• You are here:
  • Home »

Pikavippi heti Nordean tilille – Kokemuksen perusteella näistä firmoista onnistuu

Nordea on pikavipin nopeasti tilille haluavin näkökulmasta erittäin kiva pankki: moni pikavippifirma tuo esille, että se pystyy maksamaan lainan käytännössä heti sen pankkitilille. Tähän alle olen listannut niitä lainafirmoja, joiden suhteen omat kokemukseni ovat todistaneet sen, että niiltä tosiaan on mahdollista saada laina erittäin nopeasti Nordean tilille.

Ferratum – laina jopa alle 10:ssä minuutissa Nordean tilille

Ferratum on kokemusteni perusteella todennäköisesti nopein pikavippifirma. Ja jos Ferratumilta haluaa lainaa erityisen nopeasti, niin on hyvä valita sen tarjolla olevista lainamuodoista "joustava-luotto". Tuossa muodossa olevaa lainaa on nimittäin tuntunut saavan Nordeaan aina alle kymmenessä minuutissa siitä, kun on tehnyt noston lainatililtä.

Ferratumin joustava-luottoa voi saada eurosta alkaen ja jopa 4000 euroon asti, ja kyseistä lainaa Ferratum voi antaa, jos lainaa hakevalla henkilöllä on ikää vähintään 25 vuotta. Monesta muusta paikasta poiketen, tästä paikasta voi saada lainaa heti tilille myös yöllä, kunhan lainatili on avattu ennen kyseistä yötä.  Hae nyt lainaa Ferratumilta.

Credit24 – myös täältä pikavippi heti Nordeaan

Myös Credit24 kykenee maksamaan pikavipin heti Nordean pankkitilille. Tämän paikan kautta voi saada joustoluoton muodossa olevaa lainaa 50€ alkaen ja enimmillään 4000€. Täältä, kuten kaikilta tällä sivulla esitellyiltä lainapaikoilta, on erittäin helppo hakea lainaa. Ja lainapäätös voi tulla käytännössä heti. Credit24 voi antaa lainaa, jos hakijalla on ikää ainakin 19 vuotta. Hae nyt lainaa Credit24:ltä.

Blue Finance – pikavippi heti Nordeaan, mutta lisäkulu

Blue Finance voi antaa lainaa vähintään 18-vuotiaille hakijoille. Ja myös se pystyy maksamaan pikavipin heti Nordean pankkitilille. On kuitenkin hyvä huomata, että Blue Finance perii lisäkulun siitä, jos haluaa, että se käsitellee lainahakemuksen nopeasti. Tuo lisäkulu näyttäisi olevan 20% lainasummasta. Lainaa Blue Financelta saa haettua perinteisemmän pikavipin kautta 100 – 500€ ja joustoluoton kautta 100 – 5000€. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Credigo – kulutusluotto heti Nordean pankkitilille

Credigolta voi saada kulutusluottoa 500 – 5000€. Eli myös melko isoa lainaa. Credigo voi maksaa lainan heti Nordean tilille, kunhan lainapäätöksen hakee semmoiseen aikaan, jolloin Credigon asiakaspalvelu on auki. Tuo tarkoittaa käytännössä valitettavasti esimerkiksi sitä, että sunnuntaisin täältä ei voi saada lainaa heti Nordeaan. Credigon alaikäraja on 20 vuotta. Hae nyt lainaa Credigolta.

Kaikki lainat Nordean pankkitunnuksilla

Kaikista näistä yllä listatuista paikoista voi hakea lainaa ihan vaan käyttäen Nordean pankkitunnuksia ja vastaten nettipohjaisen lainahakemuksen muutamaan kysymykseen. Eli esimerkiksi mitään liitteitä ei tarvitse siihen, että näiltä paikoilta voi saada lainaa.

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia

Yksikään yläpuolella mainituista lainapaikoista ei vaadi sitä, että hakijalla pitäisi olla vakuuksia tai takaajia lainapäätöstä tai rahojen itselle saamsta varten. Lainapäätöksen hakeminen kaikista näistä on myös täysin ilmaista.