Pikavippi 350€ – Suositellut paikat hakea 350 euron laina vuonna 2021

Vaikka pikavippien tarjonta onkin vähentynyt viime aikoina, niin on 350€ kokoinen laina siinä mielessä mukava, että sitä on mahdollista hakea ainakin muutamasta eri paikasta. Alla näitä esittelyssä. Lisäksi alta löytyy varavaihtoehdoiksi paikkoja, joista voi hakea lähellä 350 euroa olevaa lainaa.

Taskulaina – hyvä valinta 350e pikavipille

Taskulainalta on helppoa ja nopeata hakea lainaa, ja kun se vielä mahdollistaa 350 euron lainan hakemisen, niin on se oikein hyvä paikka valittavaksi, kun mielessä on tuon kokoinen pikavippi. Taskulainan alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt Taskulainan pikavippiä.

Lainasto – lainaa tasan 350 euroa

Lainastolta voi hakea helposti 350 euron kokoista pikavippiä, kun valitsee lainatuotteeksi sen pikavipin. Tuolle pikavipille saa 4 kuukauden maksuajan, jonka aikana lainaa lyhennetään kuukauden välein. Mikäli Lainastolta hakee 350€ pikavipin eikä valitse lisäpalveluita, niin pitäisi lainasta Lainaston kertoman mukaan maksaa kokonaisuudessaan takaisin 372,62 euroa. Eli korkokulut ovat varsin hillityt. Lainaston vippiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt Lainastolta lainaa.

Blue Finance– hae lainaa 300 tai 400€

Blue Finance näyttää myöntävän sen uutta arkilaina-nimistä lainaa varsin monille hakijoille. Käytännössä kyseinen laina on 100€–500€ euron pikavippi, jota voi hakea vaikka 300 tai 400 euroa, ja jolle voi saada 4 kuukauden laina-ajan. Arkilainaa voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldo – hae pikavippiä 300 tai 400€

Vaikka Saldolta ei ilmeisesti voi saada ihan tasan 350 euron lainaa, niin onnistu sieltä molemmista suunnista sitä lähellä oleva lainasumma: Saldolta voi sen sivuston perusteella hakea lainaa 300 tai 400 euroa. Noiden lainasummien pitäisi onnistua Saldon joustoluotolta. Voidakseen saada lainaa Saldolta on hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Kaikista tällä sivulla mainituista paikoista pitäisi olla mahdollista saada lainalasku sähköpostilla. Tuo tietysti voi olla lainaamisen helppouden näkökulmasta kiva juttu. Ja luonnollisesti yksikään mainittu paikka ei esimerkiksi vaadi vakuuksia.