Pikavippilasku sähköpostiin – Näiltä lainasta lasku sähköpostilla

Monet pikavippejä tarjoavat firmat lähettävät tätä nykyä laskun pikavipistä sähköpostilla. Tähän yhteyteen onkin pyritty poimimaan niitä firmoja, joilta pitäisi olla mahdollista saada pikavippi lasku sähköpostiin, ja jotka myös muuten vaikuttavat olevan varsin helppoja ja laadukkaita paikkoja hakea lainaa. Näistä paikoista pitäisi myös olla mahdollista saada lainaa ainakin melko nopeasti.

Ferratum – lainasta lasku sähköpostilla

Ferratum voi olla oikein hyvä valinta, jos haluaa netistä melko helposti hieman isomman lainan ja siitä laskun sähköpostilla. Ferratumilta voi nimittäin hakea verrattain edullisen koron lainaa 3000€–30 000 euroa ja saada sitä sähköpostilaskun. Ferratumin enintään 30 000 euron lainaa voi hakea, jos ikää on ainakin 23 vuotta. Ferratumin lainalle voi saada maksuaikaa jopa 10 vuoden verran, joten se soveltuu hyvin myös pitkän laina-ajan haluaville. Hae nyt Ferratumin lainaa.

Blue Finance – lainaa 100€–500€

Jos käy enintään 500 euron laina, niin voi Blue Finance olla oiva lainapaikka. Täältä nimittäin voi hakea lainaa vain 100€–500€, mutta toisaalta sitä voi sitten saada nopeasti ja helposti. Laskut täältäkin voidaan laittaa maililla ja alaikäraja Blue Financen kautta lainaamiseen on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Hyvä tietää: Tiettävästi joillakin Blue Financen asiakkailla on vuonna 2020 ollut ongelmia sen kanssa, että Blue Finance ei ole jostain syystä lähettänyt edes sähköpostilaskua. Mikäli et saa sitä, niin laita heidän asiakaspalvelulleen mailia.

Bank Norwegian – kulutusluottoa jopa 60 000€ ja lainalasku sähköpostilla

Bank Norwegiania kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa ison lainan ja siitä laskun sähköpostilla. Sen sijaan tämän paikan tapauksessa ei kannata olettaa, että lainan saisi heti itselle. Bank Norwegianilta voi tätä kirjoittaessa hakea lainaa 1000€ – 60 000€, ja lainaa se voi myöntää vähintään 23-vuotiaille henkilöille.

Koska Bank Norwegianin lainat ovat varsin isoja, niin voi olla fiksua etsiä sen lainaa lainahakemuksia kilpailuttavan palvelun avulla. Noista kokemusteni perusteella hyvä on esimerkiksi Omalaina.

Niin sanotun kilpailuttajan käyttämisen etuna on sekin, että vaikka Norwegianin lainaa ei löytyisikään, niin saattaa sellaisen avulla löytyä jonkin toinen hyvä laina, josta voi saada sähköpostilaskun. Hae lainaa Omalainan avulla.

Vippi – ainakin joustoluotosta lasku sähköpostilla

Vippi-palvelusta voi hakea kertalainaa ja kulutusluottoa. Ja ainakin tuosta joustoluotosta voi saada laskun sähköpostilla. Vipin joustoluottoa voi hakea 300 – 2000€. Vipiltä voi mahdollisesti saada lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Hyvä muistaa: Vaikka lainapalvelu lähettäisi normaalisti lainalaskun sähköpostilla, niin saattavat mahdolliset muistutuslaskut tulla ihan perinteisenä kirjepostina. Lisäksi on hyvä olla tietoinen siitä, että joillakin lainapalveluilla voi olla käytäntö, jonka mukaan omasta profiilista pitää valita, että haluaa lainasta laskun elektronisesti.

Tarvittaessa löydät lisää järkeviä lainapalveluita esimerkiksi tämän sivuston helpot lainat -sivulta.