittavat asiat, jotta lainahakemus on lopullisesti hyväksytty.

Mistä pieni pikavippi kannattaa ottaa? Olettaen, että oma määritelmä “pienelle” on semmoinen, että kyseistä lainaa voi saada useammasta eri paikasta, niin on yleensä punnintaa hyvä tehdä ainakin kolmesta eri näkökulmasta. Ensimmäinen näkökulma on se, tarvitseeko lainan heti tilille, toinen on se, miten paljon maksuaikaa tarvitsee ja kolmas se, miten iso merkitys koroilla on.

Mikäli noista ylempänä mainitusta kohdista pätee se, että lainan tarvitsee heti, niin on oikeastaan ainoa valinta pikavippipaikka, eli esim. Blue Finance. Jos taas tarvitsee lainalle pidemmän, esimerkiksi vuoden, maksuajan, niin voi esimerkiksi vertailulistalta löytyvä Omalaina olla hyvä valinta. Omalaina voi myös olla hyvä valinta, jos lainan erityisen edullinen korko on tärkeä asia.