Pikavippi heti Nordean tilille – Kokemuksen perusteella näistä firmoista onnistuu

Nordea on pikavipin nopeasti tilille haluavin näkökulmasta erittäin kiva pankki: moni pikavippifirma tuo esille, että se pystyy maksamaan lainan käytännössä heti sen pankkitilille. Tähän alle olen listannut niitä lainafirmoja, joiden suhteen omat kokemukseni ovat todistaneet sen, että niiltä tosiaan on mahdollista saada laina erittäin nopeasti Nordean tilille.

Vippi – laina heti Nordean tilille

Vippi-palvelusta voi hakea nopeasti lainaa 300 eurosta alkaen ja 2000 euroon asti. Ja kokemusteni perusteella siltä voi saada lainan erittäin nopeasti Nordaen tilille.

Vipin alaikäraja on 18 tai 20 vuotta – tuosta on ollut hieman ristiriitaista tietoa. Käytännössä tosin sillä onko se 18 vai 20 ei ole isoa merkitystä, koska riippumatta ikärajasta Vipiltä on ilmeisesti melko hankala saada lainaa, jos on 18- tai 19-vuotias (kyseisen ikäisille alempana tällä sivulla mainittu Blue Finance voi olla hyvä vaihtoehto). Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – pikavippi heti Nordeaan, mutta lisäkuluja

Blue Finance voi antaa lainaa vähintään 18-vuotiaille hakijoille. Ja myös se pystyy maksamaan pikavipin heti Nordean pankkitilille. On kuitenkin hyvä huomata, että Blue Finance perii lisäkulun siitä, jos haluaa, että se käsitellee lainahakemuksen nopeasti. Lisäksi on vielä lisäkulu siitä, jos haluaa, että laina myös siirretään nopeasti.  Lainaa Blue Financelta saa haettua helpoiten 300 euroa, mutta myös tuota hieman pienemmät ja isommat summat onnistuvat. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – iso laina melko nopeasti

Jos tarvitsee Nordean tilille nopeasti hieman isomman lainasumman, niin voi Ferratum olla nykyisellään varsin hyviä valinta lainapaikaksi. Tästä paikasta saa nimittäin haettua varsin matalan koron lainaa 3000€–30 000 euroa, ja lainaa pitäisi voida saada esimerkiksi samana päivänä Nordean pankkitilille. Ferratum voi tätä kirjoittaessa myöntää laina hakijoille, joilla on ikää vähintään 23 vuotta. Hae nyt Ferratumilta lainaa.

Credit24 – täältä pikavippi heti Nordeaan

Credit24 on keskeyttänyt luotonannon. Credit24 kykenee maksamaan pikavipin heti Nordean pankkitilille. Tämän paikan kautta voi saada joustoluoton muodossa olevaa lainaa 50€ alkaen ja enimmillään 4000€. Täältä, kuten kaikilta tällä sivulla esitellyiltä lainapaikoilta, on erittäin helppo hakea lainaa. Ja lainapäätös voi tulla käytännössä heti. Credit24 voi antaa lainaa, jos hakijalla on ikää ainakin 19 vuotta.

Credigo – kulutusluotto heti Nordean pankkitilille

Credigo on keskeyttänyt uusien lainojen myöntämisen. Credigolta voi saada kulutusluottoa 500 – 5000€. Eli myös melko isoa lainaa. Credigo voi maksaa lainan heti Nordean tilille, kunhan lainapäätöksen hakee semmoiseen aikaan, jolloin Credigon asiakaspalvelu on auki. Tuo tarkoittaa käytännössä valitettavasti esimerkiksi sitä, että sunnuntaisin täältä ei voi saada lainaa heti Nordeaan. Credigon alaikäraja on 20 vuotta.

Lainat Nordean pankkitunnuksien auvlla

Kaikista näistä yllä listatuista paikoista, paitsi ehkä Ferratumilta, voi hakea lainaa ihan vaan käyttäen Nordean pankkitunnuksia ja vastaten nettipohjaisen lainahakemuksen muutamaan kysymykseen. Eli esimerkiksi mitään liitteitä ei tarvitse siihen, että suurimmalta osalta näistä paikoista voi saada lainaa.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Yksikään yläpuolella mainituista lainapaikoista ei vaadi sitä, että hakijalla pitäisi olla vakuuksia tai takaajia lainapäätöstä tai rahojen itselle saamsta varten. Lainapäätöksen hakeminen kaikista näistä on myös täysin ilmaista.