Pikavippi 350€ – Suositellut paikat hakea 350 euron laina vuonna 2021

Vaikka pikavippien tarjonta onkin vähentynyt viime aikoina, niin on 350€ kokoinen laina siinä mielessä mukava, että se on mahdollista saada ainakin parista eri paikasta. Näistä yksi erityisen hyvä alla lyhyessä esittelyssä. Lisäksi on paikkoja, joista voi saada lähellä 350 euroa olevan lainan.

Lainasto – lainaa tasan 350 euroa

Lainastolta voi hakea helposti 350 euron kokoista pikavippiä, kun valitsee lainatuotteeksi sen pikavipin. Tuolle pikavipille saa 4 kuukauden maksuajan, jonka aikana lainaa lyhennetään kuukauden välein. Mikäli Lainastolta hakee 350€ pikavipin eikä valitse lisäpalveluita, niin pitäisi lainasta Lainaston kertoman mukaan maksaa kokonaisuudessaan takaisin 372,62 euroa. Eli korkokulut ovat varsin hillityt. Lainaston vippiä voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt Lainastolta lainaa.

Ferratum – 350€ laina joustoluotolta

Päivitys 2.1.2021: Ferratum ei ainakaan tällä erää myönnä 350 euron lainoja tammikuusta 2021 alkaen. Ferratumilta voi saada 350 euron pikavipin, kun avaa palveluun luottotilin eli siis joustoluoton ja nostaa halutun kokoisen summan siltä. Ferratumin joustoluottoa voi hakea, jos ikää on ainakin 22 vuotta ja kun joustoluotto on avattu, niin voi siltä saada nopeasti lainaa omalle pankkitilille.

Ferratumin joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,79%, ja siltä voi saada lainalaskun sähköpostilla. Ferratumilta nostettua 350€ lainaa voi lyhentää alkaen 40€ kuukausieristä.

Blue Finance– hae lainaa 300 tai 400€

Blue Finance näyttää myöntävän sen uutta arkilaina-nimistä lainaa varsin monille hakijoille. Käytännössä kyseinen laina on 100€–500€ euron pikavippi, jota voi hakea vaikka 300 tai 400 euroa, ja jolle voi saada 4 kuukauden laina-ajan. Arkilainaa voi hakea, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Saldo – hae pikavippiä 300 tai 400€

Vaikka Saldolta ei ilmeisesti voi saada ihan tasan 350 euron lainaa, niin onnistu sieltä molemmista suunnista sitä lähellä oleva lainasumma: Saldolta voi sen sivuston perusteella hakea lainaa 300 tai 400 euroa. Noiden lainasummien pitäisi onnistua Saldon joustoluotolta. Voidakseen saada lainaa Saldolta on hyvä, jos ikää on ainakin 20 vuotta. Hae nyt lainaa Saldolta.

Vivus – perinteinen 350€ pikavippi

Päivitys kesä/2020: Vivus on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen. Vivukselta voi saada selkeällä maksuajalla 350€ lainan. Jos sen ottaa täältä, eikä valitse lisäpalveluita lainaamisen tueksi, niin pitää 350€ lainasta maksaa takaisin 372,19€. Tuo tieto on tämän artikkelin kirjoitushetkeltä. Toki se kannattaa huomioida, että jos Vivukselta haluaa lainan nopeasti tai jopa heti itselle, niin on käytännössä pakko ottaa jotain maksullisia lisäpalveluita, jotka siis lisäävät takaisin maksettavaa summaa.

Lähtökohtaisesti Vivukselta otettu 350€ laina maksetaan takaisin neljässä kuukausittaisessa erässä. Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta.

Rahapalvelu – myös täältä voi saada lainaa 350 euroa

Rahapalvelu ei tällä hetkellä myönnä 350 euron vippiä. Rahapalvelulta voi siltäkin mahdollisesti saada lainaa 350€. Tässä palvelussa on Ferratumin tapaan käytössä luottotili eli joustoluotto, jolta tuon kokoisen lainan voi nostaa – jos itselle lainaa myönnetään. Myös Rahapalvelulta voi saada lainaa nopeasti omalle tilille. Rahapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Rahapalvelun lainojen todellinen vuosikorko on tavallisesti aavistuksen alle 30%.