Pikavippi 350€ – Suositellut paikat hakea 350 euron laina vuonna 2021

Vaikka pikavippien tarjonta onkin vähentynyt viime aikoina, niin on 350€ kokoinen laina siinä mielessä mukava, että sitä on mahdollista hakea ainakin parista eri paikasta. Alla näitä esittelyssä. Lisäksi alta löytyy varavaihtoehdoiksi paikkoja, joista voi hakea lähellä 350 euroa olevaa lainaa.

Lainasto – lainaa tasan 350 euroa

Lainastolta voi hakea helposti 350 euron kokoista pikavippiä, kun valitsee lainatuotteeksi sen pikavipin. Tuolle pikavipille saa 4 kuukauden maksuajan, jonka aikana lainaa lyhennetään kuukauden välein. Mikäli Lainastolta hakee 350€ pikavipin eikä valitse lisäpalveluita, niin pitäisi lainasta Lainaston kertoman mukaan maksaa kokonaisuudessaan takaisin 372,62 euroa. Eli korkokulut ovat varsin hillityt. Lainaston vippiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt Lainastolta lainaa.

Creditstar – selkeä 350€ vippi

Creditstarilta voi hakea 350e pikalainalle laina-aikaa 30 päivästä alkaen ja jopa 12 kuukautta. Tämä palvelu voi siis soveltua hyvin niin heille, jotka haluavat maksaa lainan pois nopeasti kuin myös heille, jotka haluavat maksaa sitä pois pienemmissä erissä.

Creditstarin tarjoamien laina-aikojen lisäksi sen vahvuutena on myös esimerkiksi se, että siltä lainaa hakiessa näkee kätevästi palvelun arviot kuukausieristä. Mahdollinen heikkous on sitten puolestaan esimerkiksi se, että Creditstar vaikuttaisi olevan vähemmän nopea lainapaikka kuin muut tällä sivulla mainitut.

Blue Finance– hae lainaa 300 tai 400€

Blue Finance näyttää myöntävän sen uutta arkilaina-nimistä lainaa varsin monille hakijoille. Käytännössä kyseinen laina on 100€–500€ euron pikavippi, jota voi hakea vaikka 300 tai 400 euroa, ja jolle voi saada 4 kuukauden laina-ajan. Arkilainaa voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldo – hae pikavippiä 300 tai 400€

Vaikka Saldolta ei ilmeisesti voi saada ihan tasan 350 euron lainaa, niin onnistu sieltä molemmista suunnista sitä lähellä oleva lainasumma: Saldolta voi sen sivuston perusteella hakea lainaa 300 tai 400 euroa. Noiden lainasummien pitäisi onnistua Saldon joustoluotolta. Voidakseen saada lainaa Saldolta on hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Taskulaina – lainaa enintään 300e

Taskulaina tarjosi aiemmin mahdollisuuden hakea 350 euron lainaa. Se kuitenkin on sittemmin leikannut suurinta tarjoamaansa lainasummaa, ja tätä päivittäessä Taskulainan tarjoama maksimi on 300e. Taskulaina on vaikuttanut hyvältä lainapaikalta, ja alaikärajana sillä on 20 vuotta. Hae nyt Taskulainan pikavippiä.

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista pitäisi olla mahdollista saada lainalasku sähköpostilla. Tuo tietysti voi olla lainaamisen helppouden näkökulmasta kiva juttu. Ja luonnollisesti yksikään mainittu paikka ei esimerkiksi vaadi vakuuksia.