• You are here:
  • Home »

Maksa pikavipit kerralla pois ja katkaise pikavippikierre – vuoden 2020 suositukset

Fakta on se, että jos pikavippejä on ja ne haluaa maksaa kerralla pois, niin pitää yleensä jostain saada lisää rahaa. Järkevintä on luultavasti se, että pyrkii hankkimaan rahaa joko myymällä tarpeetonta omaisuutta tai sitten hankkimalla lisätuloja, mutta jos tuo ei onnistu ja haluaa edelleen eroon pikavipeistä, niin on ehkä syytä hakea isompi laina. Tuon tyyppisellä isommalla lainalla voi siten katkaista pikavippikierteen. Fiksuinta on ehkä se, että ainakin yrittää hakea tuon tyyppistä lainaa pankista, mutta sitä voi myös hakea netistä. Ja alla onkin tuohon suositeltuna 5 paikkaa tehdä se.

Omalaina – hae isompi laina, jolla maksat pikavipit pois

Omalainan avulla voi hakea lainaa jopa 60 000€ asti, joten se voi olla iso apu melko kovankin pikavippikierteen katkaisemiseen. Omalaina seuloo lainatarjouksia monelta eri palvelulta ja yrittää tuon kautta löytää hakijalla edullista lainaa. Eli juuri sen tyyppistä lainaa, jota tarvitaan silloin, jos haluaa eroon pikavipeistä. Omalainaa voi käyttää, jos ikää on ainakin 18 vuotta.

Omalainan kautta haettavalle lainalle voi saada pisimmillään laina-aikaa jopa 20 vuotta. Tuo 20 vuotta koskee vähintään 10 000€ kokoisia lainoja, ja vähintään 2000€, mutta alle 10 000€ lainoille pisin mahdollinen haettava laina-aika on 15 vuotta. Hae lainaa Omalainan avulla.

Esimerkki Omalainalta: lainasumman ollessa 10 000€ ja laina-ajan 5 vuotta, voisi kuukausieräksi muodostua 188€, ja tuossa tapauksessa laina kerryttäisi korkoja ja kuluja laina-ajalta 1280€. Esimerkki on viitteellinen.

Zmarta – katkaise pikavippikierre tämän palvelun avulla

Zmartan kautta voi hakea lainaa 1000€ – 60 000€, eli myös sen avulla voi lähtökohtaisesti hakea sen tyyppistä lainaa, jolla voi katkaista pikavippikierteen. Zmartan käyttämisen alaikäraja on 20 vuotta, yläikäraja 75 vuotta ja sen avulla voi hakea jopa 15 vuoden laina-aikaa. Kokeile nyt Zmartaa.

Etua – pienemmät lainat yhteen ja niistä eroon

Myös Etuan kanssa voi kätevästi etsiä lainaa, jolla voi yhdistää pikavipit ja muut pienemmät luotot ja sitten maksaa ne yhdellä kertaa pois. Etuan kautta voi hakea lainaa 500 eurosta alkaen ja 60 000 euroon asti, ja laina-aikaa sitä käyttäessä voi valita haluavansa vuodesta alkaen ja jopa 18 vuotta. Etua-palvelua voi kokeilla, jos ikää on ainakin 18 vuotta. Hae nyt lainaa Etuan kanssa.

Rahalaitos – hankkiudu eroon jopa 70 000 euron pikavipeistä

Rahalaitoksen kanssa pystyy hakemaan lainaa jopa 70 000€, eli sekin voi olla hyvä valinta, jos tarvitsee isomman lainan, jolla maksaa pikavipit pois. Rahalaitoksen avulla voi mahdollisesti saada lainaa, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Kokeile nyt Rahalaitosta.

Lendo – korvaa pikavipit fiksummalla lainalla

Myös Lendoa kannattaa harkita, jos etsii isompaa ja koroiltaan halvempaa lainaa, jolla kuittaa pikavipit pois. Sen avulla voi seuloa lainatarjouksia 500 – 60000€ lainahakemuksiin. Lendon alaikäraja on 18 vuotta. Kokeile nyt Lendoa.

Katso tarkasti mahdollisesti tarjotun lainatarjouksen ehdot

Kaikki tuossa ylempänä mainitut paikat kilpailuttavat hakijan lainahakemuksen. Eli ne siis voivat auttaa löytämään varsin halpaa lainaa. Tuo ei kuitenkaan ole automaatio, vaan joskus noiden kautta tarjottujen lainojen korot voivat olla jopa samaa luokkaa kuin pikavippien. Tuon tyyppisen lainan valinta ei toki monesti ole fiksua, ja onkin hyvä muistaa, että lainatarjousten hakeminen ei pakota lainan ottamiseen

Valitse realistinen kuukausierä

Pikavippikierteeseen havahdutaan yleensä siinä vaiheessa, kun rahat eivät riitä kaikkien pikavippien erien lyhentämiseen. Kun siis mahdollisesti ottaa lainan, jolla maksaa pikavipit pois, niin kannattaa toki yrittää valita semmoinen laina, jonka kuukausierästä pystyy oikeasti selviytymään. Ja noin siis vaikka tulisikin jotain yllättäviä kuluja, jotka on pakko hoitaa nopeasti. Muutenhan kohta pikavippikierre on vain korvaantunut isommalla lainakierteelle.

Tarvittaessa sulje pikavippitilit

Iso laina, jolla maksaa pikavipit pois voi monesti olla oikein hyvä idea. Sen suhteen on kuitenkin hyvä olla tietoinen siitä riskistä, että kun pikavipit on maksanut pois, niin on uusien pikavippien nostaminen vanhoilta lainatileiltä monesti todella helppoa. Ja jos siis pikavippien määrä on aiemmin aiheuttanut ongelmia, niin kannattaa vahvasti harkita sitä, että ottaa yhteyttä pikavippifirmojen asiakaspalveluun ja pyytää, että oma lainatili suljetaan.