Pikavippi heti Nordean tilille – Kokemuksen perusteella näistä firmoista onnistuu

Nordea on pikavipin nopeasti tilille haluavin näkökulmasta erittäin kiva pankki: sinne onnistuvat nopeat siirrot useammalta eri pikavippifirmalta. Tällä sivulla on ylimpänä mainittuna kaksi paikkaa, joiden pitäisi olla erityisen hyviä valintoja heille, jotka haluavat lainaa heti Nordean tilille ja sitten on vielä pari varavaihtoehto niille.

Vippi – laina heti Nordean tilille

Vippi-palvelusta voi hakea erityisen helposti lainaa 300 eurosta alkaen ja 2000 euroon asti, ja kokemusteni perusteella siltä voi saada lainan jopa käytännössä heti Nordean tilille.

Vipin alaikäraja on 18 tai 20 vuotta – tuosta on ollut hieman ristiriitaista tietoa. Käytännössä tosin sillä onko se 18 vai 20 ei ole isoa merkitystä, koska riippumatta ikärajasta Vipiltä on ilmeisesti melko hankala saada lainaa, jos on 18- tai 19-vuotias (kyseisen ikäisille alempana tällä sivulla mainittu Blue Finance voi olla hyvä vaihtoehto). Hae nyt lainaa Vipiltä.

Blue Finance – pikavippi heti Nordeaan, mutta lisäkuluja

Blue Finance voi antaa lainaa vähintään 18-vuotiaille hakijoille ja myös se pystyy maksamaan pikavipin heti Nordean pankkitilille. On kuitenkin hyvä huomata, että Blue Finance perii lisäkulun siitä, jos haluaa, että se käsitellee lainahakemuksen nopeasti. Lisäksi on vielä lisäkulu siitä, jos haluaa, että laina myös siirretään nopeasti.

Lainaa Blue Financelta saa haettua helpoiten 300 euroa, mutta myös tuota hieman pienemmät ja isommat summat onnistuvat. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Ferratum – iso laina melko nopeasti

Jos tarvitsee Nordean tilille nopeasti hieman isomman lainasumman, niin voi Ferratum olla nykyisellään varsin hyviä valinta lainapaikaksi. Tästä paikasta saa nimittäin haettua varsin matalan koron lainaa 3000€–30 000 euroa, ja lainaa pitäisi voida saada esimerkiksi samana päivänä Nordean pankkitilille. Ferratum voi tätä kirjoittaessa myöntää laina hakijoille, joilla on ikää vähintään 23 vuotta. Hae nyt Ferratumilta lainaa.

Lainaa Nordean pankkitunnuksien avulla

Ainakin kahdesta tämän sivun ylimpänä listatusta paikasta voi hakea lainaa ihan vaan käyttäen Nordean pankkitunnuksia ja vastaten nettipohjaisen lainahakemuksen muutamaan kysymykseen. Eli esimerkiksi mitään liitteitä ei tarvitse hakeakseen kyseisistä paikoista lainaa. Tuo asia voi tietysti olla iso etu siinä, että lainaa voi saada nopeasti.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Yksikään yläpuolella mainituista lainapaikoista ei vaadi sitä, että hakijalla pitäisi olla vakuuksia tai takaajia lainapäätöstä tai rahojen itselle saamista varten. Lainapäätöksen hakeminen kaikista näistä on myös täysin ilmaista.