• You are here:
  • Home »

Pikavippi 350€ – Suositellut paikat hakea 350 euron laina vuonna 2020

Vaikka pikavippien tarjonta onkin vähentynyt viime aikoina, niin on 350€ kokoinen laina siinä mielessä mukava, että se on mahdollista saada varsin monesta paikasta. Tässä alla lainapalveluita, joilta sen hakeminen vaikuttaisi olevan erityisen fiksua.

Vivus – perinteinen 350€ pikavippi

Vivukselta voi saada selkeällä maksuajalla 350€ lainan. Jos sen ottaa täältä, eikä valitse lisäpalveluita lainaamisen tueksi, niin pitää 350€ lainasta maksaa takaisin 372,19€. Tuo tieto on tämän artikkelin kirjoitushetkeltä. Toki se kannattaa huomioida, että jos Vivukselta haluaa lainan nopeasti tai jopa heti itselle, niin on käytännössä pakko ottaa jotain maksullisia lisäpalveluita, jotka siis lisäävät takaisin maksettavaa summaa. 

Lähtökohtaisesti Vivukselta otettu 350€ laina maksetaan takaisin neljässä kuukausittaisessa erässä. Vivuksen alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Vivukselta.

Ferratum – 350€ laina joustoluotolta

Ferratumilta 350€ lainan voi nostaa avaamalle sen palveluun joustoluoton. Tuon joustoluoton avaaminen on näyttänyt olevan erittäin helppoa ja nopeata. Toki on rajoituksia siinä, että kaikki eivät Ferratumiltakaan voi saada joustoluottoa – esimerkiksi alle 25-vuotiaille sitä ei voida myöntää.

Ferratum pystyy maksamaan lainan erittäin nopeasti moneen pankkiin. Ferratumin joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,79%, ja siltä voi saada lainalaskun sähköpostilla. Ferratumilta nostettua 350€ lainaa voi lyhentää alkaen 40€ kuukausieristä. Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Rahapalvelu – myös täältä voi saada lainaa 350 euroa

Rahapalvelulta voi siltäkin mahdollisesti saada lainaa 350€. Tässä palvelussa on Ferratumin tapaan käytössä luottotili eli joustoluotto, jolta tuon kokoisen lainan voi nostaa – jos itselle lainaa myönnetään. Myös Rahapalvelulta voi saada lainaa nopeasti omalle tilille. Rahapalvelun alaikäraja on 19 vuotta. Rahapalvelun lainojen todellinen vuosikorko on tavallisesti aavistuksen alle 30%. Hae nyt lainaa Rahapalvelulta.