Pikavippilasku sähköpostiin – Näiltä lainasta lasku sähköpostilla

Monet pikavippejä tarjoavat firmat lähettävät tätä nykyä laskun pikavipistä sähköpostilla. Tähän yhteyteen onkin pyritty poimimaan niitä firmoja, joilta on mahdollista saada pikavippi lasku sähköpostiin, ja jotka myös muuten tuntuvat olevan varsin helppoja ja laadukkaita paikkoja saada lainaa. Kaikilta näiltä voi myös saada ainakin melko nopeasti lainaa.

Ferratum – lainasta lasku sähköpostilla

Ferratum voi olla oikein hyvä valinta, jos haluaa netistä melko helposti hieman isomman lainan ja siitä laskun sähköpostilla. Ferratumilta voi nimittäin hakea verrattain edullisen koron lainaa 3000€–30 000 euroa ja saada sitä sähköpostilaskun. Ferratumin enintään 30 000 euron lainaa voi hakea, jos ikää on ainakin 23 vuotta. Ferratumin lainalle voi saada maksuaikaa jopa 10 vuoden verran, joten se soveltuu hyvin myös pitkän laina-ajan haluaville. Hae nyt Ferratumin lainaa.

Blue Finance – lainaa 100€–500€

Jos käy enintään 500 euron laina, niin voi Blue Finance olla oiva lainapaikka. Täältä nimittäin voi hakea lainaa vain 100€–500€, mutta toisaalta sitä voi sitten saada nopeasti ja helposti. Laskut täältäkin voidaan laittaa maililla ja alaikäraja Blue Financen kautta lainaamiseen on 18 vuotta. Hae nyt lainaa Blue Financelta.

Hyvä tietää: Tiettävästi joillakin Blue Financen asiakkailla on vuonna 2020 ollut ongelmia sen kanssa, että Blue Finance ei ole jostain syystä lähettänyt edes sähköpostilaskua. Mikäli et saa sitä, niin laita heidän asiakaspalvelulleen mailia.

Bank Norwegian – kulutusluottoa jopa 60 000€ ja lainalasku sähköpostilla

Bank Norwegiania kannattaa harkita erityisesti siinä tapauksessa, että haluaa ison lainan ja siitä laskun sähköpostilla. Sen sijaan tämän paikan tapauksessa ei kannata olettaa, että lainan saisi heti itselle. Bank Norwegianilta voi saada lainaa 1000€ – 60 000€, ja lainaa se voi myöntää vähintään 23-vuotiaille henkilöille. Hae nyt lainaa Bank Norwegianilta.

Vippi – ainakin joustoluotosta lasku sähköpostilla

Vippi-palvelusta voi hakea kertalainaa ja kulutusluottoa. Ja ainakin tuosta joustoluotosta voi saada laskun sähköpostilla. Vipin joustoluottoa voi hakea 300 – 2000€. Vipiltä voi saada lainaa, jos on täysi-ikäinen. Hae nyt lainaa Vipiltä.

Ainalaina – lainaa alkaen 50€

Päivitys: 1.7.2020 Ainalaina ei tällä hetkellä myönnä lainaa. Ainalainaa voi suositella erityisesti niille henkilöille, jotka eivät etsi kovin isoa lainaa ja haluavat lainaa helposti. Tältä palvelulta voi nimittäin saada lainaa jo 50€ alkaen (ja isoimmillaan jopa 2000€) ja täältä lainan hakeminen on erittäin yksinkertaista. Ja täältäkin voi siis saada lainalaskun sähköpostilla. Ainalaina voi myöntää lainaa yli 21-vuotiaille henkilölle.

Asiallista lainaa ja lasku sähköpostilla

Päivitys toukokuu 2020: Lainafi on keskeyttänyt lainojen myöntämisen uusille asiakkaille. Osuvasti nimetyltä Laina-palvelulta voi saada jopa varsin isoa lainaa, ja ihan hyvillä ehdoilla. Lainaa täältä voi nimittäin hakea 4000 – 10 000€ ja lainojen todelliset vuosikorot ovat enintään 27,73%. Koska Laina-palvelu tarjoaa isoja lainoja, niin tarjoaa se luonnollisesti myös pitkiä laina-aikoja.

Laina-palvelu on täällä sivun lopussa, koska ei näytä nykyään olevan yhtä helppo paikka hakea lainaa, kuin ylempänä mainitut palvelut, joista useampi myös sai maininnan helpot lainat -listalla. Mutta tällä on siis muita etuja, joten kannattaa punnita mitkä jutut painavat eniten valittaessa lainapaikkaa.